ameliyatimi oldum alci tampon cikti bakabilirsiniz

elif glhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
68
7
Kizlar merhabaa , gercekten zor bir süreç ve ben her gun buraya baktim. Bakanlara da yardimci olmak istiyorum çünkü cok iyi anliyorum bir bilgi almak icin nasil cirpindigimi.
23 ocakta yani 8 gun once dr Hakan akcin e ameliyat oldum. 2.5 saat sürdü hicbir sey hissetmedim ve girmeden korkuyordum. Hic ama hic gerek yokmus. Ilgili anlayisli bir dr. Ilk 3 gun en zor zamanlar o da cok morardim ve sistim ondan yoksa agrim olmadi.. ki hala sarimsi morluklar var ve yüzüm burnum gozlerim iki kaş aram sis. Bunlar olmasi ge
20150131_092852.jpg
20150131_092037.jpg
rekenler. Bugun alcim ve tamponlar cikti az önce. Hemen sizlerle paylasmak istedim ve sizin degerli yorumlarınızı bekliyor olacagim. Merak ettiginiz birsey varsa seve seve yarddimci olurum.

çok morarmışsın sen sanırım ama güzel olmuş burnun değmiş canım. güle güle kullan :)

Kizlar merhabaa , gercekten zor bir süreç ve ben her gun buraya baktim. Bakanlara da yardimci olmak istiyorum çünkü cok iyi anliyorum bir bilgi almak icin nasil cirpindigimi.
23 ocakta yani 8 gun once dr Hakan akcin e ameliyat oldum. 2.5 saat sürdü hicbir sey hissetmedim ve girmeden korkuyordum. Hic ama hic gerek yokmus. Ilgili anlayisli bir dr. Ilk 3 gun en zor zamanlar o da cok morardim ve sistim ondan yoksa agrim olmadi.. ki hala sarimsi morluklar var ve yüzüm burnum gozlerim iki kaş aram sis. Bunlar olmasi geEki Görüntüle 1395287 Eki Görüntüle 1395288 rekenler. Bugun alcim ve tamponlar cikti az önce. Hemen sizlerle paylasmak istedim ve sizin degerli yorumlarınızı bekliyor olacagim. Merak ettiginiz birsey varsa seve seve yarddimci olurum.

Çok güzel olmuş ince zarif.yani şmdi değil tabikide şişler indiğinde 3.ayda belli eder daha sonra 6.ayda mükemmel görünecek şimdiden belli harika olmuş cidden değer.güle güle mutlulukla kullan

Çok güzel olmuş ince zarif.yani şmdi değil tabikide şişler indiğinde 3.ayda belli eder daha sonra 6.ayda mükemmel görünecek şimdiden belli harika olmuş cidden değer.güle güle mutlulukla kullan
Sağol canim tsk ederim :) Suan ccok sis evet. Sabirla bekliyorum.. Tüm isteyenler sen de dahil olmak üzere insallah güzel istediginiz gibi bir burna kavusursunuz

güzel olmuş bende 20 subatta volkan kahyaya olacağım ama kafam çok karışık sen nekadara yaptırdın hangi hastaende yaptırdın

23 ocakta yani 8 gun once dr Hakan akcin e ameliyat oldum. 2.5 saat sürdü hicbir sey hissetmedim ve girmeden korkuyordum. Hic ama hic gerek yokmus. Ilgili anlayisli bir dr. Ilk 3 gun en zor zamanlar o da cok morardim ve sistim ondan yoksa agrim olmadi.. ki hala sarimsi morluklar var ve yüzüm burnum gozlerim iki kaş aram sis. Bunlar olmasi geEki Görüntüle 1395287 Eki Görüntüle 1395288 rekenler. Bugun alcim ve tamponlar cikti az önce. Hemen sizlerle paylasmak istedim ve sizin degerli yorumlarınızı bekliyor olacagim. Merak ettiginiz birsey varsa seve seve yarddimci olurum.
Canim yaa senin alci ve bantlar cikali bayagi gun gecti.. nasil sisliklerin iniyo mu ? burnunu ilk gordugunde hissettiklerinle suanki hislerin nasil acaba ?? Degistimi burnun yada dusuncelerin ?
Benim bugun cikti daha ve kendimi cok tuhaf hissediyorum. Aynaya bile bakmak istemiyorum dusun..

Canim yaa senin alci ve bantlar cikali bayagi gun gecti.. nasil sisliklerin iniyo mu ? burnunu ilk gordugunde hissettiklerinle suanki hislerin nasil acaba ?? Degistimi burnun yada dusuncelerin ?
Benim bugun cikti daha ve kendimi cok tuhaf hissediyorum. Aynaya bile bakmak istemiyorum dusun..
neden aynaya bakmak istemiyorsun beğenmedinmi

Merhaba canim yaklasik 10 gün oldu cıkalı.. Burnumu ilk gördüğümde de begendim yüzüm ve iki kas aram cok sisti ama burnum düzgün duruyirdu. Tabii kendimi tuhaf hissettim yuzum gözüm cok sisti. Yüz iifadem degisim geliyordu amaa hep aynaya bakiyordum :) ama ilk 2 gün normal canim öyle düşünmen.. aalisiyirsun sislikler iniyor

X