Ameliyattan sonra burnu çok kötü olup sonra düzelen?

Kızlar ben de 23 gün önce 2. ameliyatımı oldum yaklaşık 13gün önce alçısı çıktı ilk görünce kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı bağımsız bi devlet gibi suratımın ortasında duruyodu doktor bayağı şişmiş demişti bir kaç gün sonra çok az indi ama şu son 1haftadır burnumda hiç bir değişiklik göremiyorum umarım hala şiştir böyle kalcam diye çok korkuyorum kaburgamdan kıkırdak alınarak yapıldı eğer böyle kalcaksa ameliyat olduğuma görüntü açısından bin pişmanım yanlardan gayet normal dururken önden patlıcan gibi bi burnum var doktor ince derili olduğumu söylemişti her gün değişiklik var mı diye fotoğraf çekiliyorum bütün fotoğrafları birleştirip fark var mı diye bakıyorum önceki yapılan burnum çok kibardı şu anki suratımda kocaman duruyo aynaya bakamaz oldum

Fotosunu atarmısım canım bakayım
Bana da bi bakar mısınız nolur moralman çökmüş durumdayım 1.fotoğraf 2.ameliyatımı olmadan önceki halim 2.ise 23gün önceki ameliyatımda geldiğim son durum resmen fotoğraflar yer değişmiş gibi ödem mi bu yoksa doktorun içine koyduğu kıkırdaklar mıdır sizce geçcek mi bu koca burun 😭

Eklentiler

• 1567016608653.webp
    1567016608653.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 562
Bana da bi bakar mısınız nolur moralman çökmüş durumdayım 1.fotoğraf 2.ameliyatımı olmadan önceki halim 2.ise 23gün önceki ameliyatımda geldiğim son durum resmen fotoğraflar yer değişmiş gibi ödem mi bu yoksa doktorun içine koyduğu kıkırdaklar mıdır sizce geçcek mi bu koca burun 😭
Çok ödem var hiç üzülmeyin. Ucu falan eskisinden çok daha güzel. Sırtı da birkaç haftaya incelmeye başlar.

Çok ödem var hiç üzülmeyin. Ucu falan eskisinden çok daha güzel. Sırtı da birkaç haftaya incelmeye başlar.
Çok teşekkür ederim önceki burnum çökmüş o yüzden yamuk yılık bi şey olarak kaldı ama bu büyüklüğü görünce ona şükrettim çok korkuyorum böyle kalmaktan elleyince kemik gibi sert hissettim kaldım böyle galiba dedim kendi kendime😓

Hiç üzülmeyin. Aynı durumu ben de yaşadım. Burun sırtı 1 ayda anca inmeye başlıyor. Ben ameliyat olalı 2 ayı geçti burun sırtım sizinkinin iki katı şişti ilk zamanlar. Şu an iyi.

Hiç üzülmeyin. Aynı durumu ben de yaşadım. Burun sırtı 1 ayda anca inmeye başlıyor. Ben ameliyat olalı 2 ayı geçti burun sırtım sizinkinin iki katı şişti ilk zamanlar. Şu an iyi.
Yüreğime su serptiniz çok teşekkür ederim🙏🏽 gören burnun niye büyük hala mı inmedi böyle mi kalcak dedikçe paniklemeye başlamıştım😥

Back
X