ameliyatsız burun kaldırma aparatı çıkmış kızlaarr... :)

aman dıyım amelıyatlı olanlar kullanıyım demesın zararı olur ben aldım sadece yandan ıncelme oldu ama ıyımı oldu kotumu bılemedım duruyo evde sımdı

turkan umarım bu msjı gorursun ben orjınalını almıstım kendı sıtesınden ucu acık pembe renklıydı bırıkı gun az acıttı ama sonra acıtmadı cok esnektı vedekaybettım ve gıttı gıdıyodan kırmızı ucluyu aldım taktım gozlerımden yas geldı cok dardı ve o sahe olanıymıs aylar once ben kullanmayı bıraktım bence sende bırak

bende merak edip aldım yarın gelir diye umut ediyorum kullanmaya baslayınca yazarım..:) fotograflar şimdiki hali bir degişiklik olursa kullandıktan sonraki halinide yuklerim...

burun ucu aşağı dogru bakıyorsa burun ve dudak arasındaki kastan kaynaklanıyordur, ameliyat olmayı göze alamayanlar için botox bir czüm olabilir. O kasa küçük miktar botox uygulandıgında kas zayıflar ve burun ucu hafif yukarı kalkar.. " nonsurgical nose job" yazıp google da arastırdıgınızda botox ve burun dolgusuyla yapılmıs burunlar cıkıyor .. İri burunda dolgu hoş olmaz ama botox düşünülebilir.

arkadaşlar bu fotoya bakın v e bendeki değişimi görün sadece 10 dk da burnum kalkık

Eklentiler

• $601066_4540305778353_1406567726_n.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 909
  • $Ekran Alıntısı7.webp
    17 KB · Görüntüleme: 905
Kızlar ben sadece 3 gün kullanmama rağmen burnumda bir farklılık hissettim ama olumsuz yönde bir farklılık bu, ne yazık ki. Burnumu eskiden daha güzel bulurdum. Sanki ucu daha bir büyümüş gibi. Ayrıca burnumu hafifçe sıktığımda bile ağrıyor. Şişlik oluştu sanırım. Bir de ben resmi sitesinden aldım, 39 liralık olandan. Umarım bu ağrı geçer ve burnum eski haline döner. Bende durum bu, belki herkeste aynı etkiyi yaratmaz, bilemeyeceğim. Ama bir daha takmayı düşünmüyorum.

arkadaşlar bende kullandım da düzenli kullanım sağlayamadım ama takınca çok acıyooor birde kıkırdak yapısını bozar diye duydum korktum bazen de diyorum amaaan ne olacak bende hani böyle sürekli burun düzeltme hareketi yapanlar insanlar varya dikkat ederseniz genellikle burunları düzgün oluyor ordan etkileniyorum demekki buda işe yarar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…