ameliyatsız burun kaldırma aparatı çıkmış kızlaarr... :)

Kızlar kendinize bu kadar acı çektirmenize değmez. Ben 1 ay önce ameliyat oldum ve sonrası çok rahat geçti ameliyat öyle korkulacak gibi bir şey değil, bence çokta zevkli. Hatta ameliyata girerken yanımda olan arkadaşlarımın hepsi beni görünce burun ameliyatına çok sıcak bakmaya başladılar. Yaptırmayı planlayanlar bile var Tabi benim doktorum gerçekten iyi bir doktordu. Bu konuda çok şanslıyım

Eveet doğru anladın :) Ya gidipte selpak koymadım zaten ben, incecik bi peçeteydi çat diye kırıldı tam plastik değil zaten çok sert.

ben de denemiştim ama işe yaradığını söyleyemem :/

bence para tuzağı ama kullanmadım tabi ki bilememm

gidip 40lira verip tuzağa düşeceğime ,dener görürüm işe yaramazsa verdiğim paraya acımam,,en ucuzundan aldım deneyip görücez bakalım,,,,cidden çok memnun kalan var,memnun kalmayanlarda bence burnundan feci sorunu olan insanlardır,okadarınıda bu aparattan beklemeyin artık
benim burnumun ucu hafif düşük onu kaldırsın yeter başka sorunum yok büyükmüş yok yamukmuş hiç bişey
yalnız burun ucu aşağı inik olduğundan yandan kavisli görünüyo hiç sevmiyorum bu halmi,ama önden sorun yok,benim sorunum azcık kalksın ucu yandan güzel görünsün

resim alıntıdır.....

hemen hemen şöyle benim yandan görünüm burnumun,ben sağdaki gibi görünsün istiyorum ucu kalkınca güzel oluyo ,oof yaa niye doğuştan güzel burna sahip olmuyoruzkii,olanlar çok sanşlı vallaa
insanın psikolojisi bozuluyo ruhen çöküntü yaşıyorum ne diyim,sağlık sorunum yok şükür ama,insanın hele bide eşinden laf yemesi bazen şaka bile olsa çok zoruna gidiyo

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi bişey farkettimde kendi sitesindeki resimlerde ürün beyaz uçlara sahip ama bana gelen kırmızı uçlara sahip,benim aldığım sahtemi şimdi anlamadım,ve bu benim burnumu çok fena sıkıyo yaa ağlıycam resmen,,ama 15dk dayanıcam,dayanmam lazım

Kizlar lutfen yapmayin burun minenize zarar vericeksnz sacma sapan seylerle ilerde daha buyuk sorun yasicaksnz biraz bilincli olun lutfen

valla ben bırakalı uzun zaman oldu,ne zaman aldımı unuttum duvarda asılı duruyo,aldım 3gün kullandım baktım acıdan başka bişeye yaramıyo 10dk anca dayanıyodum bidahada takmadım amaaaaannn ilerde belki burun estetiği olurum ama bidaha bunu asla kullanmam iğrenç hiçte inandırıcı değildi zaten meraktan aldım

arkadaslar ben kullaniyorum 1,5 aydir sanki incelme oldu gibi ama yandan kalkmadi devam ediyorum. o aletin resmini koyan arkadasinki gibi degil benimki uclari saydam kirmizi degil fazla da acitmiyo onunki sahte bence . teyzem genckizken mandal takarmis ailede bitek onun burnu guzel bence az da olsa ise yarar ama ergenlikte takabilseydik ince ve kalkik burunlarimiz olurdu kesin . kullanmaya devam edicem hicbi zarari olacagini sanmiyorum iski yarari olsun denemeye deger bence ama adilerini almayin

akaasu gercekten faydasını gordun mu acaba bırı ıyı bı yorum yazmısmıdır bu nose up a dıye merek edıp actım aylar once bende aldım bır ay falan kullandım sonra bıraktım sımdı amelıat olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…