Ameliyat sonrası ömürboyu dikkat mi!!

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Arkadaşlar deviasyon konka iç ve dış estetik ameliyatı oldum çok yeniyim ama şimdiden offf diyorum ömür boyu dikkat ederek mi yaşayacağız yatarken kalkarken öpüşürken yani hep mi :/ doktorlara göre ilk 6 ay sonrası rahat eski burnun neyse o falan ama yaşayanlar deneyim paylaşabilir mi

Kim korkuttu seni boyle allasen? Tabiiki hayir ablam 40 kusur yasinda tam 20 kusur yildir estetikli dr hatasindan dolayi malesef eski rinolu cunki onun kusurlari,ama onun disinda her turlu yatar burnunu siler saga sola oynatir yok oyle bisey

Kim korkuttu seni boyle allasen? Tabiiki hayir ablam 40 kusur yasinda tam 20 kusur yildir estetikli dr hatasindan dolayi malesef eski rinolu cunki onun kusurlari,ama onun disinda her turlu yatar burnunu siler saga sola oynatir yok oyle bisey

Ay inş yeminle kafaya taktım resmen evliyim de sıkıntı yapacağım bu durumu diye

Ay inş yeminle kafaya taktım resmen evliyim de sıkıntı yapacağım bu durumu diye
Icin rahat olsun ilk zamanlar elbette koru ,ama yani bi seneye o uyusuklukta gecer anlamassin bile oldugunu.Bende iki cocuk anasi halimle oldum 7.ayim bende suan koruyorum tabii hasaas hala ama gececek zamanla hassasiyet

Icin rahat olsun ilk zamanlar elbette koru ,ama yani bi seneye o uyusuklukta gecer anlamassin bile oldugunu.Bende iki cocuk anasi halimle oldum 7.ayim bende suan koruyorum tabii hasaas hala ama gececek zamanla hassasiyet

Bende 3 yaşında oğlum var aşırı dikkat ediyorum inş teşekkür ederim kk bana hep iyi gelmiştir

Geçmiş olsun benimde 15. günüm yastık dokunsa bile acıyor elim değiyor açıyor bende korkuyorum ya yamulursa ya şekli bozulursa diye içini temizlerken bile korkuyorum

5.ayım, çarpmalara karşı dikkatliyim ama 2.aydan sonra hertürlü yatıyorum,burnumu siliyorum, oynatıyorum filan..

Arkadaşlar deviasyon konka iç ve dış estetik ameliyatı oldum çok yeniyim ama şimdiden offf diyorum ömür boyu dikkat ederek mi yaşayacağız yatarken kalkarken öpüşürken yani hep mi :/ doktorlara göre ilk 6 ay sonrası rahat eski burnun neyse o falan ama yaşayanlar deneyim paylaşabilir mi
Bnm 1.5.sene oldu. Estetik oldugumu hatirlamiyorum bile. Her şey amelîyat olmadan onceki gibi. Geciyor o durum 6 aydan sonra.

Darısı başıma .. henüz 10 günlük biraz kısa gibi geliyor tek sinir bozucu yanı bu inş ödem vs geçince biraz uzar :KK66:)
Düştüğü söyleniyor ödemden sonra ama bende hic düşme olmadi. Sargidan nasıl ciktiysa oyle. Ödem geçince küçüldü iyice burnum ama uzama olmadı

Back
X