- Konu Sahibi SonsuzumoL
-
Merhaba kızlar ameliyatımı oldum fakat gözlerim cok mor, yigenim korktu normal mi bu kadar cok morarması? Aynaya bakamıyorum o derece mor(
Bugün oldum daha, 6 saat oldu iste. Burdaki albümlere baktıgımda kimsee bu kadar morluk görmedim
Kizlar benimde ikinci gunum persembe gunu sabah 8 de girdim ameliyata ...cok sukur iyim gozlerimden biraz sisim birazda mor okadar ilaclarimi kullaniorum
Geçmiş olsun diyim :) benim 3. Ve 4. Gün tavan yaptı şişlik. Ki ben 4. Gündeyim. Salı günü oldum. Çok lanet bişeymiş diyorum. Kilo verdim. Seninki nasıl geçiyo?
Merhaba kızlar ameliyatımı oldum fakat gözlerim cok mor, yigenim korktu normal mi bu kadar cok morarması? Aynaya bakamıyorum o derece mor(
geçmiş olsun. kilo kaybın neden oldu? rahat rahat yiyip içememekten mi?
Tabi ilk günler zaten iştahsızlık oldu. Sonra miğde küçüldü heralde. 5.gün 1 kilo gitti. Fenada olmadı :)
o 1 kilo, yağ değildir. ödemini atmışsındır en fazla :) ben de birkaç kilo kaybettin sandım.
Olabilir:) birde ameliyattan çıktım tuvalte girdim adet olmuşum. Çok fenaydı. Herşey üstüste geldi bende. Öyle atsam valla üzülmem sevinirim :) burnum iyileşsin zumbaya başlıcam hemen. Yeni burun yeni hayat :)
böyle yazıldıkça heyecanım katlanarak artıyor. yaza daha çok mu var yoksa sayılı gün çabuk mu geçer? :)) ben de istiyorum yeni burun, yeni hayat. mutluluktan uçmak. bir kez daha! (bende meme yoktu da. onlara da kavuştum. onların mutluluğu çok başka!)
hadi bakalım, gönlünce olsun her şey.
Ahh mükemmel ya :) hayırlı olsun diyim. Benim burnumda pek sorun yoktu aslında, 5 sene önce nefes alamadığım için olmuştum, doktor hatalı yapmış, tekrar olucaktım, e olurken düzelttiriyim dedim. Severdim aslında ama değişiklik iyidir.
Birde diyorlarki estetik dövme gibidir alışkanlık yapar. Dövme takıntısı bende varda, daha burnumun alçısı çıkmadan başladım yahu dudağa da dokunsam mı diye:) çok fenaymışsonu yok vallahi, insanın kendini durdurması gerekiyo.
böyle yazıldıkça heyecanım katlanarak artıyor. yaza daha çok mu var yoksa sayılı gün çabuk mu geçer? :)) ben de istiyorum yeni burun, yeni hayat. mutluluktan uçmak. bir kez daha! (bende meme yoktu da. onlara da kavuştum. onların mutluluğu çok başka!)
hadi bakalım, gönlünce olsun her şey.
Selam benimde goguslerim ufacik kime yaptirdin istanbuldami :) burun oldum belki seneye gogus yaptiririm die soruorum
Baris cakira oldum bendoktorum ufuk bilkay. izmir'de. ben il dışından gittim. burun ameliyatını kim yaptı?
Baris cakira oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?