- Konu Sahibi sel_matematik
-
pişman değilim ama tavsiye etmem :))) bu cumle karısık bı cumle ama ben şunu anladm pişman değilim çünkü aklımın ucunda hep kalaaktı sımdı ıse kalmadı merakım gıttı tavsıye etmem cunku bı ıse yaramıyor doğru mu anladm :) ama yıne de aklımda kaldı nıye dıceksın acaba peçete koymasaydın ve de unutmasaydn da 15 gun kullansaydn etkısı olur muydu acaba demeden kendımı alamıyorum :))
acaba bu ürünü nerden alabiliriz eczanelerde varmıdır ??
ben de denemiştim ama işe yaradığını söyleyemem :/
bence para tuzağı ama kullanmadım tabi ki bilememm
bana kalırsa çok ama dışardakiler yok diyor :) yine de ucunu kaldırmak için almıştım o da işe yaramadıpeki burnunun şekli nasıl yani çokmu kusurlu
arkadaslar ben kullaniyorum 1,5 aydir sanki incelme oldu gibi ama yandan kalkmadi devam ediyorum. o aletin resmini koyan arkadasinki gibi degil benimki uclari saydam kirmizi degil fazla da acitmiyo onunki sahte bence . teyzem genckizken mandal takarmis ailede bitek onun burnu guzel bence az da olsa ise yarar ama ergenlikte takabilseydik ince ve kalkik burunlarimiz olurdu kesin . kullanmaya devam edicem hicbi zarari olacagini sanmiyorum iski yarari olsun denemeye deger bence ama adilerini almayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?