G gayedeniz Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2016 29 7 1 42 30 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gayedeniz #1 Kızlar yurtdışından bi arkadaşım gece yatarken 3 ay burnunu bantla dedi gece yatış poziyonundan dolayı şekil bozukluğu olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı? Ki ben denedim sarınca sabah kalktığımda burnum daha kalkık oluyor
Kızlar yurtdışından bi arkadaşım gece yatarken 3 ay burnunu bantla dedi gece yatış poziyonundan dolayı şekil bozukluğu olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı? Ki ben denedim sarınca sabah kalktığımda burnum daha kalkık oluyor
Jalapeno B:64.1 G:60.9 H:55 Kayıtlı Üye 12 Ocak 2016 512 952 53 37 30 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gayedeniz #2 Benim doktorumda aynı şekilde dedi geceleri yatarken bantla dedi şekil oturana kadar yapmak gerekiyor sanırım
Benim doktorumda aynı şekilde dedi geceleri yatarken bantla dedi şekil oturana kadar yapmak gerekiyor sanırım
G gayedeniz Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2016 29 7 1 42 30 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gayedeniz #3 Jalapeno .!.: Benim doktorumda aynı şekilde dedi geceleri yatarken bantla dedi şekil oturana kadar yapmak gerekiyor sanırım Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Jalapeno .!.: Benim doktorumda aynı şekilde dedi geceleri yatarken bantla dedi şekil oturana kadar yapmak gerekiyor sanırım Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
X xyz_s Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2013 392 330 303 1 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gayedeniz #4 Kızlar hangi bantla yapıyorsunuz acaba ?
K Kizilciksurubu Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2012 242 31 298 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gayedeniz #5 Benim doktorum öyle bisey demedi muhtemelen ödem icin demişlerdir sekil değişmez bantla mümkün degil
G gayedeniz Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2016 29 7 1 42 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gayedeniz #6 Kizilciksurubu .!.: Benim doktorum öyle bisey demedi muhtemelen ödem icin demişlerdir sekil değişmez bantla mümkün degil Genişletmek için tıkla... bilmem ben sardığım gün ucu daha bi şekilli oluyor
Kizilciksurubu .!.: Benim doktorum öyle bisey demedi muhtemelen ödem icin demişlerdir sekil değişmez bantla mümkün degil Genişletmek için tıkla... bilmem ben sardığım gün ucu daha bi şekilli oluyor