ameliyatımı oldum :))

Meme ameliyatini bir sene sonra dusunuorum ama kime olurum bilmiorum meme buyutme pek arastirmadim kim iyidir izsiz yapar..baris bey cok pahali yapio meme icin daha uygun bir doktor istiorum hem iyi hem uykun burnum icin 9 bin verdim yuzum sonucta iyi olsunda onemli diil dedim ama meme icin uygun ariorum

Fuat hoca meme konusunda cok iyi ben dusun derim.

Kızlar 3. Günümdeyim burnumda akıntı hala kesilmedi dudaklarım yara oldu. Çok berbat bi haldeyim ama burnum minnacık olmus umarım cektigim acılara deger

Heheh :) ya bu arada cok saol sıkılmadan cvp veriosun bana gercekten iyi geliyo evde cok bunaldim bide son halin fotosu varmi cekip atsana -.-

Aynen ben şimdi dövmemi sildittiriyorum. Acısız bi işlem uyuşturuyolar. Ama ne gereği var? Sildirmek içinde para veriyosun, onunla ilgileniyosun. Önceden iyi düşünmek gerek.

3.gun cok normal sıkıntı yapma tatlim bnmkide minnacik 22. Gundeyim :)

3.gün bitişin başlangıcı valla. Ne oluyosa ilk 2 gün oluyo. Ben ağladım bunalıma girdim bildiğin, o nefes alamama olayıysa berbat. Ama şimdi 6. Günümdeyim. Sende en zor zamanı atlatmışsın. Tebrik ederim :)

Şanslıymışsın :) benim reglim çok sancılı geçer, adet kisti var ve ilaç kesmez acıyı. İlk iki gün iğne olurum mutlaka. Gecikmişti adetim 2-3 gün. Salı ameliyat oldum, uyandım tuvalete kalkiyim dedim adet olmuşum :/ narkozun etkisindesin ama azda olsa acıyı hissediyosun yinede. Birde hastanede dikkat ediyolar her istediğin an ilaç veremiyolar saatleri var. O saati bekledim ağrı kesici için. İğne yaptılar. Çarşamba günü, alçım ve dikişler çıkıcak, reglimde bitmiş olucak.
Yeni hayata, temiz başlangıç yapıyoruz =]

Ya kızlar burnumun icini nasıl temizleyebilirim? Tamponlarım alınmadı daha dikislerimde duruyo. Saga ve sola dogru dönüp uyudum dün simdi kalktım her iki gözümde kanlanmış nasıl geçicek ki bu ? Haftaya işe baslamam lazım benim

Evet o ilk gunler izdirap gibiydi. Ama simdi butun oksijenler benim

Deniz suyu denilen sprey veriolar sıkıosun sakin elinle kulak copuyle kurcalama o sprey yumusagio dokuo yavas yavas bende suan kullaniyorum gunde on defa sıkıyosun..dik yatmaliydin yolculuk sirasinda satilan boyun yastiklarindan al sabitlio boynunu ben ole yatiorum yanlarimida koca yastiklarla dolduruyorum..cunku sirt ustu hic yatamayan biri olarak iskence resmen bana bu dik yatis sekli :/

Evet canm ilk gunler izdirap oluyo ... Benimde cumartesi gunu alcim alincak ama tamponum alindi benim simdi dikisimdemi var iceride ???? Bilmiorum onu kizlar :/

Doktorum kulak temizleyicileriyle temizleyebilirsin dedi teramisin merhem verdi bide. Kurumasin dedi. Yan yatmadan uyuyamıyorum nasıl bi işkence bu ya :) 4. Günümdeyim ve morluklarım hala çok fazla cumartesi günü konrole gidicez insallah o zamana kadar geçer

Heheh anladim canim bir gun arayla olmusuz seninle benimde doktorum kulak copu ile gelenleeri ufak ufak ucundan al dedi ama icine sokup al demedi yani :))) sprey nasi vermedi ona sasirdim bak istersen ara bi sor deniz suyu spreyi alimmi de.. bende cumartesi gidicem doktora -.- ben mecburen disimi sıkıyorum yan yatmamak icin yamuk bi sekilde dik yatiorum hahah :))) belim acio artik sol taraf masaja ihtiyacim var agrio

Evet canm ilk gunler izdirap oluyo ... Benimde cumartesi gunu alcim alincak ama tamponum alindi benim simdi dikisimdemi var iceride ???? Bilmiorum onu kizlar :/

estetikte dikiş oluyo sanıyodum ya da kapalı açık diye 2ye ayrılıyor ya ameliyatlar, benimki açık oldu o yüzden olabilir. mesela bende de tampon yok. doktorum böyle uygun gördü. çeşit çeşit işte. daha neler çıkıcak kimbilir =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…