Ameliyata çıplak mı giriliyor?

Ameliyat önlüğü altinda külotum vardi baska bir sey yoktu. Bana ellerini külotuna yandan sok demislerdi. Yani hazir ol pozisyonu gibi ama anestezi alinca da düşmeyecek sekilde olsun diye. Ama ben yapmadım.

Ameliyat önlüğü altinda külotum vardi baska bir sey yoktu. Bana ellerini külotuna yandan sok demislerdi. Yani hazir ol pozisyonu gibi ama anestezi alinca da düşmeyecek sekilde olsun diye. Ama ben yapmadım.
O nasıl bir şeymiş öyle 🙄 yaa çıplak olmak biraz tedirgin ediyor açıkcası. Ne kadar oldu ameliyat olalı?

O nasıl bir şeymiş öyle 🙄 yaa çıplak olmak biraz tedirgin ediyor açıkcası. Ne kadar oldu ameliyat olalı?
5 sene oldu benim. Olasi bir komplikasyonda rahat mudahale edebilmek icin bunu yapıyorlar. Uyandigimda annem demisti ki sarip sarmalayip getirmislerdi hicbir yerin acikta degildi.

Ahh çok sevindim bu yorumunuza pişman olmaktan öyle korkuyorum kii
Kusursuz bir sey istiyorsaniz bilemem ama benim eski burnum kemerli uzun düşük uçluydu. Kemer gitti, boyu küçüldü. Kemer gitse ucu kalksa yeterdi oyle de oldu. Cok fark etti. YYüzüme cok yakisti. Hic pisman degilim. Hayatimda yaptığım en dogru seylerden biri.

Kusursuz bir sey istiyorsaniz bilemem ama benim eski burnum kemerli uzun düşük uçluydu. Kemer gitti, boyu küçüldü. Kemer gitse ucu kalksa yeterdi oyle de oldu. Cok fark etti. YYüzüme cok yakisti. Hic pisman degilim. Hayatimda yaptığım en dogru seylerden biri.
Ben çok mükemmel istemiyorum çok küçük bir değişiklik istiyorum. Sadece kemer gitsin istiyprum. Umarım istediğim gibi olur. Vazgeçme imkanım olsa vazgeçeceğim ama yok ne yazık ki

Arkadaşlar ameliyata çıplak mı giriliyor?
6 ay önce ameliyat oldum. hemşireler siz ameliyat önlüğü veriyorlar ve odanızda giymenizi istiyorlar. sadece alt çamaşır kalacak şekilde giymemi istemişlerdi benim. ameliyata o şekilde gittim, ameliyathanede de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, sağ kolumu yandan çamaşırın içine sokturmuşlardı, baygınken kolum düşmesin diye.

Back
X