Ameliyattan sonra ne sayıklamışsınız?? =)

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
132
5
96
38
İstanbul
Arkadaşlar narkoz etkisinden sonra ayılırken sayıklanıyormuş bu doğrumu amlyt olan arkadaşlar ne sayıklamışlar çok merak ettim ben ya

off hiç bişeyy. bir de tembihledim ben uyanırken yanımda kim olucak uyanırken söylediklerimi unutmayın diye. kızın dahlia hanım hiç sayıklamadınız demesiyle uyandım ilk :dilcikar:

valla bana ilk adımı sordularr, söyledim, sonra rüyanda ne gördün dedilerr hatırlamıyorum dedimm, sonra da bombayı patlattımm ama gercekten bunlar yasandı mııı yoksaa rüya mıydı bilmiyorum hayal meyaldii, gercek olmamasını ümit ediyorum ama dedim kiii :))) vital bulgular stabil mi? onlarda stabil stabil diyerek güldülerr :)))

vital bulgu ne kızz? :roflol:

Ben amaliyat olmadim ama dogum yapan arkasdim uyanirken esini sayiklamis serdarr nerdesin serdar seni cok seviyoru. Felan diye bagirmis

vital bulgu ne kızz? :roflol:

yaa ben cok doktorlar dizisi izliodumm, orada sürekli böle diolardı ameliyatlarda fln bilinc altımda kalmıs sanırımm, anlamı da heralde hayati fonksiyonlar normal mi gibi biseyy bende tam bilmiyorum :roflol:

yaa ben cok doktorlar dizisi izliodumm, orada sürekli böle diolardı ameliyatlarda fln bilinc altımda kalmıs sanırımm, anlamı da heralde hayati fonksiyonlar normal mi gibi biseyy bende tam bilmiyorum :roflol:

hay allahım ya sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün :roflol:
ben çok istiyodum saçma sapan bişeyler sayıklamayı ama olmadı :dilcikar:

valla benm sacmaladıgım sey hepimize yeter de artar bilee millet güldü baya, umarım hayaldir diye avutuyorum kendimi dee galiba gercekten söyledim :)))

ha bir de ben biraz daha kendime geldikten sonra aklımdan meslegimle ilgili derslerimi filan kontrol etmeye basladım acaba hepsini hatırlıyor muyum diyee sonra annemi ilk gördügüm anda dedigim sey de 2 kere 2 dört eder hatırlıyorum demek oldu pP ehueh cok mu komigimm yoksa cok mu bayık anlayamadım

Ben ingilizce bişeyler söylemişim. Oradakiler "bu yabancı mı,ne diyo"falan diye soruyolardı hatırladığım kadarıyla. Ne alakaysa :)) Sonrada eşimin ismini sayıklamışım.

ben arkadasim deryayla ayni gün ameliyat oldum ve ilk ameliyata giren bendim, ameliyattan sonra beni görmesini istememistim korkar diye özellikle tembihlemistim doktor beye, ama odaya götürdüklerinde ordaydi, kendimi biraktim hemen onu düsündüm... hem ayilmistim hemde hala uyuyuordum gibi birseydi, ilk odaya girdigimde deryayla annesini görmüstüm ve dedigim ilk sey derya hic korkma acimiyor demek oldu... sonrasinda iste, ilk derya seni gördüm odaya girdigimde falan.. dedim, sonra derya hem agliyor beni görünce hemde söylediklerime gülüyor :)) annesine demiski ya ne oluyor, kiz gidiyor hafisazinimi kabetti felan...telaslanmislar birazda..... sonra onu ameliyata almislardi..... ahh ahh herseyiyle cok güzel gecmisti kaydirigubbakcemile5

koptum valla yaasırnaşık şey

ben sedasyonla oldugum ıcın ara ara zaten uyanıp sohbet ettık bi ara uyandıgımda kıtır kıtır sesler gelıodu kemıgımı mı torpuluyosunus dedım hyr alcı yapıyoz dedıler haa ii ozaman dedim bana yaptıkları tasarımı karsısına asmıstı doktorum güzel olsun bak tarıf ettıgım gibi dedim o tasarımı gostererek,tamam tamam dediler,sonra yıne uyandım doktorum karsıma gecmıs sagdan soldan bakıodu bana o sıradada eldıvenlerını cıkarıodu nasıl oldu kımse güzel demiyo yoksa cırkınmı oldu dedım.herkes güldü tam istediğin gibi oldu dediler

annemde uyanır uyanmaz doktoruna bagırmıs zühtüüüüüüüüüüüüü ah zühtü ahhhh beni ne hale soktun diye :lepi:

bende hep aşkımm aşkımmm aşkımmm demiş durmuşummm
tabi aşkımm eşim oluyoookaydirigubbakcemile3

allah ebru ne diyim sana yaaa :dance:
bende hiç bişe sayıklamamışım.uyanırken ilk sölediğim sey ''üşüyorum'' oldu :)

Sevgilimden ayrılalı 2 ay geçmişti çok üzgünüm çünkü ç.ok kötü bitmiş aksi gibi ameliyatı olacağım hastane tam evinin karşısı yetmezmiş gibi odam da onun tarafına bakıyor...Haliyle narkoz etkisindeki ben ne sayıklamış olabilirim? Anne götürün beni burdan, bu herifi görmek istemiyorum hahahaha

yaa ben ailemin yaninda uygunsuz belkide olmayan birseyleri sayiklarim diye korkuyorum
amaa EBRU ebruu senin ilk anlattigin vital bulgular óldum óldum gulmekten
birde çilek annende ne guzel bagirmiss aay ya neguzel bir bolummus

ben local anesteziyle olduğum için böyle birşey yaşamadım ama annem ameliyatından uyanırken doktorlara bi çay yaparsanız içerim,,eve gitsek de bi yemek yesem gibi şeyler söylemiş..ameliyat öncesi aç kalma süresi anneme fazla gelmiş galiba

ayy yazık ya dr da dermiş oldu hizmetçin vardı kaydirigubbakcemile3
ay ben neler sayıklarım aklım almıyor bile -tatlicadiarzu-
az agzım bozuktur beyle erkek gibim kafamçokkarıştı
dr a kufur etmekten cok korkuyorum adama kufur edermişim adam burnumu yaptıgı gibi kırarmış :roflol:

:roflol: yok yok merak etme doktorlar kim bilir neler görmüş geçirmiştir..ama sen yinede kendini kontrol etmeye çalış derim ben yerimseniben yada benim gibi local anestezi ile ol endişe yok stres yok zaten bilincin yeterince yerinde :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…