ameliyatımı oldum...stresten kurtuldum

canım kuzular ne yaptı senı goroduklerınde?
bende dunden berı kocam uzerınde calısıyorum ıkna turlarına.

valla hastane çıkışı eve dönünce beter görünüyordum.suratım şiş ve mordu..arda görünce beni şoka girdi resmen..kapı açılınca yüzünde gülümseme vardı beni görünce tokat yemiş gibi ifade birden değişti,çok korktu ama alıştı sonra.asya ise hiç yabancılamadı..meme diye saldırdı:1:

senin burnun da ne varki canımcım...??

geçmiş olsun, umarım istediğin sonuca kavuşursun:)

çok teşekkür ederim.inşallah

valla hastane çıkışı eve dönünce beter görünüyordum.suratım şiş ve mordu..arda görünce beni şoka girdi resmen..kapı açılınca yüzünde gülümseme vardı beni görünce tokat yemiş gibi ifade birden değişti,çok korktu ama alıştı sonra.asya ise hiç yabancılamadı..meme diye saldırdı:1:

canım benim burnumda kocaman bir kemer var.ayrıca kırıkmış.onuda 3 yıl önce kbb dr gittiğimde öğrendim.trafik kazasından kalma sanırım.her halükarda ameliyat olmam lazım ama kocamı ikna edemiyorum :)))) nefes problemi yaşarsam anca izin verecek.

ah ayrıca facede Aysa"nın ve Arda"nın resimlerini gördüm.Allah bağışlasın canım ikiside çok tatlılar maşallah.Asya da tosbikmiş.

canım benim burnumda kocaman bir kemer var.ayrıca kırıkmış.onuda 3 yıl önce kbb dr gittiğimde öğrendim.trafik kazasından kalma sanırım.her halükarda ameliyat olmam lazım ama kocamı ikna edemiyorum :)))) nefes problemi yaşarsam anca izin verecek.

sen de o zaman doktorla anlaş...olması gerekiyor sağlık açısından desin kocişine:27:

ah ayrıca facede Aysa"nın ve Arda"nın resimlerini gördüm.Allah bağışlasın canım ikiside çok tatlılar maşallah.Asya da tosbikmiş.

canım benim çok sağol....:13:

Kızlar ne zaman sigara içilebiliyor ?bu durumu konuşmadım hiç doktorla...

bugün 1 hafta oldu... yanaklarımdaki şişler de indi.hafif göz altlarımda morluk kaldı.çok az o da....sıra alçının çıkmasında...........:52:

Son düzenleme:
silver5 çok geçmiş olsun.. Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

teşekkür ederim..ben kayseride özel bir hastanede,oldukça talep gören bir doktora oldum ameliyatımı...alçılar çıkınca görücez bakalım...:87:

kızlarr istnbulda1 şubat akşamı saat 17.00 de ameliyata girdim.Biraz uzun sürdü.Narkozdan uyanınca odaya gelirken oldukça üşüyüp titredim, ama bu üşümem çok uzun sürmedi taaki ameliyat sırasında yutmuş olduğum kanları ağız yoluyla çıkardıktan sonra rahatladım.yani titremelerim yaklaşım 20 dk sürdü.Sonra hiçbir ağrı acı hiçbirşeyy kalmadı.Geceside oldukça rahattım elimde ayna sürekli olarak burnumun tek gözüken yeri olan ucuna bakıp durdum baktıkça da hayran oldum:)) öle çok fazla bi şişliğimde olmadı sadece gözümün uç kısımlarında morluklar vardı..Ertesi gün taburcu oldum.Boş bol öncesi sonrası fotoları çektik:) bi hafta sonra sargı ve tamponlar çıkınca en son halininde fotografını çekicem.Doktorumdan çok memnun kaldım tamamiyle ağrısız acısız son derece konforlu bir ameliyat geçirdim bunca zaman boşuna korkup beklemişim.

kızlarr istnbulda1 şubat akşamı saat 17.00 de ameliyata girdim.Biraz uzun sürdü.Narkozdan uyanınca odaya gelirken oldukça üşüyüp titredim, ama bu üşümem çok uzun sürmedi taaki ameliyat sırasında yutmuş olduğum kanları ağız yoluyla çıkardıktan sonra rahatladım.yani titremelerim yaklaşım 20 dk sürdü.Sonra hiçbir ağrı acı hiçbirşeyy kalmadı.Geceside oldukça rahattım elimde ayna sürekli olarak burnumun tek gözüken yeri olan ucuna bakıp durdum baktıkça da hayran oldum:)) öle çok fazla bi şişliğimde olmadı sadece gözümün uç kısımlarında morluklar vardı..Ertesi gün taburcu oldum.Boş bol öncesi sonrası fotoları çektik:) bi hafta sonra sargı ve tamponlar çıkınca en son halininde fotografını çekicem.Doktorumdan çok memnun kaldım tamamiyle ağrısız acısız son derece konforlu bir ameliyat geçirdim bunca zaman boşuna korkup beklemişim.

canım sana da geçmiş oldun ve yeni burnun hayırlı olsun..benim ameliyatım da aynı seninki gibi çok rahat geçmişti..bakalım şimdi beklemedeyiz...alçı çıkınca paylaşalım fotoları....

arkadaşlar bugün 9.gün oldu.burnumun içini kulak çöpüyle temizlemiştim daha önce..sol burun deliğimden nefes alamıyorum orası kapalı gibi..şimdi endişelenmeye başladım..yamuk burnumu düzeltirken nefes alma fonksiyonumu göz ardı mı ettiki aceba doktor...:44::44:

arkadaşlar bugün 9.gün oldu.burnumun içini kulak çöpüyle temizlemiştim daha önce..sol burun deliğimden nefes alamıyorum orası kapalı gibi..şimdi endişelenmeye başladım..yamuk burnumu düzeltirken nefes alma fonksiyonumu göz ardı mı ettiki aceba doktor...:44::44:

bence şu an için bunu dert etme, henüz erken. benim 17.günüm aynı şeyleri bende yaşadım, tampon alındıktan sonra uzun süre tıkalıydı. doktorum burnumun içinin şiş olduğunu ve kabuklar olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. haklıda çıktı çünkü 2-3 gündür ağzımı açmadan rahatlıkla nefes almaya başladım. arada bir tıkanmalar oluyor fakat tekrar açılıyor. ben şimdilik normal karşılıyorum.

ani bir kararla çarşamba ameliyata girdim.eğik burun kemiğim ve kemerim düzeltildi..
benim gibi cesaretini toplamakta zorlanan arkadaşlar için burdan gün gün iyeleşmemi yazacağım.ameliyatım süper geçti:46:.sonrasında hiç ağrım olmadı..dün şişlerim ve morluklarım en üst seviyedeydi.bugün ise inmeye başladı...az önce hastaneden geldim.burun deliklerimin önünü açtı doktorum.artık burundanda ,tam randımanlı olmasa da,nefes alabiliyorum...ağızdan nefes almak zorladı 2 gün baya...şu an çok daha iyiyim.sabırsızlıkla alçımın çıkacağı günü bekliyorum..:52:.ameliyattan sonra 10 gün dolunca gel dedi doktorum....

10 gün sonra fotoları da koycam...
canım
cok gecmısolsun ıkı gun gectıkten sonra daha bır sıkıntı yok zaten sıslıkler morluklar ıkı gunden sonra hızla ıyılesıyor ama sonundakı mutluluk herseye deger cok guzel sevımlı bır burnun olacak :))))yanı benım öyle oldu ben sımdı burnuma asdıgım meselaaaa görenler gercekten yaptırdınmı hıc bellı olmuyor dıyor :)))) en guzel yanıda bu he buarada bende resımlerımı paylaştım ıstersen bakabılırsın

canım çok geçmiş olsun.bende aynı doktora ameliyat olmayı düşünüyordum fakat emin olamamıştım.bana biraz detayını anlatabilirmisin.yada sana özel ulaşabilirmiyim.önümüzdeki hafta ameliyatı düşünüyorum.

selam arkadaşlar.dün nihayet burnumu görebildim.alçım alındı...hemen aynaya koştum hariika görünüyordu..doktorum da bu şiş hali daha dur bakalım dedi.ama o hali bile çok güzeldi...ama malesef tekrar sardı flasterle ince bir katman olarak...şu an şiş hala ama yine eski haline göre süpper...çarşamba da inşallah flasteri alacak...

canım çok geçmiş olsun.bende aynı doktora ameliyat olmayı düşünüyordum fakat emin olamamıştım.bana biraz detayını anlatabilirmisin.yada sana özel ulaşabilirmiyim.önümüzdeki hafta ameliyatı düşünüyorum.

canım ben çok araştırdım...saffet örs ve ayhan beyi çok övdüler.saffet bey le de görüştüm ama bana çok kasıntı geldi..insanı rahatlatmıyo konuşmaları...üstelik fiyatta fazla...ayhan bey çok şirin bir doktor ve çevremde ona ameliyat olmuş insan oldukça fazla ve hepsi çok memnun...zaten muayene saati sadece 2 saat geri kalan kısımda hep ameliyatta.kendisi kbb ci ama ağırlıklı estetik yapıyo...bence hiç tereddüt etme...

kızlar benim yüzümde hep alerji gibi minik minik kızarıklar oluştu.:43:annem ameliyat esnasında sürülen maddeden olabilir diyor.sizde de böyle bişey oldumu?

kızlar benim yüzümde hep alerji gibi minik minik kızarıklar oluştu.:43:annem ameliyat esnasında sürülen maddeden olabilir diyor.sizde de böyle bişey oldumu?

kızarıklık değilde benim cildimde T bölgesinde aşırı derecede yağlanma oluyordu. hatta burnumda hala geçmiş değil bu yağlanma sorunu. onun dışında cildimde özellikle yanaklarımda pul pul oldu döküldü.burnumun üstünde hala var hatta ama pek dokunamadığım için temizleyemiyorum.sebebini bende merak ediyorum.

Back
X