Ameliyat Sonrasi Yardimmmm :)

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Merhabalarrr ,
Bugun ameliyatimin 5. Gunu daha tamponlar cikmadi. Burun icimi kulak copukle temizlerken icine ışık tuttum tamponlari goremedim ama cok fazla et vardi kenarlarda bide cok kan kurumus korktum temizleyemedm. Bu etler normalmi sonradan gececeklermi. Yada sislik veya tamponu etmi saniyorum.... Kafama cok taktim surekli içine bakiyorum.

bence tamponu et sanıyorsundur cnm. deniz suyu verdimi sana temizlemen için
Canim tamponlar yarin cikacak cok heyecanliyim hem acirmi diye hemde burnumun seklini gormekten cok korkuyorum. Suan burnum cok sis ve cok buyuk gorunuyo ucuna hafif dokundugumda çok sert. Acaba sisliktenmi bu kadar buyukturrr zamanla inermi

Canim tamponlar yarin cikacak cok heyecanliyim hem acirmi diye hemde burnumun seklini gormekten cok korkuyorum. Suan burnum cok sis ve cok buyuk gorunuyo ucuna hafif dokundugumda çok sert. Acaba sisliktenmi bu kadar buyukturrr zamanla inermi
şişliğin inmesi biraz zaman alacak canım. ben 4 mayısta ameliyat oldum. alcı cıktı baya şişti burnum 3-4 gün bantla gezdim açamadım . şimdi 2 gündür biraz daha iyi şişlik.sevmeye başladım burnumu .bugün kontrolüm vardı burun ucumda şişmiş dahada inecek güzelleşecek dedi. tamponu bilmiyorumda dikiş alınırken hiç acımadı canım

Burundaki sızıntılar tampona yapıştığı için sen onu ete benzettin canım cok fazla kurcalamamani tavsiye ederim. Burun spreyi verdiyse temizlemek için onu tampon çıkınca dr kendisi sıkıp temizlicek. Sen kullanma onu sakın. Tampondan sonra sen kullanacaksın 1 ay kadar

Ya canim ama benim sanki ayni burnumu almis biraz kaldrms gbi suan hicbi farki yok. Sende ayni durumu yasadinmi duzelmeye basladimi simi

Ay umarim oyledir. Canim bide burnum asiri sis ve buyuk. Sanki eski burnmu almis biraz yukari kaldirmis gibi hicbir farki yok gibi. Acaba sislikten dolayimi yada az cok belli olmasi gerekirmi seklinin.

Ay umarim oyledir. Canim bide burnum asiri sis ve buyuk. Sanki eski burnmu almis biraz yukari kaldirmis gibi hicbir farki yok gibi. Acaba sislikten dolayimi yada az cok belli olmasi gerekirmi seklinin.
Burnunda cok fazla islem olcak bi görüntü var miydi peki. Mesela bende senin konunun altinda hemen bi konu açtım rinoplasti ameliyatima dair hersey diye. Bi oku istersen uzun biraz ama. Benimkinde cok fazla islem olacakti. Ve gercektende olmus. Tampon ve alçı cikmadan anlamazsın onu. Bende oyle saniyordum. Ama alçı da geniş ve biçimsiz gosteriyor.

Onlar cikinca aynaya batıracak sana bak o zaman eski fotonu da yüzünün yanina koy ve aradaki farka aynada bak anlicacaksin canım. İcini ferah tut...

Canim benim burun ucum cok genis ve buyuktu bide dusuktu. Sol kemigimde yamukluk vardi oda nefes problemi yapiyodu. Ama egrilik vs baska bisi yoktu. Yani ameliyattan ciktigimdan beri hicbi inme degisme olmadi cok sis buyuk ve dik duruyo. İnşallah dedigin gibi alcidan sargilardan oyle gorunuyordur.
Suan baktigimda eski burnum karsimda sadece almis kaldirms gibi. Bide çokfazla dik duruyo.

Ya canim ama benim sanki ayni burnumu almis biraz kaldrms gbi suan hicbi farki yok. Sende ayni durumu yasadinmi duzelmeye basladimi simi
yok cnm. benim baya bi değişti. yüzün uzun ,çok küçültemeyiz demişti. nefesim acılsında sekli size bırakıyorum dedim ben. sadece doğal olsun ,estetikli oldugu cok belli olmasın dedim. cok kavisli ,cok top gibi kalkık sevmem demiştim .yüzüme yakışan dogal bir burun olmuş begendim. nefesim %100 tıkalıydı bu ameliyattaki ilk amacım nefesimdi. şeklide düzelmiş oldu. şiş şuan hala ama 2 gündür alıştım yeni burnuma. fotoda üstüne kıkırdak konulmuş onun biraz şişliği var fotoda orası düzelecekmiş. derim cok ince oldugu için yamuk kemik düzeltilince. sivrilmesin diye en üste kıkırdak konmuş o kısım şiş fotoda şuan

Eklentiler

• IMG_5847.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_5848.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_5978.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 64
Merak etme canim bende ayni seyleri duusnuyodum sadce burnumu kaldirmis gibi cok genis ve buyuk duruyodu. Hatta alcinin oldugu yeri kemiktir o kesin duruyodur falan diye düşündüm ruyalarimda bile kabus gibi onu bozuk bozuk goruyodum.ama tamponlari ve alciyi alinca aynada cok sasirdim bu kadarini beklemiyordum. Cok küçülmüş ve kemerimdeki egrilik gitmis kavisli kibar bi burun gelmisti yerine. Ama sislik hala var en az bi 3-4 ay da kalacak canim yavas yavas inecekmis

ben 1 hafta merakımdan çatlarım yeni şeklini cok merak ederim diye ameliyattan cıktıgım gibi fotografları istedim görünce içim rahatladı.

Caim bence cok ideal olmus burnun hem dogal hemde kucuk ve zarif. Benim cok sis insallah kuculur

Suan o kadar icimi rahatlattinki. Bende senle ayni seyleri dusunuyorum ve asiri takinri yaptim. İnşallah bende memnun kalirim ve kucuk olur burnum. Çünkü hem ailemi zor ikna ettim hemde hayal kirikligo yaasamak istemiyorum

Suan o kadar icimi rahatlattinki. Bende senle ayni seyleri dusunuyorum ve asiri takinri yaptim. İnşallah bende memnun kalirim ve kucuk olur burnum. Çünkü hem ailemi zor ikna ettim hemde hayal kirikligo yaasamak istemiyorum
Guzel olcak merak etme hatta cok begeniceksin iyiki yaptirmisim diceksin dr kimdi senin canim

ben 1 hafta merakımdan çatlarım yeni şeklini cok merak ederim diye ameliyattan cıktıgım gibi fotografları istedim görünce içim rahatladı.

Canim bende isteyecektim aklimdaydi ama ameliyat korkusundan heycandan unuttum simdi de takinti yapmis vaziyetteym keske bende fotograf cektirmis olsaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…