Ameliyat ve sonrası

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
23
merhaba arkadaşlar
Ben Perşembe günü ulnar sinirde tuzaklanma yani kubital tünel sendromu ameliyatı oldum. Sol dirseğimi 10 cm sinire kadar kesip ameliyat ettiler. Tabi dokunma hissini kaybetmeyeceğim az miktar direk dirseğe uyguladıkları anestezi ile. Çok fazla canım yandı ve bu travma oluşturdu bende. Kolumu şuan kullanamıyor daha çok yeni bir ameliyat olduğu için ve herkes kullanma dediği için. Problem de burada başlıyor. 1. Olarak ben şu zamana kadar her işimi kendim yapmış biri olarak herkesin bana otur dur demesi sinirimi bozuyor ve dışarı markete bile çıkarmıyorlar tıkıldım kaldım. 2. Olarak da sürekli olarak uykumda ameliyatı hatırlıyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu.

hepsi geçici
zamanla rahatlarsınız
geçmiş olsun

Daha çok yeni ameliyatiniz.Ameliyat sonrasi bu tarz psikolojik buhranlar olabiliyor,geçici bir durum.Eger dişarı cıkmak istiyorsaniz cikin ve çevrenizdekilere fazla kısitlamalardan bunaldiginizi belli edin

Kolunuzu fazla zorlamadan zevkle yapabileceğiniz başka uğraşlar da vardır elbet. İyileşme sürecini onlarla değerlendirin. Geçmiş olsun :)

Bence keyfini çıkarın.
O ilgi bitecek bir müddet sonra.
İstediğinizi yaptırmak için fırsat geçmiş elinize.
Bolca naz yapın.
Geçmiş olsun.
SEVGİLER :anne:

Daha çok yeni ameliyatiniz.Ameliyat sonrasi bu tarz psikolojik buhranlar olabiliyor,geçici bir durum.Eger dişarı cıkmak istiyorsaniz cikin ve çevrenizdekilere fazla kısitlamalardan bunaldiginizi belli edin
İşte kolum şuan askıda yani bir artel gibi birşeyde çıkabilsem çıkacağım ama annem ah annem yemin ederim soğuk hava çıkma şu oldu çıkma bu oldu otur. Ya beni tuvalete götürecek bıraksam seni ben yıkarım diyor yarın yıkayacakmış kokmuşum. Boğdu beni yeminle

Kolunuzu fazla zorlamadan zevkle yapabileceğiniz başka uğraşlar da vardır elbet. İyileşme sürecini onlarla değerlendirin. Geçmiş olsun :)
Kitap okuyorum dizi falan izliyorum. inanır mısınız Türk dizilerine sardım ama ben bu rüyamda aynı şeyleri görmekten bıktım asıl. Sürekli çığlık çığlığa uyanıyorum. Ben mi şımardım benim canım az değildir. Ben acıya katlanırım ama bu ameliyat beni çok ama çok korkutmuş.

Bence keyfini çıkarın.
O ilgi bitecek bir müddet sonra.
İstediğinizi yaptırmak için fırsat geçmiş elinize.
Bolca naz yapın.
Geçmiş olsun.
SEVGİLER :anne:
Ah keşke valla o minvalde olabilsem ama değilim 5 sene falan yalnız yaşadım geri aile evine döndüm. Alışamadım sanırsam

merhaba arkadaşlar
Ben Perşembe günü ulnar sinirde tuzaklanma yani kubital tünel sendromu ameliyatı oldum. Sol dirseğimi 10 cm sinire kadar kesip ameliyat ettiler. Tabi dokunma hissini kaybetmeyeceğim az miktar direk dirseğe uyguladıkları anestezi ile. Çok fazla canım yandı ve bu travma oluşturdu bende. Kolumu şuan kullanamıyor daha çok yeni bir ameliyat olduğu için ve herkes kullanma dediği için. Problem de burada başlıyor. 1. Olarak ben şu zamana kadar her işimi kendim yapmış biri olarak herkesin bana otur dur demesi sinirimi bozuyor ve dışarı markete bile çıkarmıyorlar tıkıldım kaldım. 2. Olarak da sürekli olarak uykumda ameliyatı hatırlıyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu.
Merhaba benim annemde ameliyat oldu midesi alindi. O da ameliyattan sonra 1 2 ay uyuyamadi gece hep uyandi siz ne kadar inanirsiniz bilmem ama biz memlekete gitmistik orada tanidik bir hoca vardi 3 4 gun boyunca annemi okudu birde cevsen yapti annem ondan sonra rahatladi canim. Bu tarz seylere inaniyorsan sende deneyebilirsin :)

Back
X