Ameliyatı eşim oldu, nasıl söyleyeceğimiz bana dert oldu!

Evet malesef öyle bir aile dediğim gibi iş ters olmaksa olurum ama ben olmamanın peşindeyim. Yoksa hesap mı vereceğiz ya hu der geçerim ama öyle olmuyor işin sonunda yine üzülen ben oluyorum

iyide söylemeyen eşin zaten.
babanın refakatçi olduğunu söylememeye devam etmek zor olmamalı..

Madem eşiniz istemiyor zamanı gelip ben ameliyat oldum ve size söylemedim dediginde savunmanızı da eşiniz yapacak hic kusura bakmasın. Ayrica soylemesi gerek, operasyon bu yani Allah korusun herşey olabilir.
O da ben acıklarım diyor evet ama işe gidince beni didkleyecekler ben nasıl sakin kalabilirim acaba? Çünkü küstüklerinde işin rengini değiştiriyorlar.. Daha evvel yaşadım . Kayınpeder eşime annen hasta kanser oldu bu kadın terbiyeni takın diyip yığılıp kalıyor kayınvalidem oglumun huyu değişti ben bunu hak etmedim diyip ağlıyor

Eşim hiç yemek yiyemiyor yani 1köfte ile doyuyor su sıvı katı beraber tüketemiyor bunun fark edilmemesi imkansız malesef ve ramazana denk gelecek ya eşim oruç tutamayacak bunu da tarih yazmadı neden diye sorulacak sorun o değil ben nasıl naif sakin olabilirim acaba onu düşünüyorum. Bi
Dediğim gibi daha basit bir operasyon gibi bahsetseniz? Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Eşiniz yapmalı bu açıklamayı.

:)) buna asla inanmazlar
İnandır :) yani eşim ise gidiyorum diye çıktı evden her zaman ki gibi bir kaç saat geçtikten sonra beni hastaneye çağırdı kaza yaptı zannettim çok korktum koşa koşa gittim ki benden habersiz ameliyat olmuş dersin şok oldum hatta sinirden ağladım de belki inanırlar :D

iyide söylemeyen eşin zaten.
babanın refakatçi olduğunu söylememeye devam etmek zor olmamalı..
Babamın burda oldugunu o dönem biliyorlar siz aramadıniz baban insan yerine koyup arasaydı deme ihtimalleri yüksek ben de eşim izin vermedi diyeceğim ama aynı şehirde yaşıyorlar kesin gidince ona da laf sokarlar

Günaydın sevgili kkhemen konuya giriyorum eşim tüp mide ameliyatı oldu 35yaşında 128kg idi insülin direnci ve bir çok yan hastalık vardı diyetisyen ilac vs hiç işe yaramayınca doktoru ile Buna karar verdiler ve oldu..
Ama kayınvalidemlere söylemedi, bana da tembihledi sıkı sıkı! Hasta insanlar telaşlanırlar birşey olur dedi, beni caydırmak isterler moralimi bozarlar öyle giremem operasyona dedi35yaşındayım karar verdim oldum bukadar dedi .
Bak dedim benim başıma kalmasın yok ne münasebet kocam söyletmedi der bırakırsın dedi .
Şimdi önümüzdeki ay geliyorlar ben bunu düşünüyorum sürekli.. Çünkü bazı insanlar vardır ya hemen savunmaya geçerler, fevrilerdir ben öyleyim onlar ise A desen incinen alınan insanlar .. Eşim açıkladığında biliyorum ki bana dönecekler neden izin verdin biz Korkulukmuyuz? Senin de evladın var! Neden oldu vsvsvsvs beni sıkıştıracaklar ikna olmaya ve benim ikna etmeme ihtiyaç duyan insanlar ben nasıl sakin ve incitmeden incitmeden davranmalıyım? Yol yordam bilen hatunlar sizden fikir istiyorum Zira kendimi biliyorum 35yaşında adam izin mi alacak yahu derim dayanamayıp.. Sonra gelsin küslük laf sokma ima falan.. Aranızda mutlaka yol yordam bilen vardır diye düşündüm.gerekirse geçmişten örnekler ile onları anlatırım şimdi destan olsun istemediğimden konuyu yazıyorum sadece..
Not:asla kalp kırmak istemiyorum çünkü eşimin hatrı çok fazla...yoksa pısırık biri değilimdir
Kendisi söylemek istemedi bende kocamı çiğneyemem diyin, kararına saygı duymamız lazım diyin çekilin. Hem size niye kalsın ki, eşiniz de gelecek tepkileri biliyordur herhalde oda cevap verir

Kendisi söylemek istemedi bende kocamı çiğneyemem diyin, kararına saygı duymamız lazım diyin çekilin. Hem size niye kalsın ki, eşiniz de gelecek tepkileri biliyordur herhalde oda cevap verir
Aynen dediğiniz gibi olacak ama eşim işe gidince ya nasıl diyim şöyle düşünün kocanız gitti sabah bas başakaldınızı karı koca siz duyun diye güya kendi aralarında ama size ima yaparak böyle sacmalık olur mu bunların da evladı var, okyanus ektiğini biçer deseler nasıl sakin cevap verirsiniz ben bunun peşindeyim.

Kusura bakmayın ama çok saçma. Bir sürü çözüm yolu var. Sanki kavga çıkarıp küsmeye yer arıyormuşsunuz gibi ama ama ama..... Diyorsunuz.
Siz üzülmeyin diye söylemedi bana da yemin ettirdi... Bu kadar basit.
Onlar söylense bile evet haklısınız, elim kolum bağlandı benimde vah tüh deseniz hiç kavga falan çıkmaz.

Bikac ay önce kv bana eşimin yaptığı birşeyle ilgili laf attı. Ama eşimin çocukluktan alıştığı huy. Ben de dedim ki bana geldiğinde böyleydi böyle yetiştirilmiş. Artık kendi öğrettikleri için bile bize laf ediyorlar

Kusura bakmayın ama çok saçma. Bir sürü çözüm yolu var. Sanki kavga çıkarıp küsmeye yer arıyormuşsunuz gibi ama ama ama..... Diyorsunuz.
Siz üzülmeyin diye söylemedi bana da yemin ettirdi... Bu kadar basit.
Onlar söylense bile evet haklısınız, elim kolum bağlandı benimde vah tüh deseniz hiç kavga falan çıkmaz.
Kavga cıkmaz ben izah edemedim sanırım, ben fevri biri olduğum içinsin kalmayıp kalp kırmakdan korkuyorum ve biliyorum ki burda bu işim piri bayanlar var suyuna nasıl gidilir nasıl sakin kalınır bunun peşindeyim yoksa zaten eşim açıklayacak açıklama da değil sonrasında sorun ama ama demiyorum bana fikir veriyor sağolsun hanımlar ben de olup olamayacağını yazıyorum fikir alışverişi yani:)

Babamın burda oldugunu o dönem biliyorlar siz aramadıniz baban insan yerine koyup arasaydı deme ihtimalleri yüksek ben de eşim izin vermedi diyeceğim ama aynı şehirde yaşıyorlar kesin gidince ona da laf sokarlar

yahu hayatı ne kadar zorlaştırıyorsunuz.
sorarlarsa babam gittikten sonra oldu dersiniz. ameliyat tarihini söylemek zorunda değilsiniz ki.
babamda bilmiyor bu kadar.

Son düzenleme:
Kavga cıkmaz ben izah edemedim sanırım, ben fevri biri olduğum içinsin kalmayıp kalp kırmakdan korkuyorum ve biliyorum ki burda bu işim piri bayanlar var suyuna nasıl gidilir nasıl sakin kalınır bunun peşindeyim yoksa zaten eşim açıklayacak açıklama da değil sonrasında sorun ama ama demiyorum bana fikir veriyor sağolsun hanımlar ben de olup olamayacağını yazıyorum fikir alışverişi yani:)
O zaman yutucaksın bi sakinleştirici, onlarla bir ağlayacaksın "naptı bu deli oğlan gencecik yaşta kendine" diye diye :)
Hatta onlardan çok ağla ki onlar seni teselli etsin :)

Pelin Öztekin de olmuştu galiba. Kilolarım birçok hastalığa sebep oldu, mecburdum demişti.

Açıklama çok basit; bu kilolar eşimin damarlarını tıkadı, karaciğerini yağladı. Şekeri tansiyonu fırladı. Bende başta çok korkuyordum. Ama çok araştırdık, birkaç doktora sorduk ve hepsi olması gerektiğini söyledi. Ne kadar yalvardımsa da size söylememe izin vermedi. Ama oda bende ona iyi baktık. Artık her şeyden haberdar olursunuz diyin.

1 ay sonra geldiklerinde nereden anlayacaklar ameliyat oldugunu.bilmedigim icin soruyorum.egeer disaridan anlasilmiyor ise hic soylemeyin. Diyet yaptim zayifladim der olur biter.

Evet malesef öyle bir aile dediğim gibi iş ters olmaksa olurum ama ben olmamanın peşindeyim. Yoksa hesap mı vereceğiz ya hu der geçerim ama öyle olmuyor işin sonunda yine üzülen ben oluyorum
Niye hesap mı vereceğiz diyorsunuz, neden tersliyorsunuz?
Ne derlerse oğlunuzla konuşun, oğlunuz boyle yapmamı söyledi deyin, kavga bile çıkarsalar bunu deyin.

Back
X