Ameliyat Sürecim Ankara

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298
Eki Görüntüle 1906316
20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---

Cok gecmis olsun
İlk gunu gorunce utkmedim dersem yalan olur
Aslina bakarsaniz ben bunlarin hrpsini gogusledim fakat benim iki yasinda inanilmaz hareketli bir kizim var bu surecte onun darbelerinden cok korkuyorum 22 kasimda ameliyatim var vazmigecsem diye dusunmuyo degilim
Beni bu sekilde gorse korkar yaklasmaz zaten ama sonrasinda naparim :KK43:

Cankuslarınannesi canım bir de önden ve kafanı kaldırmadan foto rica etsem:KK9:dr beye vereceğim örneklerden biri sen olacaksın çünkü :-)

Benimde 2 ve 8 yasinda kizlarim var 2 yasindaki minigim yarabandi gorse bile cok korkar urkek bi cocuk ben alistirmak icin ameliyatin 1 hafta oncesinde burnuma selpak katladim bant yapitirdim ve oyun yapiyo gibi yaptik evde oyle gezdim arada acip gosterdim bak kizim bisey yok iyiyim sakaciktan bant yaptim dedim bazen acidi ama gecti dedim o sekilde oynadik korktum desede alistirdim sonra ilk kez hastanede yattigim gun ayri bi gece gecirdik tabi aglamis uzmus babasini..beni eve cikarmak icin hastaneye geldiler beni oyle gorunce yanasmadi ilk goruste babasinin khcagina kacti sonra eve geldik ilk 3 gun yanasmadi ama korkmadida terlik getiriyo kendi sulugundan su getiriyo ilac getiriyo guya bakiyir hzimet ediyor:) 3.gun alisti ama cok anlayisliydi normalde kucagimdan hic izmez bu surecte ben gel desemde gelmedi cok olgun davrandi 10.gun alci cikinca evde annen iyilesti annem iyilesti diye sevinc kutlamasi bile yapti
Cocuk varsa ekstra zor ama yine atlatiliyor

Cankuslarınannesi canım bir de önden ve kafanı kaldırmadan foto rica etsem:KK9:dr beye vereceğim örneklerden biri sen olacaksın çünkü :-)
Odemlerim gecmedigi icin sekil onden belli olmuyor burun yuzle bir gibi fotolari onun icin yandan cektim hep ozelden yine atayim sana onden

IMG_20161102_111917.webp
Bekliyorum canım. Akşam konuştum dr. Beyle. Ama gün kararlaştırmadık henüz :halay:
Dedigim gibi hala burun kenarlari ve ucu fazlaca odemli sert
Masaji duzenli yapmiyorum baya bosladim

Benimde 2 ve 8 yasinda kizlarim var 2 yasindaki minigim yarabandi gorse bile cok korkar urkek bi cocuk ben alistirmak icin ameliyatin 1 hafta oncesinde burnuma selpak katladim bant yapitirdim ve oyun yapiyo gibi yaptik evde oyle gezdim arada acip gosterdim bak kizim bisey yok iyiyim sakaciktan bant yaptim dedim bazen acidi ama gecti dedim o sekilde oynadik korktum desede alistirdim sonra ilk kez hastanede yattigim gun ayri bi gece gecirdik tabi aglamis uzmus babasini..beni eve cikarmak icin hastaneye geldiler beni oyle gorunce yanasmadi ilk goruste babasinin khcagina kacti sonra eve geldik ilk 3 gun yanasmadi ama korkmadida terlik getiriyo kendi sulugundan su getiriyo ilac getiriyo guya bakiyir hzimet ediyor:) 3.gun alisti ama cok anlayisliydi normalde kucagimdan hic izmez bu surecte ben gel desemde gelmedi cok olgun davrandi 10.gun alci cikinca evde annen iyilesti annem iyilesti diye sevinc kutlamasi bile yapti
Cocuk varsa ekstra zor ama yine atlatiliyor
Verdigin tum rahatlatici bilgiler icin tesekkut ederim atkadasim
Bu arada burnun cok guzel olmus ve cok yakismis
Ankarada otursaydim seni kesin dinlerdim ve o doktora giderdim
Umarim daha sonrasinda da problem yasamazsin
Bana da sans dileyin

Bol sans hakkinda hayirlisi olsun :) cocuklar herseyi anliyor seni oyle gorunce cok bunaltmaz bi kere ertelemeye baslayinca her sefer baska bisey cikiyor nasipte varsa zaten hersey hizlica gelisiyor ve olup bitiyor

Kızlar ne kadar ücret odediniz bende suan hamileyim doğum yaptıktan sonra düşünüyorum yardimci olurmusunuz

Suan guncel ucret devlet hastanesinde olursaniz iki ay gun atiyir 2.300 cigari tutuyor eger ayni doktora ozelde hemen olayim derseniz 3.500 - 4000 arasi tutuyor

Kızlar ne kadar ücret odediniz bende suan hamileyim doğum yaptıktan sonra düşünüyorum yardimci olurmusunuz

Allah yardimcin olsun
Hayirli bi sekilde yavrunu kucagina alman dilegiyle
Keske hamilelik oncesinde yaptirsaydin cunku dogum sonrasinda cocuk odakli yasiyo insan
Tum zamanini ona ayirdigin icin kendine ait bi sureci olmuyo annelerin
Bunu iki yil once tecrube edindim simdi bile ameliyattan cekiniyorum gun almama ragmen soru isaretleri var kafamda kizimin kucuk olusu nedeniyle
Dilerim sen saglikli ve kolay bir surec gecirirsin simdiden hakkinda hayirlisi

Bende yillardir istiyordum burnum bende bi takinti olmustu fotoraf cekilmek istemez olmustum surekli sil tekrar cek burnum ne bicim cikmis derdim
Sonra cocuk kucuk bu senede erken dedi yakin cevrem arti kizim kucagimdan hic inmez yapisik gibiyiz evde e birde 2 yas sendromu ...hircin yaramaz nasil olcak diye en cok onu dusundum
Saolsun yanima basta yanasmadi uzmedi uzk durdu bu surecte babasina cok fazla baglandi sonra alistik 20.gunde bile operken aciyo anne diyo burnumu gosterip :) cok olgun davrandi saolsun kuzucugum

En guzeli sonbahar ve kisin olmak gunese cikmaman gerekiyor arti yaza kadar toparlanirsin mantikli yani
Çok korkuyorum aslında aklımda iki doktor var ama esabil hocadan çogu kişi memnun.. neden fazla para vereyim ki diye düşünüyorum.

Bu arada fotoğraflarınızı gördüm çok hoş olmuşsunuz:)

Tesekkur ederim valla ben fazla pimpirikliyim cok arastirdim fiyatkar ucuktu ve biri memnunken bi baskasi kotuluyodu kafam iyice karismisti burda buldum esabil eker yorumlarini ..
En basindan sonuna okudum inceledim aylar surdu karar vermem hep bi suphe vardi ama korktugum gibi olmadi nefes almamda seklide memnun etti beni tabi suan hala odemli yaza kadar iyice toparlanir diye seviniyorum

Bir de doktorla görüşmeye gittiğinizde hemen belgeleri mi istiyor hiç konuşmadan? ben önce sıkıntımı anlatmak istiyorum..

Back
X