ameliyat sonrasında burnunuzun içini hangi krem ya da merhemle nemlendiriyorsunuz

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Arkadaşlar sisin de burnunuz içten geriliyor mu.Ameliyattan hemen sonra rinopanteina kullandım bir hafta kadar.Şimdilerde aşırı kuruluk hissediyorum sizin doktorlarınız ne tavsiyede bulundu bu konu için

Arkadaşlar sisin de burnunuz içten geriliyor mu.Ameliyattan hemen sonra rinopanteina kullandım bir hafta kadar.Şimdilerde aşırı kuruluk hissediyorum sizin doktorlarınız ne tavsiyede bulundu bu konu için

normal şartlarda göz pomadı ve okyanus suyu verilir ve bitene kadar kullanması tavsiye edilir..
bunlarda 1 ay kadar seni idare edecektir.
benim daha önce kullandığım kremin adını vermiyorum ki yanlış yönlendirme yapmamak adına..
ancak doktoruna bunu iletirsen ismini verecektir.
kabı lila rengi..

nazofix sprey kulan aynı durumdaydım doktorlar iki ayrı şehrde aynı ilacı önerdiler bana hiç bi sakıncası yok alerji olmuşsundur cok kuruyor ve geriyor benim gecti artık tedavi ediyo kruluğu

doktorum bana rınopanteına verdı 1,5ayı gectı hala kullanıyorum
benım dıstan daha cok gerılıyor sankı burnumda maske varmıs gıbı:63:

doktorum bana rınopanteına verdı 1,5ayı gectı hala kullanıyorum
benım dıstan daha cok gerılıyor sankı burnumda maske varmıs gıbı:63:

benim doktorum bir hafta sonra alçıyı çıkarınca ilaçları kullanma dedi belki de antibiotikten bahsediyordu bırak derken ama ben mecbur olmadıkça rınopanteinayı da kullanmıyordum sakıncası yoksa kullanabilirim bunu iç rahatlığıyla o zaman :)

benim doktorum bir hafta sonra alçıyı çıkarınca ilaçları kullanma dedi belki de antibiotikten bahsediyordu bırak derken ama ben mecbur olmadıkça rınopanteinayı da kullanmıyordum sakıncası yoksa kullanabilirim bunu iç rahatlığıyla o zaman :)

yok yok kullan burun ıcın yumusuyo cok rahatlıyorsun..sana kesınlıkle antıbıyotık ve agrı kesıcıyı demıstır hatta ben onları kullanmadım 3 gun antıbıyotık ıctım sadece kullanmasan da olurdu zaten demıstı..ama kreme devam :)

yok yok kullan burun ıcın yumusuyo cok rahatlıyorsun..sana kesınlıkle antıbıyotık ve agrı kesıcıyı demıstır hatta ben onları kullanmadım 3 gun antıbıyotık ıctım sadece kullanmasan da olurdu zaten demıstı..ama kreme devam :)

pekii :) teşekkür ederim

Arkadaslar bende deviasyon oldum 3 gun once ,doktor sprey ve antibiyotik yazdi,ama kremi baska receteye yazdigi icin almayi unutmusuz,burnum cok geriliyor,sizce bepantol iyi gelirmi

Back
X