Ameliyat sonrası süreci

sweetnose

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
237
48
18
32
Arkadaşlar merhaba. Benim 3 gün sonra tam 4.ayım olacak. Burnumdan çok memnundum tam istdiğim gibi. Ancak ortalama 8-9 gündür sağ tarafımda göz pınarımın hemen kenarında kemik gibi semsert şişlik oluştu. Asla böyle birşey yoktu. En şiş hallerinde bile kusursuzdu. Ödemlerim azalmaya başladı tabiki. Sağ tarafımda zaten sola göre ödem daha çok. 3.5 ay olmuşken birden böyle kemik kadar sert bir şişliğin oluşması normal mi? Sizde bu ödem midir? 3.ay kontrolumde kusursuz bi burna sahiptim doğal olarak doktoruma sormam mümkün değildi. 10 gün oldu olmadı bu olalı. Aynı durumu yaşayanlar varmı? Ödem midir, kemik midir? Yardım edin harika burnum gitti resmen bi anda:110:

Siyah nokta koyduğum yerin orası işte şuan ki o kemik gibi çıkıntı. 10 gün öncesinde gayet pürüzsüz düzgündü

Eklentiler

• IMG_1740.webp
    IMG_1740.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Kemik gibi duruyor ama tek taraftan o şekilde kemik gözükmez mantıken şişlik olması lazım umarım öyledir bence daha fazla meraklanmadan doktorunuza mail atın fotoyu. benimde ikinci ayım sanki burnum hiç küçülmeyecekmiş gibi panik oluyorum anlıyorum o yüzden sizi

Yurt dışındaymış pek bakabilceğini sanmıyorum şuan :( bu en başlarda olan bişry olsa önemsemezdim bile ama 4.aya girerken böyle bir şeyin bi anda oluşması benim çok garibime gitti. Sizin de daha erken gerçekten 2.ayda benim davul gibiydi burnum şişko bişeydi :) küçülüyor,inceliyor ondan yana bi deridnz olmasın bence. İnşallah isteidğiniz gibi olur :)

Çok teşekkür ederim umutlandırdınız beni:KK36: Evet dördüncü ayda bir anda çıkan şişlik sinir bozucu gerçekten kalıcı olmasa gerek belki aynı tecrübeyi yaşamış arkadaşlar yardımcı olur. Geçip gider inşallah

İnşallah yoksa gerçekten üzülücem 4 aydır oh tam hayalimdeki burun oldu çok şükür diye hep şükrederken bir anda bu kadar zaman sonra en şiş hallerinde bile olmayan şeyin olması gerçekten sinir bozucu :( inşallah düzelir. Sizinkide eminimki küçülecektir 2.ayda benimki baya tombişti özellikle burun ucu:)

Kemik gibi sert olunca şişlikler çok yanıltıyor bir de daha öncesinde de yokmuş sonradan incelince kemik çıkar mı bilmiyorum. Biraz daha bekleyin en iyisi bu sürede ödem atıcı şeyler yiyin ananas vs. doktor yurtdışından gelene kadar belki yardımcı olur. Ah sormayın benimde ucu top gibi üstelik komik duruyor hani belli öyle kalmayacağı ama kadın psikolojisi illa şüphe ediyor her gün Allahım böyle mi kalıcak acaba demeden yatamıyorum. Umarım zamanla istediğimiz gibi olur ve şu bir seneyi sorunsuz atlatırız.:KK55:

Çok fazla sigara içiyorum günde 2.5 paket falan ödemleri baya etkiliyormuş sigara acaba ondanmı böyle oldu hiç bilmiyorum ama yani umarım ödemdir sabredicem doktorum dönene kadar:KK43: benimde burun ucum cok sertti kemik gibiydi şişikti baya ama bir anda düzeldi gerçekten. Şuanda baya yumusacık isteidğim hareketi rahatça yapıyorum hor davranmaya bile başldım burnumu silerken falan:halay: geçer insallah yani canım seninde. Benimde şu lanet olası her neyse o geçer insallahh :/

Eğer darbe almadıysanız moralinizi bozmayın çünkü kemik olsa heralde bu kadar süre içinde çok belli olmasa bile elinize gelirdi diye düşünüyorum. İnşallah çabucak geçer. :KK37:

BENmde yedıncı ayımda cıktı ne guzel kavısım var dıodum bıanda fırladı doktora resmımı attım yenı oldu benımde bıraz bekleyelım demıs yanı net bısemdemedı

D Dmldrk34 canımm ikimizinde insallah düzelir kalmaz böyle :( en kötüsü bunca zaman bu kadar güzelken bir anda böyle olması insanın sinirini bozuyor. Şişken ödem doluyken bile çok güzeldi keşke ödemli kalsaymış diyorum şuan yani

Valla bende anlamadım zaman gectıkce farklı seyler ortayacıkıo benımde bu kdr zamandan sora cokması sacma gekdı anlam veremıorum cok bellı olmuor benımkı gervo belkı gever bılmıorum vala yedı aydr pskolojım bozuldu burun yuzunden

Moral bozmak istemiyorum ama burun odem attikca kusurlar ortaya cikiyor bence. Benim de tam 3. Ayimda kikirdak kismimdaki bombe ortaya cikmisti ondan oncesi cok guzeldi:KK43:

Truman Show Truman Show benimki sanırım gerçekten ödem çünkü düzelmişti inmişi. 3-4 gün önce yine çok şişti bu halindende kötü oldu. Şimdi yine inmeye başladı dün bugün. Kıkırdak olsaydı bi inip bi şişmezdi diye düşünüyorumm:KK43:

Truman Show Truman Show benimki sanırım gerçekten ödem çünkü düzelmişti inmişi. 3-4 gün önce yine çok şişti bu halindende kötü oldu. Şimdi yine inmeye başladı dün bugün. Kıkırdak olsaydı bi inip bi şişmezdi diye düşünüyorumm:KK43:
Kikirdak ve kemik olsa bence de inip sismez. Buyuk ihtimalle odemdir o halde. Doktorun ne diyor?

Doktorum uzakta gitme şansım olmadı ama maille attım resimlerimi. Bi iniyor bi çıkıyor dedim. Ödem olduğunu düşünüyor. 2 ay daha bekleyelim dedi

Doktorum uzakta gitme şansım olmadı ama maille attım resimlerimi. Bi iniyor bi çıkıyor dedim. Ödem olduğunu düşünüyor. 2 ay daha bekleyelim dedi
Gönlünü ferah tut o zaman büyük ihtimal ödemdir çok kafaya takmamaya çalış taktıkça olmayan şeyler bile gözüne gelmeye başlar. Geçmiş olsun.

Back
X