- 7 Aralık 2014
- 68
- 7
Kizlar merhabaa , gercekten zor bir süreç ve ben her gun buraya baktim. Bakanlara da yardimci olmak istiyorum çünkü cok iyi anliyorum bir bilgi almak icin nasil cirpindigimi.
23 ocakta yani 8 gun once dr Hakan akcin e ameliyat oldum. 2.5 saat sürdü hicbir sey hissetmedim ve girmeden korkuyordum. Hic ama hic gerek yokmus. Ilgili anlayisli bir dr. Ilk 3 gun en zor zamanlar o da cok morardim ve sistim ondan yoksa agrim olmadi.. ki hala sarimsi morluklar var ve yüzüm burnum gozlerim iki kaş aram sis. Bunlar olmasi ge rekenler. Bugun alcim ve tamponlar cikti az önce. Hemen sizlerle paylasmak istedim ve sizin degerli yorumlarınızı bekliyor olacagim. Merak ettiginiz birsey varsa seve seve yarddimci olurum.
23 ocakta yani 8 gun once dr Hakan akcin e ameliyat oldum. 2.5 saat sürdü hicbir sey hissetmedim ve girmeden korkuyordum. Hic ama hic gerek yokmus. Ilgili anlayisli bir dr. Ilk 3 gun en zor zamanlar o da cok morardim ve sistim ondan yoksa agrim olmadi.. ki hala sarimsi morluklar var ve yüzüm burnum gozlerim iki kaş aram sis. Bunlar olmasi ge