Cnm benimde oyle temmuz 11 de oldum..odemderdir herhalde ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende de var aynı durum, şişlikten bence çünkü bir taraf hem içten hem dıştan çok daha fazla şiş. bir de ben geceleri unutup o tarafıma doğru yatıyorum daha da şişiyor
Aynen kizlar. Alci ciktiginda profilden cok guzeldi doktorum da dedi profilden daha guzel gorunuyo diye, suan profilim bi tuhaf oldu burnumun ucunun ust kismi şişti kanatlar orantisiz.
Gececektir heralde ama hergun baska bi burunla uyaninca panik oluyo insan.
Canim masajini aksatma yap. Belki o masajlarla kemigin sekilleniyodur egrilik icin onerdiyse. Agri kesici al ya da krem kullan ama yap masajini.benim de sağ ve sol profillerim aynı görünmüyor, başta ben de çok kafama takıyordum , ama artık napıyım olursa olsun diyorum. Bir de benim bir iki gündür kaşlarımın arasıyla burnumun birleştiği yer çok ağrıyor, acıyor içten içten. Acaba deri acısı mı kemik acısı mı kestiremiyorum. Doktorum masaj vermişti eğrilik için onu bile yapamıyorum korkudan ya kemiğim ağrıyorsa diye. Bepanten merhem sürüyorum oraya deri acısıysa geçirir diye düşünüyorum da bakalım
Canim masajini aksatma yap. Belki o masajlarla kemigin sekilleniyodur egrilik icin onerdiyse. Agri kesici al ya da krem kullan ama yap masajini.
Dikislerin eriyen dikis miydi?
Merhaba kizlar.
20 gun once rinoplasti oldum suan baya bi şiş burnum ve yuzum. Son bikac gundur kanatlarda orantisizlik olustu.
Sag taragtaki kanadim daha oyuk ama sol taraf bildiginiz duz cikiyor yukari dogru.
Odemlerden olduğunu düşünüyorum ama yine de panik yapıyor moralsiz oluyor insan.
Fotoğraf da ekliyorum yorum yaparsaniz sevinirim. Bu durum gecici midir? Heralde goz gore gore farkli kanat yapmamistir doktor. .
Fotografta da soldaki delik, karsidan da bakınca duz cikiyor yukari ama digeri kivrimli.
Kuzum daha cok erken benim 4. Ayım olucak hala ödemliyyim canını sıkma düzelir ayrıca burnunda cok güzel hiç rahatsz edici bişey yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya sanirim bazisi eriyendi, cunku atel alinirken dikis de alindi onlar siyahti , ama daha sonra burnumdan seffaf ipikler de cikti.
Benim hepsi eriyen dikisti 3 tanesi düştü dunden beri. Ama icerde daha baya var ya derinlerde de dikisler var isikla bakinca seffaf iplikleri görüyorum. Pis de bi kokusu oluyo erirken igrenc:))
Sol kanadim delik kenarlarim taş gibi diger taraf seklini aldi inceldi. Cok tuhaf gorunuyo:) karsidan bakista rahatsiz edici gorunmuyor, oranin şiş ve sert olduğunu bilmek geriyor beni:) ozel gunlerimdeyim sanirim ondan batiyo hersey:))
Sana da acil sifalar canim masallah cogu gitmis azi kalmis senin.
Benim delikler kucultuldu ama cok degil. Önce kucuk olsun istemistim, doktor nefesinden feragat edersen yapayim dedi bi miktar kisitlanir nefesin dedi. Zaten benim deviasyondan dolayi nefes sorunum vardi asil ameliyat sebebim buydu. O yuzden nefesten feragat edemedim cok kuculmesin dedim. Mudahale vsr yani dikisler ondan canim. Benim de ortadaki deride dikis yok kimisinin ordan da kesi oluyomus.benim dikişler biteli çok oluyor ama benim 35. günüm bugun. İlk zamanlar bende de çok koku oluyordu ama geçti şimdi. Bi de senin fotoğrafına baktım deliklerde de dıştan dikiş var benim deliklere dokunulmadı sanırım ondan o kadar çok dikişim yoktu.
Benimde bir tarafı yamuktu amelyattan sonra işlem yapılan kısım daha cok şişti orantısız duruyo cok ama diger taraf inceldi kanatları olustu düşün 4. Aydayım :) çok sık sık bakarsan kusur görürsün kusur görmek için de cok erken malum dönemde cikolata ye burnusuna takma hepsi gecicek
Benim delikler kucultuldu ama cok degil. Önce kucuk olsun istemistim, doktor nefesinden feragat edersen yapayim dedi bi miktar kisitlanir nefesin dedi. Zaten benim deviasyondan dolayi nefes sorunum vardi asil ameliyat sebebim buydu. O yuzden nefesten feragat edemedim cok kuculmesin dedim. Mudahale vsr yani dikisler ondan canim. Benim de ortadaki deride dikis yok kimisinin ordan da kesi oluyomus.
Insallah canim ya. Ilk donemler boyle insan heveslenio surekli aynaya bakio sonra gecer heralde :) reglden dolayi da vucudum şiş, kendimi patlamaya hazir bomba gibi hissediyorum yuzum şiş burnum şiş karnim şiş :))
Komple şiş :) canım masallah sen arada agrı kesici kullanıcagın zaman apranaks iç ödem atmaya cok iyi geliyor
Benim delikler kucultuldu ama cok degil. Önce kucuk olsun istemistim, doktor nefesinden feragat edersen yapayim dedi bi miktar kisitlanir nefesin dedi. Zaten benim deviasyondan dolayi nefes sorunum vardi asil ameliyat sebebim buydu. O yuzden nefesten feragat edemedim cok kuculmesin dedim. Mudahale vsr yani dikisler ondan canim. Benim de ortadaki deride dikis yok kimisinin ordan da kesi oluyomus.
benim de aynen nefes problemimden dolayı deliklere hiç dokunulmadı, burnuma göre biraz büyük kaldılar ama sorun etmiyorum çok. Bu arada dün gece çok ince bir yastıkla uyudum, önceden hep kalın yastıkla dik uyuyordum diğer günlere nazaran daha inik gibi bugün burnum. Belki bir etkisi olmuştur diye haber vereyim dedim :)
Canim benim cok saol :) bi deneyeyim. Benim yastiklardan alttaki pamuk ustteki elyaf biraz inceliyor yatarken gerci.
Yakin zamanda kontrole gidecek misin? Ben 10 gun sonra gidicem herseyi sorcam doktora. Buraya da yazarim:)
benim 1 ayı geçtiği için en yakın kontrolüm 2 ay sonra o yüzden gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?