ameliyatima ilk adim... :)

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
Selam arkadaslar :) daha once ameliyat icin bikac doktorla gorusmustum ama sadece fiyat icin gorusmustum. Burunla ilgili pek bisey gorusmemistik oyle.
Ama yarin kesin ameliyat olacagim doktorla randevum var. Allah nasip ederse 1ay sonraya olmak istiyorum insallah...
Ama fiyattan cok ameliyat icin ciddi anlamda ilkkez gorusecegim icin, ne sormam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorum... bu konuda deneyimi olan arkadaslar bana yardimci olabilirlermi acaba ? Simdiden tesekkurler..

Selam arkadaslar :) daha once ameliyat icin bikac doktorla gorusmustum ama sadece fiyat icin gorusmustum. Burunla ilgili pek bisey gorusmemistik oyle.
Ama yarin kesin ameliyat olacagim doktorla randevum var. Allah nasip ederse 1ay sonraya olmak istiyorum insallah...
Ama fiyattan cok ameliyat icin ciddi anlamda ilkkez gorusecegim icin, ne sormam gerekiyo ne yapmam gerekiyo hic bilmiyorum... bu konuda deneyimi olan arkadaslar bana yardimci olabilirlermi acaba ? Simdiden tesekkurler..

Estetik olacaksanız size tavsiyem burun formunuzla fazla değişiklik yapilmamasi.ameliyati açik mi kapali mi yapacaksiniz daha önceki ameliyat ettiginiz hastalarinizdan örnekler görebilir miyim ne kadar zamanda toparlanirim hastanede ilkgun kalacak miyim gibi genel sorular sormakla başlayin bence.sonrasindada estetik için nasıl bi form yaptigini görsel konuşup anlamaya çalışın.doktorla iletişimiiniz çok önemli ve kesinlikle net olarak neyi istemediğinizi belirtin ve defalarca biktirmadan tabiki.ikinizinde ayni şeyi konuşup ayni formda karar kildiginizi anlayana kadar sohbete devam edin.sakın utanma çekinme olmasin neyi istiyorsanız hepsini tek tek sorup herşeyinden a dan z ye emin olup öyle girin ameliyata.geçmiş olsun

4 gunluk ameliyatli biri olarak benm de tavsiyem koklu bir degisim yaptirmamaniz olur fakat bu tamamen benm sahsi fikrim. Sonucundan emin olmadiginiz ciddi bir degisim bir risk sayilir bence memnun olmadiginizda sekonder bir operasyona ihtiyac duyabilirsiniz. Doktorunuzla gorusmeniz gereken en onemli sey ne istediginiz, ne istediginizi tam anlamiyla ifade etmeniz gerekmekte... simdiden geçmiş olsunnn

Back
X