Ameliyat Sonrasi Yardimmmm :)

Caim bence cok ideal olmus burnun hem dogal hemde kucuk ve zarif. Benim cok sis insallah kuculur :KK43:
şuan alçı çıktı benimde şiş. 2-3 gündür indi az. şuan 13. günüm. bu ameliyat esnasında bi foto ya şiş değil ondan. alcılıyken ve alcı cıktıgı gün şişti cok benimde. özellikle 2 gözümün arası burun köküm şişti. indi biraz dahada inecek

Canim bende isteyecektim aklimdaydi ama ameliyat korkusundan heycandan unuttum :KK43: simdi de takinti yapmis vaziyetteym keske bende fotograf cektirmis olsaydim.
ben doktorumla hergün gibi watsapta iletişim halindeydim. hergün gibi durumumu sordu nasılsın diye bende fotograf attım. kafamdaki bütün soruları sordum. bu morluk normalmi çok mu şişti şu bu diye hep sordum aklıma takılanları. hergün sordu durumunu. alçı cıkana kadarbiletişim içindeydik o açıdan doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım .

Canim tamponlar yarin cikacak cok heyecanliyim hem acirmi diye hemde burnumun seklini gormekten cok korkuyorum. Suan burnum cok sis ve cok buyuk gorunuyo ucuna hafif dokundugumda çok sert. Acaba sisliktenmi bu kadar buyukturrr zamanla inermi

Tamponların çıktı mi canımm??

Cikti canim ve hayal kirikligiiii. Burnumun ucu asiri derecede sis ve kalkik eger boyle kalirsa kafayi yerim. İnşallah iner ve duzelir gercektn cok psikolojim bozuldu cok zor bir surecmis
kalkık kalmaz öyle merak etmee baya inecek burun ucuda öyle

Cikti canim ve hayal kirikligiiii. Burnumun ucu asiri derecede sis ve kalkik eger boyle kalirsa kafayi yerim. İnşallah iner ve duzelir gercektn cok psikolojim bozuldu cok zor bir surecmis

Ayy üzüldüm senin adına ya ama daha çok erken herkes aynı şeyi söylüyor düzelir bence daha bugün çıktı ve iyice şişip sonra yavaş yavaş inecek normale dönecek kendini sıkma biras akışına bırak yoksa gerçekten işin içinden çıkılmaz bir hal aliyo :(

Tampon çıkarılırken ağrı oluyomu nasıl geçti temizlenmesi filan herhangi bi sıkıntı çıktımı

aynen takıntılı olmamak lazım ben sürekli aynaya bakıyodum yamukmu acaba diye her gün inceliyodum bi gün yamuk gibi geliyodu bi gün değil gibi ilk zaten benimde aşırı kalkıktı. annem isyan etti bu ne böyle bırak artık şu aynayı gayet güzel işte diye :) bende saldım artık haftada bir falan inceliyorum yoksa kafayı yedirtir yani :) 1.5 ay oldu benimde burun ucum ve azcık üstü hala şiş ama ben genede beğeniyorum

tampon çıkartılırken hiç acımadı sanki grip oldugunuzda burnu silerken böyle mukoza yapışmışta onu çekiyo gibi bi his olur ya öyle anlatamadım:) benim dikişler alınırken azcık acıdı

tampon çıkartılırken hiç acımadı sanki grip oldugunuzda burnu silerken böyle mukoza yapışmışta onu çekiyo gibi bi his olur ya öyle anlatamadım:) benim dikişler alınırken azcık acıdı
Benim dikislerde tamponlarda hic agri sizi vermedi sadece burnuma dokunup sikti bi kac defa o zmn agridi

İnşallah canim. Ama sanki cok bi degisiklik olmayacak gibi

Olur bence ya ameliyat sonrası yuzdeki şişlik le inmesi arsında nekadar fark oluyo biliyosun şuan oda öyle şiş ve yavaş yavaş inecek sen masajlarını düzenli yap bide doktoruna sormadın mi bu böyle mi kalacak filan diye

Back
X