- 22 Mart 2012
- 39
- 6
- 98
- Konu Sahibi sel_matematik
-
arkadaşlar şimdi bişey farkettimde kendi sitesindeki resimlerde ürün beyaz uçlara sahip ama bana gelen kırmızı uçlara sahip,benim aldığım sahtemi şimdi anlamadım,ve bu benim burnumu çok fena sıkıyo yaa ağlıycam resmen,,ama 15dk dayanıcam,dayanmam lazım
bende merak edip aldım yarın gelir diye umut ediyorum kullanmaya baslayınca yazarım..:) fotograflar şimdiki hali bir degişiklik olursa kullandıktan sonraki halinide yuklerim...
kullanmaya basladıktan 1 hafta sonra elimde kaldı:) devam etseydim ne kadar degisirdi bilmiyorum eski haline nazaran tek farkı biraz daha duzgun oldu oyle mucize filan yaratmıyor biildigin mandal bile aynı etkiyi verir diye dusunuyrum gunde 15 dk takarak:))) gerci uzun sure kullanamadım ama dedigim gibi duzenli taktıktan sonra mandal bile aynı işi gorur okadar parayı sokaga atmanın gerekigi yok sacma bir aparat icin... kuafore gidin sacınızı yaptırın manikur yaptırın bir de kendinize pasta ısmarlayın daha mutlu olursunuz:125:
Eki Görüntüle 444505 resim alıntıdır.....
hemen hemen şöyle benim yandan görünüm burnumun,ben sağdaki gibi görünsün istiyorum ucu kalkınca güzel oluyo ,oof yaa niye doğuştan güzel burna sahip olmuyoruzkii,olanlar çok sanşlı vallaa
insanın psikolojisi bozuluyo ruhen çöküntü yaşıyorum ne diyim,sağlık sorunum yok şükür ama,insanın hele bide eşinden laf yemesi bazen şaka bile olsa çok zoruna gidiyo
gerçkten :) ama milyarlık amlyatlarla olan şey 70 tl ylemi olucak .s
arkadaşlar bu fotoya bakın v e bendeki değişimi görün sadece 10 dk da burnum kalkık
arkadaşlar bu fotoya bakın v e bendeki değişimi görün sadece 10 dk da burnum kalkık
Cok komiksin tipa tip ayni pozu nasil cekebildin
Aynen öyle .. Resmen oynama yapmış fotoğraflaInsanlari saf yerine koyma komik duruma dusme kendini proglamla oynamissin
bana da bilgi verir misin var mı bır gelışme acaba bır de o nokta noktalar acaba urunun özellıgınden mı kagıt koyunca ıstedgmz verımı alabılır mıyız ki acaba.çok merak edıyrm en kısa zamanda bılgı beklıyoruumm :))
tabiki fotoğrafla oynadım yani böyle bişey olamaz diyorum sizeCok komiksin tipa tip ayni pozu nasil cekebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?