- 10 Mayıs 2023
- 21
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi hayalalalal
-
Ben ameliyatta bişeylerin ters gitmesinden korkuyorumKorkulacak bir durum yok ağrı sızı hissetmiyorsunuz
Öyle düşünürsen öyle olur hayatında negatif ve olumsuz enerjiye yer verme iyi olacak herşey süper olacak de ve öyle olsunBen ameliyatta bişeylerin ters gitmesinden korkuyorum
Sonraki süreç beni korkutmuyor
Ay ben korkudan panikten ölüyodum ve yinede yaptirdim. 1 haftadir Paranoia gecirdim kafamda, ya ölsem vs :))))) ama Bugün Cok mutluyum iyikiiii yaptirdim !!! Herkes begeniyor ve güzelligim Tam ortaya cikti. Zaten ameliyattan önce Bir kac test yapilir, ameliyat Icin uygun degil isen, seni almazlar zatenMerhaba 19 mayis ta burun estetik ameliyatı icin gün aldım ama ben çok korkuyorum ameliyattan.arayıp iptal etmeyi düşünüyorum ne yapacam ben ya
Geçmiş olsun,ne guzel siz yaptirip kurtulmuşsunuz.ben de sürekli kafamda kuruyorum ya uyanamazsam,enfeksiyon kaparsam...bi yandan da çok istiyorum.ne yapacam bilmiyorum halaAy ben korkudan panikten ölüyodum ve yinede yaptirdim. 1 haftadir Paranoia gecirdim kafamda, ya ölsem vs :))))) ama Bugün Cok mutluyum iyikiiii yaptirdim !!! Herkes begeniyor ve güzelligim Tam ortaya cikti. Zaten ameliyattan önce Bir kac test yapilir, ameliyat Icin uygun degil isen, seni almazlar zatenKorkma
Ameliyati korkudan iptal etmezsem yazarim tabibende yaptırmayı çok istiyorum ama ya çok ağrı sızı çekersem korku kaygısıyla vazgeçiyorum yaptırdıktan sonra sizde ki aşamalarınızı yazarsanız iyi olur
Cok sağolunAllahım kolaylık versin inşallah.
İyi haberler alırız inşallah sizden.
Bu tek burun için değilki ozman hiç bir ameliyata giremessin bu korkuyla her ameliyatın riski var, ama iyi bi yerse tahlillerini yaparlar merak etme.. birde insan ne derse onu çekiyor, ..olumsuz düşünme hiç bir zaman..Geçmiş olsun,ne guzel siz yaptirip kurtulmuşsunuz.ben de sürekli kafamda kuruyorum ya uyanamazsam,enfeksiyon kaparsam...bi yandan da çok istiyorum.ne yapacam bilmiyorum hala
Daha tetkikler yapilmadi ameliyat gunu ameliyattan once yapilacagi soylendi bana.çok teşekkür ederimMerak etmeyin anestezi için tetkikleri yaptırdıysanız ilk bir kaç gün acı çekersiniz her ameliyat için geçerli bu ama sonra buna değdiğini görürsünüz. Şimdiden geçmiş olsun
Umarim benim de ameliyatim sorunsuz biterHiç korkma kuzenlerimin hepsi oldu hiç bi sorun olmadı ameliyatta. Tabii ameliyat sonrası zor ama oda geçer gider.
Cesaretinizden dolayi sizi tebrik ediyorumDefalarca ameliyat olmuş biriyim burun göğüs vsameliyat olayı çok rahat hiç anlamıyorsun aaa bu muymuş diyorsun uyuyorsun çünkü
Tşkler msjiniz icin umarim cesaretimi toplayabilirim ve iptal etmemBu tek burun için değilki ozman hiç bir ameliyata giremessin bu korkuyla her ameliyatın riski var, ama iyi bi yerse tahlillerini yaparlar merak etme.. birde insan ne derse onu çekiyor, ..olumsuz düşünme hiç bir zaman..
iptal etme kendine güven ve gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?