her ayrıntıyı soylemeseniz..Haklısınız ama birşey daha var onların hiç haberi yoktu ama babamın İstanbulda işi vardı ve eşim babam burdayken ameliyat oldu refakatçi de babam kaldı yani bu da bir sorun çünkü daha evvel bana sen bizi ayrıştırıyorsun annenleri daha önde tutuyorsun demişlerdi şimdi dışarıdan bakınca benden gizlediler ama gelin annesigilden saklamadı oğlumuzu da kendine uydurdu diyecekler
Söylemezsek ameliyatı anlamaz ama siz ne kadar yiyebilşyorsunuz bilmiyorum fakaSöylemeyin. Bende oldum çok mutluyum 2. Ayım kimse anlamaz ben söylemezsem. Özel bir diyet verdi doktor çok kiriştik şeker seviyesi sadece diyet listesindekileri yiyor dersiniz biter gider
İnşallah ya bakın bir örnek eşim üniyi kazandığında başka bir şehire gidince kayınvalidem 2hafta hastanede yatmış! Üzüntüden bu derece abartı durumlarBelkide "keşke bizede söyleseydiniz ama sağlığın için olmuş, iyi olmuş geçmiş olsun. Geri kalan sürecin hep birlikte üstesindem geliriz" derler belli olmaz :)
siz eşinizin durumumu bırakında kendinizi düşünün nsl idare ediyorsunuz haftalarca sizde kalıp her hareketinizi başka imalar ekleyen insanlara.Evet haklısınız, Ben şunu çıkardım bu konudan ben normalim sorun bende değil karşımdaki insanlar okadar alıngan ki abartı derecesinde küsüp ya noldu noldu diye yalvarıp sonunda Sibele kırıldık diyen e neden dediğinde atıyorum cocuğun mamasını yapıyordum bana sağol anne dedi diyen ee ne var bunda dediğinde sen o sağol derken ki bakışı bilmiyorsun ama diyip buna küsen insanlar.. Anladım ki bu durumda naparsam yapayım küsücekse küsecek inşallah ben sakin sabırlı kalırım da eşim üzülmez
Vuuuuu çok fenaymış :) o zaman kızabilirler hatta oracıkta "ayyy bana bişeyler oluyooor " diyip bayılıverir :)Söylemezsek ameliyatı anlamaz ama siz ne kadar yiyebilşyorsunuz bilmiyorum faka
İnşallah ya bakın bir örnek eşim üniyi kazandığında başka bir şehire gidince kayınvalidem 2hafta hastanede yatmış! Üzüntüden bu derece abartı durumlar
Aynen bana dönecek, dedim ya eşimin hatırı çok büyük ya iyi insanlar ama eşime aşırı düşkünler çok aşırı! Hamileyken geldiler gece hafif kanamam oldu ilk bebek korktum kendi annem de bizdeydi çektim kenara sordum ona korkma dedi eşime de dedim neyse salona geçtim aklım bebeğime olunca suratım düştü.. Kayınpeder var diye o an diyemedim sonra söyledim ene bir baktım sabah bilet alıyorlar neymiş ben onları yok saymış!siz eşinizin durumumu bırakında kendinizi düşünün nsl idare ediyorsunuz haftalarca sizde kalıp her hareketinizi başka imalar ekleyen insanlara.
tebrik ediyorum.eşinizin ameliyatı arada.kaynar merak etmeyin.
iki yan bakış iki imalı gülücükle konu hopp size döner
Eşiniz açıklayacaksa ve kayınvalidenizle kayınpederiniz aşırı alıngansa ameliyatı söylemeyin, neden az yediğini merak ettiklerinde ah sormayın anneciğim sizin bu oğluşunuz midesinden rahatsızlandı doktora götürdüm doktor çok sıkı diyet verdi, diyete uymazsan şu şu hastalıklar olur dedi, kolesterol, şeker tavan yapmış resmen, biraz kulağını çekin de doktoru dinlesin diyetine devam etsin anneciğim deyin :)))Ameliyatı oldu gecen ay onlar mayısta gelince de söyleyecek ben de çok dedim ama istemedi kendisi
Çok mantıklı abla benim doğrucu davut susarsa bu açıklama güzelEşiniz açıklayacaksa ve kayınvalidenizle kayınpederiniz aşırı alıngansa ameliyatı söylemeyin, neden az yediğini merak ettiklerinde ah sormayın anneciğim sizin bu oğluşunuz midesinden rahatsızlandı doktora götürdüm doktor çok sıkı diyet verdi, diyete uymazsan şu şu hastalıklar olur dedi, kolesterol, şeker tavan yapmış resmen, biraz kulağını çekin de doktoru dinlesin diyetine devam etsin anneciğim deyin :)))
Eşin ben izin vermedm desn. Yada siz öyle söyleyn izin vermedi. Altını üstünü düşünmeye gerek yok benceGünaydın sevgili kkhemen konuya giriyorum eşim tüp mide ameliyatı oldu 35yaşında 128kg idi insülin direnci ve bir çok yan hastalık vardı diyetisyen ilac vs hiç işe yaramayınca doktoru ile Buna karar verdiler ve oldu..
Ama kayınvalidemlere söylemedi, bana da tembihledi sıkı sıkı! Hasta insanlar telaşlanırlar birşey olur dedi, beni caydırmak isterler moralimi bozarlar öyle giremem operasyona dedi35yaşındayım karar verdim oldum bukadar dedi .
Bak dedim benim başıma kalmasın yok ne münasebet kocam söyletmedi der bırakırsın dedi .
Şimdi önümüzdeki ay geliyorlar ben bunu düşünüyorum sürekli.. Çünkü bazı insanlar vardır ya hemen savunmaya geçerler, fevrilerdir ben öyleyim onlar ise A desen incinen alınan insanlar .. Eşim açıkladığında biliyorum ki bana dönecekler neden izin verdin biz Korkulukmuyuz? Senin de evladın var! Neden oldu vsvsvsvs beni sıkıştıracaklar ikna olmaya ve benim ikna etmeme ihtiyaç duyan insanlar ben nasıl sakin ve incitmeden incitmeden davranmalıyım? Yol yordam bilen hatunlar sizden fikir istiyorum Zira kendimi biliyorum 35yaşında adam izin mi alacak yahu derim dayanamayıp.. Sonra gelsin küslük laf sokma ima falan.. Aranızda mutlaka yol yordam bilen vardır diye düşündüm.gerekirse geçmişten örnekler ile onları anlatırım şimdi destan olsun istemediğimden konuyu yazıyorum sadece..
Not:asla kalp kırmak istemiyorum çünkü eşimin hatrı çok fazla...yoksa pısırık biri değilimdir
Önce eşin kulağı çekilecek o zaman:))) annen baban üzülsün incinsin istemiyorsan ameliyat olduğunu söylemeyeceksin, madem bugüne kadar beni susturdun, hiç söylememek daha mantıklı diyeceksiniz, anne babasının huyunu biliyor, söylerse sonrasında direkt size saracaklarını da biliyor, ya susacak ya da olabilecekleri kendi göğüsleyecek.Çok mantıklı abla benim doğrucu davut susarsa bu açıklama güzel
Niye ki oğlunun aklı yokmu.o artık sizin kocanız annenizin babanizinnda oğlu sayılmaz mi.topu esine at hiç konuşma bu konuda olsun bitsin.illa sana yüklenme olursa ver ağızlarının payını bunda hatır falan olmaz son çare tabi..Haklısınız ama birşey daha var onların hiç haberi yoktu ama babamın İstanbulda işi vardı ve eşim babam burdayken ameliyat oldu refakatçi de babam kaldı yani bu da bir sorun çünkü daha evvel bana sen bizi ayrıştırıyorsun annenleri daha önde tutuyorsun demişlerdi şimdi dışarıdan bakınca benden gizlediler ama gelin annesigilden saklamadı oğlumuzu da kendine uydurdu diyecekler
Aaa ameliyatmi olmus benimde haberim yok de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?