Ameliyat Sonrası Uçak

kiki_coco

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
229
72
623
Ankara
Arkadaşlar burun estetiği sonrası uçağa binmek buruna zarar veriyor mu? Çökme falan? Ameliyattan ne kadar süre sonra uçağa binmeye (özellikle yurtdışı için) izin var?

cnmm mantıklı düşününce uçakta hava basıncı çok malummmmm sanki buruna zarar verir gibime geliyor...ama estetikten sonra ucaga binilmes diye bşy duymadım:)

Bende cumartesi günü doktora sorucam bu soruyu. Bende burda birinin burnunun uçak yüzünden çöktüğünü okuyuncaya kadar aklıma böyle bişey gelmemişti ama görünce korktum..

cnm ben ameyatımı malatyadaoldum 14gün sonra ucakla ist döndüm.. ama dikiş var mı diye sordular amasorun olmadı bandajlar flnda vardı

Ben 21 mayıs'da ameliyat oldum...Azarbeycan'a uçacaktım..Bu konuda dr. ların yaklaşımı farklıydı...Ufuk bey 10-12 gün sonra ,Tolgahan bey 2 hafta sonra ,ameliyatımı yapan Can Kopal ise 3 hafta kadar sonra uçabileceğimi söylemişti...Ama eşimin sorduğu Azeri dr. her ihtimale karşı en az 1 ay beklemem gerektiğini söyleyince ben 1 ayı bekledim...Çünkü önce İstanbul-İzmir (45 dk)sonra İstanbul Bakü(3 saat) olmak üzere uzun sayılabilecek bir süre uçtum...Ama hiç bir sorun yaşamadım...Hatta daha önce burnum tıkalı olduğun için iniş kalkışlarda yaşadığım kulak ağrısındanda eser yoktu...
Her ihtimale karşı yanıma burun damlası ve ağrı kesici almıştım ama gerekmedi....
Uçakta bence en büyük risk burnunuza birinin çarpma ihtimali....Bu nedenle asla koridor kenarına oturmamamınızı tavsiye ederim....Her 2 uçuşumdada pencere kenarına oturdum..El bagajımı yukarıya kendim koymadım diğer yolculardan yada hosteslerden rica etim onlar koydu...
İmkanınız varsa en sağlamı business class uçmak... Bu arada çarpma riski otobüs yolculuları v.s içinde geçerli...Aynı özeni göstermek lazım....
Sonuç olarak temmuz başı gidip ağustos ortası döndüğüm yolculuğum esnasında çok şükür en ufak bir problem yaşamadım....

evet bu yaz ufuk bey bana 12 gun sonra ucabilirsin demisti
ama ben 17 saatlik bir ucak yolculugu yapacagim icin istememistim.
keske o zaman daha cok vaktim olsaymista yaptirsaymisim
simdi 7 ay beklemek cok zorrrrrr:)))

evet bu yaz ufuk bey bana 12 gun sonra ucabilirsin demisti
ama ben 17 saatlik bir ucak yolculugu yapacagim icin istememistim.
keske o zaman daha cok vaktim olsaymista yaptirsaymisim
simdi 7 ay beklemek cok zorrrrrr:)))

17 saatlik uçak yolculugumuakannehir

evet canim ben los angelesteyim
izmirden istanbula
istanbuldan newyorka
newyordanda losangelese
maalesef cok uzak ve yorucu

izmirden istanbula
istanbuldan newyorka
newyordanda losangelese

of offff çokkkmuş yaaaaa benn acaip ucaktan korkuyorum istnbula 20 saatlik otobüs yolculugu yapıp gidiyoum:)uçaga binmiyorum korkudan:)heralde senin yeirnde olsammmm yol boyu baygın olurdum:=)

bende cok korkuyorum canim ama ne demisler korkunun ecele faydasi yoktur:))
artik okuyup ufleyip oturuyorum:)

:):):)allah klaylık versin cnm valla ben gondola dönme dolaba falan bile binemem yanii:)uçakkkkı rüyamda görsem bi hoş oluıyom:)ama rahatlıkta yaaaa 20 saatte otobüsle gitcegme istnbula 45 dk da uçakla gitmek varda bende o cesaret yok:)

izmirden istanbula
istanbuldan newyorka
newyordanda losangelese

off canim yaa neden o kadar cok aktarma yapiorsun ki direk ucuslar da, yani normalden biraz daha pahali ama bu eziyeti cekmekten daha iyidir.

ben ameliyattan 2 ay sonra kanada'ya geldim kizlar yani ameliyat tarihine yakin bir zamanda ucus yapmadigim icin bilemiyorum...

ama benim yolculugum da cok uzundu, aktarmalarda bekdigim saatleri saymadan direk ucus saatlerini toplarsak 11-12 saat falandi.

canim her halukarda aktarmali oluyo benim
los angelese direk sefer yok maalesef
bu yil izmir munih
munih los angeles yaptim daha iyiydi.
ama yine 16 saat ucuyosun..beklemelerle 20 yi geciyo bazen

canim her halukarda aktarmali oluyo benim
los angelese direk sefer yok maalesef
bu yil izmir munih
munih los angeles yaptim daha iyiydi.
ama yine 16 saat ucuyosun..beklemelerle 20 yi geciyo bazen

canim amerikaya direk ucus vardir, ordan da los angelesa gecersin. cunku kanada'ya bile izmirden direk ucus var. ayy cok kotu ya o kadar aktarmaya asla katlanamam iskence kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…