ameliyatımı oldum :))

SonsuzumoL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
82
20
118
35
Kocaeli
Merhaba kızlar ameliyatımı oldum fakat gözlerim cok mor, yigenim korktu normal mi bu kadar cok morarması? Aynaya bakamıyorum o derece mor (

Geçmiş olsun diyim :) benim 3. Ve 4. Gün tavan yaptı şişlik. Ki ben 4. Gündeyim. Salı günü oldum. Çok lanet bişeymiş diyorum. Kilo verdim. Seninki nasıl geçiyo?

Kizlar benimde ikinci gunum persembe gunu sabah 8 de girdim ameliyata ...cok sukur iyim gozlerimden biraz sisim birazda mor okadar ilaclarimi kullaniorum

Merhaba kızlar ameliyatımı oldum fakat gözlerim cok mor, yigenim korktu normal mi bu kadar cok morarması? Aynaya bakamıyorum o derece mor (

geçmiş olsun. herkes aynı derecede morarmaz tahmin edersin ki. sana tavsiyem özellikle şu ilk günler mümkün olduğunca aynaya bakma.

o 1 kilo, yağ değildir. ödemini atmışsındır en fazla :) ben de birkaç kilo kaybettin sandım.

Olabilir:) birde ameliyattan çıktım tuvalte girdim adet olmuşum. Çok fenaydı. Herşey üstüste geldi bende. Öyle atsam valla üzülmem sevinirim :) burnum iyileşsin zumbaya başlıcam hemen. Yeni burun yeni hayat :)

böyle yazıldıkça heyecanım katlanarak artıyor. yaza daha çok mu var yoksa sayılı gün çabuk mu geçer? :)) ben de istiyorum yeni burun, yeni hayat. mutluluktan uçmak. bir kez daha! (bende meme yoktu da. onlara da kavuştum. onların mutluluğu çok başka!)
hadi bakalım, gönlünce olsun her şey.

Ahh mükemmel ya :) hayırlı olsun diyim. Benim burnumda pek sorun yoktu aslında, 5 sene önce nefes alamadığım için olmuştum, doktor hatalı yapmış, tekrar olucaktım, e olurken düzelttiriyim dedim. Severdim aslında ama değişiklik iyidir.
Birde diyorlarki estetik dövme gibidir alışkanlık yapar. Dövme takıntısı bende varda, daha burnumun alçısı çıkmadan başladım yahu dudağa da dokunsam mı diye:) çok fenaymış sonu yok vallahi, insanın kendini durdurması gerekiyo.

teşekkür ederim. benim de nefes alamama problemi var. seneler önce burun etlerim küçültüldü radyofrekans yöntemiyle. bir kaç sene rahat nefes alabildim. yeniden doğmuş gibiydim. fakat tekrarlıyor maalesef, duymuşsundur. hem güzel hem sağlıklı bir burun isteyenlerdenim ben de.
sınırları aşmadan estetik yaptırmada bir sakınca görmüyorum. bazıları abartıyor, yüzlerinde ne karakterlerinden eser kalıyor ne de düzgün bir halleri kalıyor. anlamadığım ve yadırgadığım tarafı bu estetik olma isteğinin. benim de burnum dışında işlem düşündüğüm yerler yok değil. :) tabi ki zamana yayılacak tedaviler, maddi durumdan ötürü.
dövme konusunu abartmamanı tavsiye ederim. pişman olursan, sildirmek istediğinde epey zahmet çekersin.

Selam benimde goguslerim ufacik kime yaptirdin istanbuldami :) burun oldum belki seneye gogus yaptiririm die soruorum

Kizlar valla ben 45 kilo bi kizim boyumda kisa 1.57.. biraz gobegim vardi sporu biraktigimdan karnim lomburlendi hemen.. ameliyattan sora gobegim yok nere gitti cok sasirdim..:))) ama canm hic bisi yemek istemedi persembe oldum ameliyat daha yeni yeni acikiorum iki gundur yoksa aclik hisetmiodum serumdan bende sanirim kilo verdim dunde regl oldum iyiki olmamisim hastanede filan alttan ustten hastalik cekilmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…