selamlar, bu ilk mesajim :)
1 hafta önce bugün, Dr. Naser Dadaşzade yaptı operasyonumu. Çok zor bir karardı benim için. Hem korkuyordum cesaret edemiyordum, hem de "ne gerek var ki, böyle de iyi sayılırım" diyordum.
Ama sağolsun eşim beni bir gazladı, pir gazladı. Naser beyle randevumdan 1 hafta sonrasına aldım ameliyat gününü :)
Ağrısız, sızısız bir hafta geçirdim. Çok da şişmedi yüzüm, buz maskesi uygulandığından mıdır; yoksa evelallah biraz dayanıklı olduğumdan mıdır bilemedim :) Bol bol yattım, eşime naz yaptım :)
Bugün alçım alındı. Kendimi "dikişler alınırken çok acıyacak asıl" diye hazırlamıştım. Unutmuşum yeni çok hassas burnumu göreceğimi. Soğuk terler döktüm, bayılacağım sandım bantlar yerleştirilirken...
Tüm istirahat dönemim boyunca sizleri okudum, meraklarımı giderdim. Hepinizi kalbimin en ücra köşelerinden tebrik ediyorum, hem çok cesaretlisiniz; hem de çok paylaşımcı.
Ben de anca cesaret ve fırsat bulabildim yazmaya, aranıza katılmaya; sizlerle beraber olmak çok eğlenceli ve bilgilendirici olacak :)
Bugün dikişlerin üzerine yapışıp çıkmak bilmeyen kurumuş pıhtılardan kurtulmak için, kantaron yağı aldım. Hem de deri yenileyici özelliği varmış, bir başlıkta okumuştum :) İlk uygulama sonrası bile pembiş pembiş oldu :)
çok uzattım ben konu başlığı da farklı ama neyse, ilk mesaj heyecanıma verin:)