Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadıklarınız korkunç, umarım bunları yapan cezalandırılır, sonuna kadar bunun mücadelesini vermeniz yerinde karar merak ettiğim bu ssk hastanesi mi özel hastane mi, aslında orada yapılmadı gereken doğum yapmış kadınlar o anda bulup konuşturmak ve toplu biçimde şikayet etmek, taze, taze daha etkili olurdu ben mesela hastane ve yapılan aşağlayıcı muamelen korktuğum için evde doğum yaptım tabi benim zamanımda hastane şartları çok kötüydü demek ki değişen bir şey yok, insanların normal doğum yapmamakta haklıüstünü kapatmalarına izin verdiğimi nerden çıkardınız?...ben davamı açmış durumdayım sonuna kadar da peşindeyim..sadece bu tarz çok dönüş aldım ...benım durumum hasta olarak sözlü muamele mobbıng...hasta haklarına uymayan davranışlar..ne?...hastanın doktorla görüşme isteğinin reddedilmesi...hiç istemediğim bir işlem masasında anestezi personeli bile olmayan personelin orda seyir halinde olması...rahatsız olmanızı belirtmenizin dikkate alınmaması...dalga geçilmesi...kahvehane ortamı gibi bir ameliyathane ortamı maalesef...elınız kolınuz masada bağlıyken dalga geçerek " kalkın gidin kapı orda " muamelesi..tabi ki kuruma çıkışta şikayet ettim... dınleyen?...karakola gittim tutanak tutturdum..cimer bakanlık tabipler odası her yere yazdım yazıyorum da ...fakat o kadar kadın " ben fiziksel tacize uğradım doktor tarafından ispat edemedim doğum anında bile" diyor....o kadar kadın yaşamış ki bu durumu ... neden sessiziz neden hala bu durumlar çok rahat diye soruyorum...demek ki tepki göstermiyoruz ...veya neler yaptık?.... sonuç aldınız mı ?....mobbing taciz şiddet artık değişik versiyonlarda her yerde...varsa paylaşalım diye açtım konuyu...şiddet yasasının da red eddildiği bir zaman dilimindeyken hele...
maalesef tepkisiziz...o sebeple hala bunlar yaşanılıyor...mesela benim doktor (maalesef dilim varmıyor demeye) sosyal medyada açık açık tüm hasta mahrem bilgilerimi benim şikayetimle tabii tüm detayıyla yazmaktan çekinmiyor...benim asıl dava sebebim bu...siz ameliyathanede çırılçıplak seyir halindesiniz çatalda(ki çatallık bir durum hiç hiç yokken) ordaki erkek personelce bu hiç mühim değil..bu hastane hem de İstanbul un göbeğinde her gün doktorun ekranlarda boy boy reklamını yaptığı tüp bebek merkezinin kurucusu üstelik...yazık günah bu kadar millet inanıp gidiyor ki onlardan biri de benim...o kadar lakayıtlık o kadar gayrıciddi tavırlar hareketler o kadar tepkimiz sıfır ki rahatlar dünya umurlarında değil...hem özel hastane hem en ufak tek tahlılınız bile dünya maliyet...git gel cabası...maddi manevi yıpranmışlık...merak ettiğim neden bu durumdayız?....caydırıcılık niye yok neden kadınlar her yerde bu kadar sindiriliyoruz kı bunlar o savunmasız haldeyken bile bu davranışlarda bulunabiliyor...yaşayan var mı benim gibi başka ne gibi tepki verdiniz ne sonuçlar aldınız merak ediyorumYaşadıklarınız korkunç, umarım bunları yapan cezalandırılır, sonuna kadar bunun mücadelesini vermeniz yerinde karar merak ettiğim bu ssk hastanesi mi özel hastane mi, aslında orada yapılmadı gereken doğum yapmış kadınlar o anda bulup konuşturmak ve toplu biçimde şikayet etmek, taze, taze daha etkili olurdu ben mesela hastane ve yapılan aşağlayıcı muamelen korktuğum için evde doğum yaptım tabi benim zamanımda hastane şartları çok kötüydü demek ki değişen bir şey yok, insanların normal doğum yapmamakta haklı
Neresi olduğunu kim olduğunu söyleyin ki bilelim millet olarak. belki burdan biri daha çıkıp diyecek ki evet bende aynı şeyi yaşadım. Bende defalarca kez tüp bebek tedavisi gördüm erkek doktorlarım oldu ameliyatlar vs ama hiç böyle bişey yaşamadım. Acaba yaşadım da anlamadım mi konduramadım mi diye düşünmeye itti beni konunuz.maalesef tepkisiziz...o sebeple hala bunlar yaşanılıyor...mesela benim doktor (maalesef dilim varmıyor demeye) sosyal medyada açık açık tüm hasta mahrem bilgilerimi benim şikayetimle tabii tüm detayıyla yazmaktan çekinmiyor...benim asıl dava sebebim bu...siz ameliyathanede çırılçıplak seyir halindesiniz çatalda(ki çatallık bir durum hiç hiç yokken) ordaki erkek personelce bu hiç mühim değil..bu hastane hem de İstanbul un göbeğinde her gün doktorun ekranlarda boy boy reklamını yaptığı tüp bebek merkezinin kurucusu üstelik...yazık günah bu kadar millet inanıp gidiyor ki onlardan biri de benim...o kadar lakayıtlık o kadar gayrıciddi tavırlar hareketler o kadar tepkimiz sıfır ki rahatlar dünya umurlarında değil...hem özel hastane hem en ufak tek tahlılınız bile dünya maliyet...git gel cabası...maddi manevi yıpranmışlık...merak ettiğim neden bu durumdayız?....caydırıcılık niye yok neden kadınlar her yerde bu kadar sindiriliyoruz kı bunlar o savunmasız haldeyken bile bu davranışlarda bulunabiliyor...yaşayan var mı benim gibi başka ne gibi tepki verdiniz ne sonuçlar aldınız merak ediyorum
Ben hastaneyi doktoru merak ettim sonuçta yasal başvurunuz var...isim neden vermiyorsunuz...?maalesef tepkisiziz...o sebeple hala bunlar yaşanılıyor...mesela benim doktor (maalesef dilim varmıyor demeye) sosyal medyada açık açık tüm hasta mahrem bilgilerimi benim şikayetimle tabii tüm detayıyla yazmaktan çekinmiyor...benim asıl dava sebebim bu...siz ameliyathanede çırılçıplak seyir halindesiniz çatalda(ki çatallık bir durum hiç hiç yokken) ordaki erkek personelce bu hiç mühim değil..bu hastane hem de İstanbul un göbeğinde her gün doktorun ekranlarda boy boy reklamını yaptığı tüp bebek merkezinin kurucusu üstelik...yazık günah bu kadar millet inanıp gidiyor ki onlardan biri de benim...o kadar lakayıtlık o kadar gayrıciddi tavırlar hareketler o kadar tepkimiz sıfır ki rahatlar dünya umurlarında değil...hem özel hastane hem en ufak tek tahlılınız bile dünya maliyet...git gel cabası...maddi manevi yıpranmışlık...merak ettiğim neden bu durumdayız?....caydırıcılık niye yok neden kadınlar her yerde bu kadar sindiriliyoruz kı bunlar o savunmasız haldeyken bile bu davranışlarda bulunabiliyor...yaşayan var mı benim gibi başka ne gibi tepki verdiniz ne sonuçlar aldınız merak ediyorum
İstanbul Tüp Bebek Merkezi. ..Konu isim mi anlamadım ben?...Diyorum ki var mı bu tarz durumları yaşayanlar. ...A merkezi B merkezi ...Ne korkum olacak...Veya cekincem öyle olsa boy boy şikayet etmez dava acmazdim. ..Ben gereken neyse yapmış durumdayım. ..mevzu niye bunlara tepki verilmiyor...verilmemiş ki bunları yaşıyoruz. ..neden sessiziz...var mı bu tip durumları yaşayan ...Sorularım gayet açık. ..neden derin derin düşünmeye sevk etti sizi cok ilginc...açık ve net....var mı yaşayan. ..neler yaptınız. ..Sonuc alabildiniz mi....Bu kadar basit....Ben hastaneyi doktoru merak ettim sonuçta yasal başvurunuz var...isim neden vermiyorsunuz...?
Arkadaş sadece bir soru sormuş, neden bu gergin tavırlar ? İnsanlara bu şekilde çemkirerek destek bulamazsınızİstanbul Tüp Bebek Merkezi. ..Konu isim mi anlamadım ben?...Diyorum ki var mı bu tarz durumları yaşayanlar. ...A merkezi B merkezi ...Ne korkum olacak...Veya cekincem öyle olsa boy boy şikayet etmez dava acmazdim. ..Ben gereken neyse yapmış durumdayım. ..mevzu niye bunlara tepki verilmiyor...verilmemiş ki bunları yaşıyoruz. ..neden sessiziz...var mı bu tip durumları yaşayan ...Sorularım gayet açık. ..neden derin derin düşünmeye sevk etti sizi cok ilginc...açık ve net....var mı yaşayan. ..neler yaptınız. ..Sonuc alabildiniz mi....Bu kadar basit....
cemkirmek nasıl terbiyesiz bir kelimedir iade ediyorum size...destek arayan kim?...var mı yok mu neler yaşadınız paylaşın diyorum...isim verin niye aciklamiyorsunuz diye sorular geliyor bu sefer...bir sıkıntı var ama anlamadım ben...Arkadaş sadece bir soru sormuş, neden bu gergin tavırlar ? İnsanlara bu şekilde çemkirerek destek bulamazsınız
Ne halin varsa gör...Ben karşı tarafı dinlemek istiyorum...İstanbul Tüp Bebek Merkezi. ..Konu isim mi anlamadım ben?...Diyorum ki var mı bu tarz durumları yaşayanlar. ...A merkezi B merkezi ...Ne korkum olacak...Veya cekincem öyle olsa boy boy şikayet etmez dava acmazdim. ..Ben gereken neyse yapmış durumdayım. ..mevzu niye bunlara tepki verilmiyor...verilmemiş ki bunları yaşıyoruz. ..neden sessiziz...var mı bu tip durumları yaşayan ...Sorularım gayet açık. ..neden derin derin düşünmeye sevk etti sizi cok ilginc...açık ve net....var mı yaşayan. ..neler yaptınız. ..Sonuc alabildiniz mi....Bu kadar basit....
Ne halin varsa gör...Ben
bir sıkıntı var ama anlamadım ben...
Aynen öyle maalesef. ..Sağlık sektöründe özellikle en güvenmek istediğiniz yer ... doktor veya sağlık personeli erkek kadin sağlık bu diyorsunuz ... iyi bari şikayet olmuş ... geçmiş olsun size de... tepki göstermeyen o kadar insan var ki....geçen bir arkadaşım " ben dogumdayken adam karsimda hususî seyrediyor du. ..çıkarken araştırdım hademeymis" dedi ... e sikayet ettin mi yok...Güler misin Ağlar mısın durumu ... o anda insanın kimlik kontrolü yapacak hali de olmuyo ama bu mudur uygulama... Teşekkür ediyorum paylaşımınız içinBende lisedeyken asm ye gitmiştim. Her neyse dr çok ilgilendi hatta bana müzik bile dinletti. Bendé baktım drun tipine yaşına davranışınà heralde çok sıkıldı gelenler de hep yaşlı ondan öyle ilgileniyor benide sevdi sandım. Sevdi derken benden çok aşırı büyük olmasada bana göre abi yaşında biriydi. Hani bakması için sapık olması lazım . Ki ben çok mesafeli biriyim ona rağmen bunu yasadim.
Her neyse aradan zaman geçti ben havuz için kursa yazildim ancak sağlık raporu istendi. Gittim sağlık raporu için asm'ye. Dr söyledim dr beni muayene etmek istedi kalbimi dinliyo,sırtımı dinliyo falan ama adam acaip heyecanlandı. Bişey olduğunu anladım ama yok ya yanlış anladım herade diyorum kendime. O sırada hemşiresi geldi hamile izinli ama ziyerete gelmiş. kapıyı açınca hemşire ,dr bir panikle beni muayeneyi bıraktı sanki basıldık gibi tövbe yarabbim. Hemşire de bi değişik oldu bende ...
Neyse raporumu aldım, dedim böyle böyle aileden birine anlattım sağlık çalışanı anlattığım kişide . Dediki muayene bile etmeden veriyolar aslında raporu dedi. .. Ben çok kötü oldum ama hala yanlış anladım heralde dedim.
Aradan baya zaman geçti hastalandım rapor almam lazım tabi okul ici. Ailemle gittim bu sefer asmye dr değişmiş . Meğer şikayet olmuş adamı bi kaç kişi şikayet etmiş taciz yüzünden. Taciz edildiğime ozaman kesin karar verdim. Burdan da ben akilliyim, yok artık büyük yasim, kendimi korurum diyen genckizlar bende uyanik biri olmama rağmen bunu yasadim. Basiret bağlanması sonra büyük birinin bunu daha kontrollu yapması dusundugunuzde bile yanlış anladım durumları çok oluyor. Dikkat edin..Allah ıslah etsin böyle mesleğini kötüye kullanan tüm kişileri.
geçen bir arkadaşım " ben dogumdayken adam karsimda hususî seyrediyor du. ..çıkarken araştırdım hademeymis" dedi ...
Aynen ve bu da özel bir hastane yine düşünebiliyor musunuz...özel i geneli olmaz bunun ama en azından diyorsunuz ki daha özen gösterilir vs
Aynen öyle maalesef. ..Sağlık sektöründe özellikle en güvenmek istediğiniz yer ... doktor veya sağlık personeli erkek kadin sağlık bu diyorsunuz ... iyi bari şikayet olmuş ... geçmiş olsun size de... tepki göstermeyen o kadar insan var ki....geçen bir arkadaşım " ben dogumdayken adam karsimda hususî seyrediyor du. ..çıkarken araştırdım hademeymis" dedi ... e sikayet ettin mi yok...Güler misin Ağlar mısın durumu ... o anda insanın kimlik kontrolü yapacak hali de olmuyo ama bu mudur uygulama... Teşekkür ediyorum paylaşımınız için