Günaydın sevgili kkhemen konuya giriyorum eşim tüp mide ameliyatı oldu 35yaşında 128kg idi insülin direnci ve bir çok yan hastalık vardı diyetisyen ilac vs hiç işe yaramayınca doktoru ile Buna karar verdiler ve oldu..
Ama kayınvalidemlere söylemedi, bana da tembihledi sıkı sıkı! Hasta insanlar telaşlanırlar birşey olur dedi, beni caydırmak isterler moralimi bozarlar öyle giremem operasyona dedi35yaşındayım karar verdim oldum bukadar dedi .
Bak dedim benim başıma kalmasın yok ne münasebet kocam söyletmedi der bırakırsın dedi .
Şimdi önümüzdeki ay geliyorlar ben bunu düşünüyorum sürekli.. Çünkü bazı insanlar vardır ya hemen savunmaya geçerler, fevrilerdir ben öyleyim onlar ise A desen incinen alınan insanlar .. Eşim açıkladığında biliyorum ki bana dönecekler neden izin verdin biz Korkulukmuyuz? Senin de evladın var! Neden oldu vsvsvsvs beni sıkıştıracaklar ikna olmaya ve benim ikna etmeme ihtiyaç duyan insanlar ben nasıl sakin ve incitmeden incitmeden davranmalıyım? Yol yordam bilen hatunlar sizden fikir istiyorum Zira kendimi biliyorum 35yaşında adam izin mi alacak yahu derim dayanamayıp.. Sonra gelsin küslük laf sokma ima falan.. Aranızda mutlaka yol yordam bilen vardır diye düşündüm.gerekirse geçmişten örnekler ile onları anlatırım şimdi destan olsun istemediğimden konuyu yazıyorum sadece..
Not:asla kalp kırmak istemiyorum çünkü eşimin hatrı çok fazla...yoksa pısırık biri değilimdir