Ameliyattan korkuyorum

Cesaretinizden dolayi sizi tebrik ediyorum
Ben hiç böyle cesaretli bi insan olamadim
Lazere bile korkarak başladim.
Aslında tam anlamıyla panik atak hastalık hastası biriyim bir kere olunca aaa çok kolaymış rahatlığı oluyor hiç iptal etmeyin bence

Bence korkmanıza gerek yok. Çünkü anestezi alıyorsunuz. Sonra da ağrı kesici falan. Bana ol deseler bundan korkmam ama doğumdan korkuyorum..
normal doğum yapmak istiyorum bundan korkuyorum. Çünkü kesi olabilir, uzun süre sancı çekilebilir. Sancıya rağmen sezeryan olmak zorunda kalınabilir. Yani karşılaştırınca bana burun ameliyatı çok konforlu geldi:)
Gönlünüzü ferah tutun. Çevremde burun ameliyatı olan kim varsa çok memnun:)

Yaptirsam ben de sonuçtan memnun olacagimi dusunuyorum ama iste....
2 normal doğum yaptim ve ayni sekilde korka korka doğuma gittim tabii orda mecbur olduğum icin

Yaptirsam ben de sonuçtan memnun olacagimi dusunuyorum ama iste....
2 normal doğum yaptim ve ayni sekilde korka korka doğuma gittim tabii orda mecbur olduğum icin
2 normal doğum yapmışsınız. Helal olsun. :) Darısı başıma
Bence korkmanıza gerek yok:)) Dr unuzu iyi seçtiyseniz canınızı hiiiç sıkmayın. Şimdiden geçmiş olsun

Ayy ben de 16 Mayıs ta olacağım, ben de biraz heyecanlıyım ama olumlu düşünmeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.

Doktorunuza ve ameliyat olacağınız yere güveniyorsanız hiç korkmayın bence. Sanatçılar birr sürü ameliyat yaptırıyor nerdeyse ayda bir ameliyat masasına yatıyorlar. Zaten ameliyattan önce size testler yapacaklar, uygun değilseniz bile bile yapmazlar. Gönlünüzü ferah tutun, benim yaptığım gibi düşünmemeye çalışın ve giricem çıkıcam inşallah sonra ohh dicem diyin :)

ameliyata girip çıkayım İnşallah size yazacağım

Iyi Iyi haberlerinizi bekliyorum
Sizden cesaretlenip bende giderim:)

Burun ameliyatının korkulacak bir tarafı yok. Ameliyattan önce sakinleştirici yapmalarını isteyin. Şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba 19 mayis ta burun estetik ameliyatı icin gün aldım ama ben çok korkuyorum ameliyattan.arayıp iptal etmeyi düşünüyorum ne yapacam ben ya
Sakın. Öyle aman aman bir ameliyat değil ben de geçen ekim ayında olacaktım derslerim var diye ertelettim ve pişmanım. Çevremde olanlar hiç sıkıntı yaşamadı. Hazır günü ve tarihi belliyken olun bitsin.

Bende 16 sında olucam hangi şehirde olucaksiniz

Ben ameliyatta bişeylerin ters gitmesinden korkuyorum
Sonraki süreç beni korkutmuyor
Bırak bunu doktor düşünsün :)) o da eminim yüzlerce kez bu işi yapmıştır. On beş gün zor olur sonrası umarım seni mutlu eder. Tekrar tekrar ameliyat kararı aldığına göre değiştirmek istedigin birşeyler var demek ki. Bence dua et Allah'a güven gir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…