Ameliyatım var.

Kızlar bugün tmponlarım çıktı 15. Günüm ve oldukça şiş ödem var çok moralim bozuldu :KK43:

Canımm benim, o kadar zor dönem geçirmene rağmen çok güzel duruyor :))) sakın bozma moralini, maşallahh ilk 6 ay şekillenecek değişicek ufak ufak bunu unutma sakın moralini bozma çok güzel olmuş

Teşekkürler ben ameliyat olalı 15gun oldu. Ama ben 1 gece hastanede yattım. Götürdüğüm şeylerin hepsi lazım oldu yani.
Yatış olduysa lazım olmuştur tabi ki ben genelde yatış olmuyor diye biliyorum o yüzden gerek yok dedim kusura bakmayın :)

Dün alçimda çikti ameliyat gunumun 6.gunu suan sadece bantlar var hala uyurken agzimin kurumasi disinda bir sorunum yok cok şükür

Benim polen alerjim var burnumdan zaten iyi nefes alamiyorum simdi daha kötü aliyorum o yüzden benimde agzim hep kuruyor gece.. polen alerjisi olupta ameliyata giren var mi?

Benim polen alerjim var burnumdan zaten iyi nefes alamiyorum simdi daha kötü aliyorum o yüzden benimde agzim hep kuruyor gece.. polen alerjisi olupta ameliyata giren var mi?

canım benim yalnız polen değil ev tozuna bile alşerjim var haziranda amelyatım nasıl olucak bilmiyorum bi ilacım var sana adını yazarm eve gidince alerjinin etkisini aza indiriyo

Doktorum sorun olmaz demisti aliyorum alerji ilaci haftaya ameliyat olucam sorun cikmazsa ama yinede tesekkür ederim :) doktoruna danistin mi nasil olur diye

Kızlar bugün tmponlarım çıktı 15. Günüm ve oldukça şiş ödem var çok moralim bozuldu :KK43:
Gayet güzel görünüyor 15.gün için bu ödem oldukça normal. İlk 1 ayda büyük ölçüde iniyor 3.ayda burnun son şeklini görebilir hale geliyorsunuz yapılan ince işler ise ancak 6.aydan sonra görülebiliyor. Burun ucu ödemi en son inen yerlerden biri zaten o bölgeye hiç takılmayın ☺️

Sonunda burnumu gorebildim bugun 16.gunum:) cok sismis hala ama simdilik sekli boyle:)

Eklentiler

• IMG_20160509_161342.webp
    IMG_20160509_161342.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar bugün ameliyat olalı tam 1 ay oldu yaklaşık 10 dk önce yüzümü temizliyordum pamukla, burnuma uygularken biraz canım acıdı burnumu hemen kontrol ettim sol tarafta biraz aşağıda top gibi küçük çıkıntı geldi elime acı veriyor bilmeden bir şey mi yaptım çok moralim bozuldu :/

Back
X