valla bana ilk adımı sordularr, söyledim, sonra rüyanda ne gördün dedilerr hatırlamıyorum dedimm, sonra da bombayı patlattımmama gercekten bunlar yasandı mııı yoksaa rüya mıydı bilmiyorum hayal meyaldii, gercek olmamasını ümit ediyorum ama dedim kiii :))) vital bulgular stabil mi? onlarda stabil stabil diyerek güldülerr :)))
vital bulgu ne kızz? :roflol:
yaa ben cok doktorlar dizisi izliodumm, orada sürekli böle diolardı ameliyatlarda fln bilinc altımda kalmıs sanırımm, anlamı da heralde hayati fonksiyonlar normal mi gibi biseyy bende tam bilmiyorum :roflol:
ha bir de ben biraz daha kendime geldikten sonra aklımdan meslegimle ilgili derslerimi filan kontrol etmeye basladım acaba hepsini hatırlıyor muyum diyeesonra annemi ilk gördügüm anda dedigim sey de 2 kere 2 dört eder hatırlıyorum demek oldu pP ehueh cok mu komigimm yoksa cok mu bayık anlayamadım
annemde uyanır uyanmaz doktoruna bagırmıs zühtüüüüüüüüüüüüü ah zühtü ahhhh beni ne hale soktun diye :lepi:
ben local anesteziyle olduğum için böyle birşey yaşamadım ama annem ameliyatından uyanırken doktorlara bi çay yaparsanız içerim,,eve gitsek de bi yemek yesem gibi şeyler söylemiş..ameliyat öncesi aç kalma süresi anneme fazla gelmiş galiba
ayy yazık ya dr da dermiş oldu hizmetçin vardı kaydirigubbakcemile3
ay ben neler sayıklarım aklım almıyor bile -tatlicadiarzu-
az agzım bozuktur beyle erkek gibim kafamçokkarıştı
dr a kufur etmekten cok korkuyorum adama kufur edermişim adam burnumu yaptıgı gibi kırarmış :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?