- Konu Sahibi sel_matematik
-
olumlu bir gelişme gören var mı aramızda??
kızlar burun ergenlik döneminde y da çocukken kaldırılabilir mesela ben burnumu hep kaldırırdem ergenlik döneminde kemik küçük yaşlarda şekil alabilir en azından öyle bir ihtimal var ama 26 yaşından sonra böyle aparatların bir işe yarayacağını sanmıyorum
Eki Görüntüle 405037 aldım taktım burnumaa kaldırdı burnuşumu =) bikaç ay daha kullanıp daha iyi sonçlar alcam inşş::)
burnu daha da genişlettiğine dair yorumlar okudm..bunlar beni korkuttu açıkcası bıraktım ben de. bilemedim aklım karıstı canım ya.dur bakalım belki işe yarar.
Bende kullanıyorum :13: ama ben daha uca takıyorum yani internetten bayağı baktım resimlerine hani nasıl anlatsamuç dediğim aşağıya doğru anlamında değill...
fırsat sitelerinin birinde 10 tl idi. aldım bende. ertesi gün geldi.
yanlardan sanki biraz incelme oldu sanırım ya da o kadar acıdı ki o acıya karşılık böyle olduğunu düşünüyorum daha ilk günden.
burnum o kadar çok fazla geniş değil ama iki burun çıkar diyomuşum
her neyse, buna rağmen daha takar takmaz acıdan gözlerim yaşardı çok sıktıbide bu yuvarlak kısımları iz kaldı. felaket acıdı ya öyle böyle değil burnumun kenarları kıpkırmızı oldu. evdekilere de siyah nokta için dedim harbi sıkıyo yani ahah
neyse bende şu ince tuvalet kağıdını koyuorum burnuma, sora onu takıyorum iz kalmasın diye.
değişiklik olursa söylerim :)
ve çok küçük :)
bunlar da fotoları;
Eki Görüntüle 428910 Eki Görüntüle 428911 Eki Görüntüle 428912 Eki Görüntüle 428913 Eki Görüntüle 428914
o noktalar o kadar sıkıyor ki gözümden yaş geldi ilk taktığımda. biz de biliyoruz ticari amaçlı, bir işe yaramadığını ama denesek bir zararı olmaz. en azından 10 tl karsısında merakımız gidiyor. yoksa hep ya gerçekse idye aklımızı kurcalıyor.
her neyse,
ben peçete koysam bile burnum çok kızardı sora iki gün falan kullanmayı unuttum ben. geçen yine peçeteyle sarıp taktım, sonra cıkardım elime aldım tekrar takcaktım ki kırıldıpeceteyle takınca fazla geldi sanırım, zaten plastik bişi. yani ben zaten ilk elime alıp plastik oldugunu görünce aman bu ne böyle demiştim.
yine de tavsiye etmem tabi. pişman değilim ama baskasına almaısnı önermem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?