ameliyatsız burun kaldırma aparatı çıkmış kızlaarr... :)

arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum bence etkili burnum resmen kalktı =) ama inş geçici degildir bi ay kulanın etkisini görürsünüz demişler ama ben de daha .günden önden burnum hafif inceldi ve daha düzgün oldu :S garipsedim hatta bakalım ben 6 ay kulanıcam umarım yan proflden de hos olur görüntüsü

sana bu konuda katılıyorum canım henüz 22 yaşındayım ama bu yaş bile cok geç yaşım 16 17 deyken bu aparat çıksaydı eminim cogu kisi düzgn burna sahp olrdu

burnu daha da genişlettiğine dair yorumlar okudm..bunlar beni korkuttu açıkcası bıraktım ben de. bilemedim aklım karıstı canım ya.dur bakalım belki işe yarar.

burnu daha da genişlettiğine dair yorumlar okudm..bunlar beni korkuttu açıkcası bıraktım ben de. bilemedim aklım karıstı canım ya.dur bakalım belki işe yarar.

evet devam ediyorum da henüz cok belirgin bi fark yok daha 6 gün falan oldu zaten =)) ama önceki halim ve soraki halimi çekip koycam canlarm

Bende kullanıyorum :13: ama ben daha uca takıyorum yani internetten bayağı baktım resimlerine hani nasıl anlatsam uç dediğim aşağıya doğru anlamında değill...

fırsat sitelerinin birinde 10 tl idi. aldım bende. ertesi gün geldi.
yanlardan sanki biraz incelme oldu sanırım ya da o kadar acıdı ki o acıya karşılık böyle olduğunu düşünüyorum daha ilk günden.
burnum o kadar çok fazla geniş değil ama iki burun çıkar diyomuşum
her neyse, buna rağmen daha takar takmaz acıdan gözlerim yaşardı çok sıktı bide bu yuvarlak kısımları iz kaldı. felaket acıdı ya öyle böyle değil burnumun kenarları kıpkırmızı oldu. evdekilere de siyah nokta için dedim harbi sıkıyo yani ahah
neyse bende şu ince tuvalet kağıdını koyuorum burnuma, sora onu takıyorum iz kalmasın diye.
değişiklik olursa söylerim :)
ve çok küçük :)
bunlar da fotoları;

Son düzenleme:
bu tür apartlar sadece anlık burnunuzun dik görünmesini sağlar kalıcı bir görüntü asla sağlamaz ayrıca burun kıkırdaklarına ve dokularına zarar verir ilerleyen günlerde şiş ve biçimsiz bir buruna sahip olursunuz asla önermiyorum inanmayın böyle şeylere ..

bana da bilgi verir misin var mı bır gelışme acaba bır de o nokta noktalar acaba urunun özellıgınden mı kagıt koyunca ıstedgmz verımı alabılır mıyız ki acaba.çok merak edıyrm en kısa zamanda bılgı beklıyoruumm :))

o noktalar o kadar sıkıyor ki gözümden yaş geldi ilk taktığımda. biz de biliyoruz ticari amaçlı, bir işe yaramadığını ama denesek bir zararı olmaz. en azından 10 tl karsısında merakımız gidiyor. yoksa hep ya gerçekse idye aklımızı kurcalıyor.
her neyse,
ben peçete koysam bile burnum çok kızardı sora iki gün falan kullanmayı unuttum ben. geçen yine peçeteyle sarıp taktım, sonra cıkardım elime aldım tekrar takcaktım ki kırıldı peceteyle takınca fazla geldi sanırım, zaten plastik bişi. yani ben zaten ilk elime alıp plastik oldugunu görünce aman bu ne böyle demiştim.
yine de tavsiye etmem tabi. pişman değilim ama baskasına almaısnı önermem :)

pişman değilim ama tavsiye etmem :))) bu cumle karısık bı cumle ama ben şunu anladm pişman değilim çünkü aklımın ucunda hep kalaaktı sımdı ıse kalmadı merakım gıttı tavsıye etmem cunku bı ıse yaramıyor doğru mu anladm :) ama yıne de aklımda kaldı nıye dıceksın acaba peçete koymasaydın ve de unutmasaydn da 15 gun kullansaydn etkısı olur muydu acaba demeden kendımı alamıyorum :))

kızlar bunlara boşa para vermeyin hiçbir işe yaramaz tek çözüm ameliyat olun kaldırın işe yarasa kimse ameliyat olmaz bunlar yok satar ben boşuna mı 2 kere ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…