ameliyatımın 4.günü lütfen yardım edin!!!

histerik

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
249
23
318
İstanbul
arkadaşlar bu gün ameliyatımın 4.günü ve ilk günden beri burnumun bir deliği diğerinden farklı boyutta biri büyük diğeri küçükağlamaktan bir hal oldum ya artıburnumun bir kanadı daha yatık diğeri daha kalkık.napacağımı bilemiyorum 4 gündür evde dört dönüyorum yüzüm hala şiş ve morbütün hayallerim yıkıldı keşke yaptırmasaydım..bunu kendime yapmamalıydım

daha 4. günü dur bi sakin oll haliyle şiş olucak tabi tam oturma 6 ayla 1 yıl arası oluyo dio doktorlar 4. günmüş dahaaa .. tamamen açılana kadar burnun anlamazsınnn sana öle geliodur oturmus bi burun diilki daha tuaf durur tabi çok yeni daha . doktorunu aradın mııı alttan çek koy ftgrfını bakalımmm bizde

makinam yanımda değil şuan ya bakıyorum alttan bir burun deliği diğerine oranla farklı ve dediğim gibi bir kanadı şiş diğeri daha düşük 24 saat ayna karşısındayım cidden psikolojim bozuldu böyle olacağını bilseydim el sürdürmezdim ya.sen ameliyat oldunmu laika böyle problemler yaşadınmı?

canım yaa
benimde aynen öyleydi
şimdi ne kadar desekte sen canını sıkacaksın
ama zamanla düzeldiğini görürsün
canını bu kadar sıkma lütfen

Canim sakin ol, bir arkadasim oldu var ya inanamazsin kemer resmen duruyo burnunda hem de sislik falan yoktu suratinda dogru duzgun, 3 haftaya kadar super oldu burnu hic belli olmuyo bize soylemesi kolay ama senin tek yapman gereken sabirla beklemek eminim harika olcak yasadiklarin cok normal uzulme sakin gececek hepsisengözlerimebaksanab

canım benım hele dur bakalım bı ılk gunlerını yasıyorsun benım bugun amelıyatımın 8.gunu ve yavas yavas duzelmeye baslıyorum az once hastaneden geldım atelı aldılar benden gıt bakalım bı burnuna bakta gel dedı doktorum amanınnnnnnnnnnnnnnnn bıde ne gorummm cok sısssssssssss duzelıcek dedıı masaj yap sureklı dedıı sende masaj yapp burnundan gozlerının altına dogru gecıcekk tatlımm asıcaz bunları sen hıc merakk etmee cok gecmıs olsn gun gectıkce sende daha ıyı anlıcaksın panık yaptıgınıı opuyorum sekerım :)))))))))

cnm benim ameliyatım 13 eylülde olucak ama doğru bi seçim yapmak için aylardır cok uzun zmandır arastırıorum olan ameliyat olan arkadasları gözlemliorum .du bi çıksınn su burnundakilerrr sen cok kısa sürede ameliyat olmamıs gibi görünmesini bekliosun .. alçı çıktıktan snra şişiomus asıl burunnn bi ameliyat gecirdinn kemiğini kırıolarr sonuctaa gidip hafif biyere bi tarafını carpınca ozaman bile şişio diilkii burun ameliyatı. bi tarafta daha fazla ödem vardır alçılar alındıktan snra masaj vercek doktor sana ödemin gitmesinde burnun oturmasındada yardımcı olcak o masaj ben ameliyatımı daha olmadım ama olan arkadaslarrr yazsınn çok normalll suannn olmus kadar bilgili olduğumu düşünüorum bu konudaa.. belki gercekten bi farklılık söz konusudr ama bunu bukadar kısa zamandaa anlıyamazsınnn birazz daha sakin yıpratma kendiniii

sayenizde biraz rahatladım gerçekten çok zor bir süreçmiş bu bir haftaameliyat ağrısı yok anestezi hepsi yalan ameliyat hiç bir şekilde problem değil fiziki olarak çok kolay bir ameliyat yanlız psikolojik insanı bitiriyorsürekli ağlıyorum ağladıkçada yüzüm ve burnum geriliyo zarar verirmiyim burnuma bu şekilde ama elimde değil burnum hiç düzgün değil

ahh kıyamam sannnaaa bende takıntılıyımmm birazz ameliyattan snraaa bende takıcam böleeee biliorum ama insan bi anda ii görmek istio 2 3 günde hersey gecsin bitsin burun otursun tasarımdaki burnun aynısı olsun istiooo sen hiç korkma yoktur bi problemmm aglamaaa cnkkk şişlerin iniceğine agladğın için sürekli bu sefer aglamaktan şişiceksinn.. çokk yenii daha cidden senii rahatlatmak içindeee sölemiorummmm gercekten cokk yeni yersizzz yere üzüosun kendiniiiiii 1 hafta ver kendine burnunaaa yavas yavas indiğini görünceee bukadar yıprattıgın için kendini üzülceksin

bide doktorun kimdii hemen bakalımm o doktora ameliyat olan şikayetleri olan birileri var mı bu yönde

istanbul bakırköy özel yaşar hastanesi Opr. Dr. Orhan Sanisoğlu kbb ci artı hastane saibi bu doktor.fazla estetik yaptıran var bu doktora çok fazla talep olduğu için bende tereddütsüz masaya yattım.ağladığım için burnumdan baya kan geldi:Sumarım normaldir.burun deliklerim düzelmesse biri büyük biri küçük kalırsa napabilirim arkadaşlar.laika senin için dua edicem:)ne zaman ameliyata giriceksin mutlaka haber ver bizlere.

13 eylül ameliyatımm doktora boşluk olursa agustosta alın beni dedim duruma göre döncek banaaa insllah daha erken olur cnm ya böle heycanlanıorummm .. kanamasıda cok normall ben doktora görüşme için gittiğimde bile daha ameliyat olmadığım halde kanaman olucak ilk önce kırmızı snra pembeleşicek gecicekk demiştiii aglamaaa sakınn artıkk bendee senin için dua ediorummmm çok güzell olucak herseyy cok yenii dahaaa

agustosta çok sıcak olur ya ben bile şuan sıcaktan nefes alamıyorum ama anlıyabiliyorum sabırsızlanıyosun:)daha senin ameliyatına çok var böyle araştırıpta kararvermen çok sağlıklı.ben çok aceleci davrandım.ptesi alçılarım alınacak fotoğraf yüklerim görürsünüz...benim gibi burun deliklerinde farklılık olanlar ve sonrasında düzelenler yada düzelmeyenler varsa burdan durumlarını paylaşabilirlerse çok sevinirimmmmm.

ufuk bilkay alçı yapmıo üstünee bana öle dedi en azından bant olucak üstünde ama alçı gibi diil ona güvenerek agustos die düşündüm artık 1 ay dısarı cıkmadan otururum evdee:) hersey burun için:)

bende ilk 7 gün kafama takmıştım deliklerin birisi aşağıda,biri yukardaydı sonra dümdüz oldu şişliktenmiş,sonra burunum kenerında çok bariz bir çukurluk vardı o da geçtii,şimdi bakalım neye takıcam

al iste benden biri daha kaydirigubbakcemile3
canim burun deliklerinden biri digerinden daha buyuk duruyor ilk zamanlar cunku doktorlar ameliyat sirasinda bir burun deliginden calisiyorlarmis anladin miyerimseniben
daha uzulmek, kendini yipratmak icin cok erken gercekten...
henuz morluklarin gecmemisken burun deliklerine kafayi takmak niye canim?
ben de bantlarimin ciktigi ilk gunlerde senin gibi bunalima girmistim ama 1 hafta sonra hemen moralim duzelmisti cunku sislikler ilk ayda buyuk oranda iniyor.

ayrica benim sis olan burun deligimin ustu de ayni senin dedigin gibi duruyordu ama gecti gitti

Son düzenleme:

nasil alci yapmiyor yaa yapiyor tabii ki ama her burna yapmiyor tabii ki boshayallersmile
bende alci vardi mesela ama benden bir gun sonra ameliyat olan jupitoo'da alci degil daha degisik bisy vardi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…