ameliyat sonrası

Zumcum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
31
9
86
Ankara
kızlar merhaba benim nişanlımın burnunda septum deviasyon vardı ( nefes alma sorunu ) septoplasti ameliyatı oldu, hafif birde eğrilik vardı orta kısımda onuda düzeltirdi.kalın derili imiş kendisi.15 gün oldu ameliyat olalı burnu hala büyük duruyor burun ucuda top gibi. şişlerin inmesi 6 ay ile 1 sene deniliyor. peki burunda şişler inerken küçülüyormu yani şişler indiğinde kaçta kaçı küçülüyor ortalama. ameliyat olmuş arkdaşlar cevaplarsa sevinirim.bende olmayı düşünüyorum ama onu görünce vaz geçtim gibibayanssulusmile

canım estetık mudahale yapılmadı sadece burnun ıcı duzeltıldı yanlıs anlamadım dı mı?

cnmmmmm ilk bakışta bi egrilikkkk yada şekil bozuklugu yoksa geri kalanlar şişliktir henuz çok yeni 2 aya kdr iner şişlikleri..tabiii şuandaki haline göre küçülcek baya:)

şuan patates gibidir indikçe o görüntü gidicektir yaklaşık 3 4 ayda baya iniyor şişlikler

cnmmmmm ilk bakışta bi egrilikkkk yada şekil bozuklugu yoksa geri kalanlar şişliktir henuz çok yeni 2 aya kdr iner şişlikleri..tabiii şuandaki haline göre küçülcek baya:)

sol burun kanadı sağa göre biraz dışarda, sağ burun deliğide diğerinden küçük.

geçmiş olsunnn
teşekkürler canım bayanssulusmile
insallah düzelir kısa zamanda, çok pişman oldu düzeltirmeseydim keşke diyor zor belli olacak bir eğriliği vardı ama o fotolarda gözüne batıyordu. hazır ameliyat olmuşken onada düzeltirmek istedi bende cesaretlendirdim. kalın deriliymiş doktor öyle söyledi burun ucu top gibi şu an morlukları kalmadı hiç göz çevresinde , insallah iner kısa sürede doktor inmeden bişey diyemem dedi , su an hiç memnun değil boyutundan ve sol tarafdaki eğrilik şiş indikce artarsa die korkuyoruz.

Back
X