Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3. günüm.Oldu ve bitti, alçılı sarılı biraz mor halimle tecrübelerimi yazayım dedim.Öncelikle bu işin gerçekten olmasını istiyorsanız ve hazırsanız karar almalısınız.Ben psikolojik olarak yaklaşık bir yıldır hazırladım,araştırdım,başıma geleceklerin ne olabileceği bilinciyle bu işe karar verdim.Hazır olunca korku ve acı olmuyor bilesiniz.Dr.umu seçtikten sonra gün belirlendi zaman belirlendi ve ben koşa koşa hastaneye gittim.Tasarımlara bakarak kendimi alıştırdım ve herşey çok güzel olacak dedim hep.Belirlediğimiz saatte olmadı.Drumun bir önceki operasyonu uzun sürdü.Ben sabırsızlanıyorum bir an önce gideyim diye.Neyse 22 ocak akşam 19.45 de drum odama geldi.Beraber tekrar tasarımları gözden geçirdik.Benim ne istediğimi tekrar sordu.Yanında PC Yİ de getirmiş.Tekrar ne olması gerektiğini konuştuk.Aşağıda bekliyorum seni dedi.20.00 de değişim serüveni başladı.Dr.um ve ekibi çok ilgiliydi.Bir Uyudum Birde uyandım.O kadar ooooohhhhhh dedim bir dönemin yorgunluğunu atmışım üzerimden(Bu arada öğretmenim,okullar tatil oldu:))saat 11.30 da bitmiş operasyon bayağı uzun sürmüş.Ben Saat 01.00 de uyandım.Burun kemikleri çok darmış ve eğri.Titizlikle uğraşmış dr.um.O gün bebekler gibi uyudum hep hemşireler sürekli gelip kontrol ediyorlar,ağrı kesicilerle ilk gün çokkk rahat geçti.Ertesi gün dimdik ayaktayım.Arayanlarla konuşuyorum herkes sen nasıl konuşuyorsun böyle rahat diyorlar.Nazar değmesin sana:)İnanın hepsi psikolojik.Bir sonraki gün yüzümdeki morluklar belirginleşti.Bir gün ama.Şimdi ise gözüm açık yüzümde hafif morluklar var.Burnumun ucu gözüküyor şiş ama güzel lokum gibi.Şimdiden meraktayım.Perşembe alçı alınacak.O zaman herşey daha güzel olacak eminim.Korkacak bir şey değil ama sabır işi,dikkat ve özen işi.Sonraki süreçlerde çok önemli.Kendinize yaşantınıza dikkat etmelisinizBunlara hazırlıklıysanız koşa koşa gidin derim.Herkese sağlıklı günler ...........................................
bende bu hafta içinde olmayı düşünüorum korkuorm arkadaşalr acaba local mi olsam :S
Öncelikle geçmiş olsun.Doktorunuz kimdi?
Estetik ameliyat lokal olmaz ..
Estetik ameliyat lokal olmaz ..
olmaz olur mu yahu olurr.
drlarda yapıyolar gerekrli değilse genel anestezi.
kkda burnundan lokal olan arkdaşda vardı
kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum
bende ameliyat sonrası kusma olmadı o yönden rahattım.Peki 10. günüm demişsin şişliklerin ne durumda ? benim de bugün 11. günüm :) burnunun üzerinde soyulma oluyor mu oluyorsa bunun için ne yapıyorsun?testlerim 1 gün önce yapıldığından ameliyat sabahı hastaneye geldik odama geçtik.bu arada testlerin yapıldıgı gün 2 tane hap verdiler sanırım anesteziyle ilgiliymiş biri mide koruyucu diğeri sakinleştirciymiş gece yatmadan içtim onları (ameliyat için heycanlanmadım ama hapları içerken heycanlandım ben de tuhaf oldum :)) neyse sabah 8 de filan geldik hastaneye bende öyle bi heyacan yok.hasta bakıcı lacivert yanlardan cırtlı önlügü verdi annemin yardımıyla giyindim o arada da 1 tane pozumu çekti annem :d içimde çamaşırım vardı sadece o arada sedye geldi acaba çorabım kalsa mı derken beni götüren yardımcı istersen çorabın kalsın dedi bende çıkarmadımçorabıyla ameliyata gireni okumadm daha ben ilk miyim acaba :d neyse bonemi taktım cıktım sedyeye annem daha panik olmasın diye iyiyim ben filan diyorum :) hastabakıcıyla asansöre bindik annemlere el sallıyorum.çıktık yukarı ameliyathanye doğru gidiyoruz ben arada kafamı kaldırp etrafa bakıyorum :) vee ameliyathaneye girdik bi serinlik oldu ameliyat masasına kendim yattım.karşımda sat vardı 8:45 di ,radyo açıktı herkes normal önlüğünü giyiyor hemşireler filan her zaman yaşadıkları şeyler :) sağ koluma tansiyon aleti takılıp sürekli ölçülmeye başlandı , solda da damar yolu açıldı ama inanın o bile acımadı damar yolunu açanla sohbet ettik zaten okulumdan sonra dr.um Emre bey geldi naber nasılsın dedi iyiyim dedim en az 15-20 fotografımı çekti :) sonra anestezist geldi onu görnce zaten dedim hadi gamze byavaş yavaş uyursun :) koluma iğneyle narkoz verdiğini resmen gördüm kendi kendime uyumam lazım niye bende tık yok sanki 2. iğneyi yaptı gibi geldi bana ama öyle bir şey olmamıştır heralde ben o an öyle sanmışımdr.dr.la bir şeyler konuşurken uyumuş olacgm ki biri bana gamze gamzeee diyodu gözümü açtığımda başka odadaydık karsımda yine saat vardı 11:30 du.koridora çıktık sedyeyle ablam beni bekliyodu (tıpkı 2.5 yıl önce aynı yerde bende onu bekliyordum o da burun ameliyatı olmuşt:) kafamı kaldırp ablama baktım birlilte asansöre bindik odama geçtik yatağa kendim geçtim sayılır kolumda serum vardı tabi.ben gayet ayıktım.yaklaşık 15-20 dk sonra kuscak gibi oldum bogazıma geldi geri gitti sonra tekrar geldi bazı arkadslarnda dediği gibi kan kustum biraz. rahatlatıyor korkulcak bir şey yok :) bunun sebebi dr.um dediğine göre ameliyatta çok kanamam olmamış yutmuşum kanı bu şekilde de çıkıyormuş.bugün 10. günüm dün alçım alındı burnum şuan şiş sabırsızlıkla inmesini bekliyorum.
siz siz olun sonucunda mutlu olacağınızı düşünüyorsanız sakın korkmayı :)
bende ameliyat sonrası kusma olmadı o yönden rahattım.Peki 10. günüm demişsin şişliklerin ne durumda ? benim de bugün 11. günüm :) burnunun üzerinde soyulma oluyor mu oluyorsa bunun için ne yapıyorsun?