ameliyat sonrası şişlik

Tamponlar alindimi
Benim 3 gün oldu ameliyat olali
7. Gün tampon alincak
Tampon aldırdıysanız acidimi silikon benimkiler
Silikon acımaz ki yani herkes öyle diyor bende tampon yoktu.dikiş ve atel bende dikişler alındı 7.gün özgür olacaksın

Dikişler var oda tanpon ciktigi gün alincak
Acıyormu :(

Onu ben söyledim duymuştum o yüzden sürdü
kremin tampon alınırken ne etkisi olabilir ki, dikişler için olursa olur dikişler zaten acımıyo, tampon çekerken basınçtan dolayı biraz hissediyorsun onun da dayanılmayacak bir yanı yok.

kremin tampon alınırken ne etkisi olabilir ki, dikişler için olursa olur dikişler zaten acımıyo, tampon çekerken basınçtan dolayı biraz hissediyorsun onun da dayanılmayacak bir yanı yok.

Bende tampon yoktu sadece dikiş için sürdürdüm

Onu bunu geçtimde iyi ki yaptırmışım burnumu o koca haliyle geçmişim yıllardır.şiş olmasına rağmen eski halinden çok çok iyi

Canım bende termal silikon tampon vardı . çıkarken cok aciyor. Ama dikisler cikrken acimiyor 2 -3tane dikiside kendim çıkarmıştim.

Korkum su burun düşmesi olurmu
Haftaya pazartesi tampon alinacak
Dusme olurmu die ödüm kopuyor
Saglik sorunundan ameliyat oldum, doktorum az düzeltim dedi hakikaten güzel görünüyo, çok göremedim ama, düşme olurmu hic.kafayı aşağı eğmeden ne kadar yatmam lazım
Bu dusmenin bir zamanı varmi
4.günüm su an

Onu bunu geçtimde iyi ki yaptırmışım burnumu o koca haliyle geçmişim yıllardır.şiş olmasına rağmen eski halinden çok çok iyi
ne.kadar oldu.ameliyat olali
Geçmiş olsun

Ben anlamıyorum burun neden düşsün düşmesin ya boşunamı ameliyat olduk

Back
X