Ameliyat Sürecim Ankara

Sizce 2 haftada insan içine çıkacak hale gelir miyim vizelerim var da:KK43:
Yani burundan buruna degisir bazen cok siser bazen hic belli olmaz yapilan isleme derinin ince mi kalin mi olduguna cilt yapina filan bagli ama 2 hafta gecince rahatlikla gidip sinavina girer gelirsin oyle cok tuhaf durmaz sadece basta cok kalkik duruyo zamanla iner oda hep oyle kalmaz zaten

sanırım amilyat olan çok kişide bu sorun oluyor tabi az bi fark düzelio zaten insan alışıyorda. Birinci foton 1 yil sonra 2nci 3 aylikmi 3 aylık olanda fazla belli olmuyor ama .masaj yaptın mı hiç peki
Bu en cok yasanilan sorun bi deljkerde esitsizlik bunun sebebini doktorlar soyle acikliyor
Zaten hic bir birun deligi dogustan tam esit olmazmis ufak farkliliklar olurmus onun icin ameligat sonrasinda ordan kesi yapildigi icin o durum daha belirgin olurmus boyle savunuyir doktorlar ama yapan yapiyo kiminin gaget muntazam oluyor allahtan delikler dikkat ceken surekli gozuken konumda degil basta cok belirgindi simdi yine iyi ve gozumde alisti
Ben dunyaya yuz kere gelsem yine olurdum bu ameliyati ve memnunum

Bu en cok yasanilan sorun bi deljkerde esitsizlik bunun sebebini doktorlar soyle acikliyor
Zaten hic bir birun deligi dogustan tam esit olmazmis ufak farkliliklar olurmus onun icin ameligat sonrasinda ordan kesi yapildigi icin o durum daha belirgin olurmus boyle savunuyir doktorlar ama yapan yapiyo kiminin gaget muntazam oluyor allahtan delikler dikkat ceken surekli gozuken konumda degil basta cok belirgindi simdi yine iyi ve gozumde alisti
Ben zaten yıllardır olmayı dusunuodum kısmet bu seneye oldum.burnumu begeniom deliklere alıştım artık yapcak bisi yok.belli olmuyor en azından .bakalım zaman bana ne gostercek bigun yamuk bigun düz burnum ne ekşınlı bir işmiş ya :))

Yani burundan buruna degisir bazen cok siser bazen hic belli olmaz yapilan isleme derinin ince mi kalin mi olduguna cilt yapina filan bagli ama 2 hafta gecince rahatlikla gidip sinavina girer gelirsin oyle cok tuhaf durmaz sadece basta cok kalkik duruyo zamanla iner oda hep oyle kalmaz zaten

Doktor beye sordum normal derilisin dedi ınsallah cabuk iyilesirim

Ben burayı okudukça burun delikleri konusuna daha çok takıyorum yandan görünüş değil de bence önden görünüş daha muntazam olmalı deliklerim geniş olursa burun kökü kaba durursa diye çok korkuyorum ya top gibi bi burun istemiyorum:(

Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371

20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---

Merhaba benim ameliyatıma az kaldı yarın da esabil bey le görüşmem var burun delikleri konusunda neyi nasıl ifade etmem gerektiğini bilmiyorum:(

Back
X