- 9 Ocak 2016
- 113
- 18
- 98
Tanimiyorum ama sevindim sürecinizin kolay gecmesine darisi benim basima isallah :)Nebil bozdoğan a oldum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanimiyorum ama sevindim sürecinizin kolay gecmesine darisi benim basima isallah :)Nebil bozdoğan a oldum ben
Kızlar bugün tmponlarım çıktı 15. Günüm ve oldukça şiş ödem var çok moralim bozuldu![]()
Yatış olduysa lazım olmuştur tabi ki ben genelde yatış olmuyor diye biliyorum o yüzden gerek yok dedim kusura bakmayın :)Teşekkürler ben ameliyat olalı 15gun oldu. Ama ben 1 gece hastanede yattım. Götürdüğüm şeylerin hepsi lazım oldu yani.
Tesekkur ederim insallahTanimiyorum ama sevindim sürecinizin kolay gecmesine darisi benim basima isallah :)
Benim polen alerjim var burnumdan zaten iyi nefes alamiyorum simdi daha kötü aliyorum o yüzden benimde agzim hep kuruyor gece.. polen alerjisi olupta ameliyata giren var mi?
Gayet güzel görünüyor 15.gün için bu ödem oldukça normal. İlk 1 ayda büyük ölçüde iniyor 3.ayda burnun son şeklini görebilir hale geliyorsunuz yapılan ince işler ise ancak 6.aydan sonra görülebiliyor. Burun ucu ödemi en son inen yerlerden biri zaten o bölgeye hiç takılmayınKızlar bugün tmponlarım çıktı 15. Günüm ve oldukça şiş ödem var çok moralim bozuldu![]()
Anladim ama sorun olmaz herhalde sendede