cnm bende ameliyat oldum 5.günüm benimde aynı seninki gibi sızıntı var ama normaldir.senin nezmn alıncak tampon ve alçın?bnm 6. yada 7.gün dedi ama tampon durcakmı odamı alçıyla birlikte alıncak bilmiorum sen biliomusun?Kızlar bugün daha 4.günüm. acele ettiğimi biliyorum ama nefes alamamak zor gelio. bir de şu sızıntı var tabii. tampon çıktıktan sonra nefes alabilicem diye sevinirken, nefes alamadığım gibi kan ve teramisin karışımı sarımsı bir sıvı, ince bir sızıntı şeklinde akıyor sürekli. çok az ama yine de rahatsız ediyor, ne zaman geçer acaba? benimki biraz zor bi ameliyat olduğu için tampon vesaire gerekti ama genelde nasıl oluyor onu da bilmiyorum. :sm_confused:
cnm bende ameliyat oldum 5.günüm benimde aynı seninki gibi sızıntı var ama normaldir.senin nezmn alıncak tampon ve alçın?bnm 6. yada 7.gün dedi ama tampon durcakmı odamı alçıyla birlikte alıncak bilmiorum sen biliomusun?
cnm ben özellikle silikon plakayı da alıcak mısınız diye sormadım ama alçım cuma günü çıkıcak yani 6.gün. sanırım silikon plaka da öyle çünkü ufak bi bant kalıcağını söylemişti. çok sabırsızlanıyorum bilmiyorumkismile
eyvah eyvah, en son isticeim şey kontrolsüz burun akıntısı demk ki sürekli elimde peçeteyle gezmem gerekicek, neyse ona da katlanıcaz mecburen yeterki sonuçlar güzel olsun.canım 27. günüm ama hala tam olarak nefes alıyorum diyemem.burnumun içindeki şişlerin inmesi zaman alıcak .akıntıya gelince o yogun akıntı tampon alındıktan sonra 2 gün sürmüştü ama hala şimdi bile birden kontrolsüz olarak akıyor burnum ..burun ameliyatında öğrendigim en önemli şey sabır :):)
ne kadar iyi gelir bilmiyorum ama ananasın ameliyat sonrası yaraları çabuk iyileştirme , şişlik ve ödem azaltma özelliği varmış, ben de 2 hafta önce ameliyat oldum, 3 gün öncesinden düzenli yemeye başlamıştım ve sonrasında da devam ediyorum, sanırım işe yaradı..
Heey alçım alındııı =))) bandaj da 6 gün kalıcak, sonra kendi kendine geçicek hepsii.
Profilden şiş olmasına rağmen iyi görünüyor, önden ise tam bi felaket çünkü çok şiş, hem de şişlikler simetrik değil, o yüzden dayak yemişim de yer yer şişmiş gibi duruyor. doktor hem eğrilik düzeltti hem kemiği aldı. o yüzden inmesi biraz zaman alıcak. ama olsun şiş haliyle bile hayatımda ilk defa profilden baktım kendime keyifli keyifli =))) :teytey:
doktor beyin ellerine sağlık
darısı isteyen herkesin başınaa
memnun olmana sevindim.benim bgn 20. günüm.önden hala patates gibi ve hala egri,egrilik gitmemiş,ameliyayyan önceki gibi,şişliklerim hiç azalmıyo,moralimde bozuk.
merak ettim senin doktorun kim?
benim doktorum Nebil Bozdoğan, seninki de öyleydi sanırım. bugün bandaj çıktı, şişlikler çok önden ama profilden iyi duruyor. 3-4 aya ancak ineceğini söyledi, o yüzden sabretcezz
3-4 aydada inmiyor hatta 6 aydada şişlikler hiççççç ümitlenmeyin arkadaşlar doktor kandırmacası bunlarr 1 yıl olupta şişleri devam edenler var benim 7 ay olduuu hala şişim
artıı nefes alamadım bayacaaa 5 aylık oldumda oskemm saolsun burun içine merhemle nefes aldımm nefestede zorlandm yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?