Ameliyattan sonra önden görünüş

Senin gibi ruh sağlığı bozuk biri için utansın diye resimlerimi koydum meğer silinmiyomuş burdan hadi şimdi bul yolunu kaldırt resimlerimi burdan hadi D dnzz34

D dnzz34 reklam peşinde olduğumu düşünebliceğin tek bir cümlem yok. kaldı ki ne düşündüğünde umrumda değil. Hastasın çünkü ciddiye almadım. Psikolojik tedavi görmelisin. Estetik oldun mu, olmayı düşünüyo musun bilmiyorum ama bir an önce psikiyatri ile görüş. Psikiyatri reklamı yapıyım mı biraz da sana doktor falan öneriyim ne dersin hahaha

Kİmsenin reklamını yapmıyorum. Eğer araştırırsan doktorumun ne bir instagramı ne facebooku var medyatik biri değil kimse tanımaz. Kendisi kendi reklamıyla uğraşan bir insan değil, ben mi uğraşıcam. Ben kendim bas bas burda bağırmıyorum selam kızlar benim doktoruma ameliyat olun diye. Burnumu beğenen olduğunda ismini veriyorum. Sen bence burda estetik sayfalarında gezeceğine psikiyatri sayfalarında gez. Ruh sağlığın bozulmuş senin. D dnzz34
Medyatik olmadığı için mi acaba reklama ihtiyacı var? Yok sa reklamın iyisi kötüsü olmaz mı? Ne Facebook ne de instegram yasal değil zaten. Oraya konan resimlerinde çoğu fotoşoplu.. doktorunun reklama ihtiyacı yoksa ismini verme olur mu?

D dnzz34 reklam peşinde olduğumu düşünebliceğin tek bir cümlem yok. kaldı ki ne düşündüğünde umrumda değil. Hastasın çünkü ciddiye almadım. Psikolojik tedavi görmelisin. Estetik oldun mu, olmayı düşünüyo musun bilmiyorum ama bir an önce psikiyatri ile görüş. Psikiyatri reklamı yapıyım mı biraz da sana doktor falan öneriyim ne dersin hahaha
Ya gerçekten mi onlarında mı reklamını yapacaksın , demek ki tek doktorla olmuyo bu reklam işleri, hazır fırsatını buldun yaz isimlerini , sen ruh sağlığı konusunda tecrübelisin anlaşılan.

Ben senden izin mi alıcam? Burası yardımlaşma fikir alma yorum yapma yeri. rahatsızsan güle güle arkadaşım. Tabiki burnumu beğenip soran olursa ben ismini veririm. Benim burnum baskasınında istediği gibiyse neden oda aynı burna sahip olamasın? Söz konusu burun. Çoğu doktor kötü yapıyor, herkes sıkıntı yaşıyor. Kendim durduk yere bas bas doktorumu bağırsam falan tamam haklısında ben doktorumla ilgili bişey konusmuyorum. Bi konu için resmimi koymam gerekiyosa koyuyorum beğeniliyosa soruluyosa eğer söyliyorım doktorumu, buda saygıdır. Siz bilmezsiniz tabi.

Evet tecrübeliyim annem psikiyatri malesef :( elimi sallasam psikolog ve pskiyatri hhahaha. Tam işine yarayan kişiyim hayatını kurtarabiliriz ister misin ? D dnzz34

Ben senden izin mi alıcam? Burası yardımlaşma fikir alma yorum yapma yeri. rahatsızsan güle güle arkadaşım. Tabiki burnumu beğenip soran olursa ben ismini veririm. Benim burnum baskasınında istediği gibiyse neden oda aynı burna sahip olamasın? Söz konusu burun. Çoğu doktor kötü yapıyor, herkes sıkıntı yaşıyor. Kendim durduk yere bas bas doktorumu bağırsam falan tamam haklısında ben doktorumla ilgili bişey konusmuyorum. Bi konu için resmimi koymam gerekiyosa koyuyorum beğeniliyosa soruluyosa eğer söyliyorım doktorumu, buda saygıdır. Siz bilmezsiniz tabi.
Ben bunları çok iyi bilirim. Keşke iyi niyetli olunsa yardımlaşsa insanlar fakat iş öyle değil buradaki yorumlara kanıp inanıp , bu gazla ameliyata giden arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum ben de .. doktorunuzu iyi araştırın yoksa bir ücretsiz botoks karşılığında yazılar yazdıran insanların tuzağına düşersiniz diye uyarıyorum onları. Siz bilmezsiniz ama ....Onca insan hiç nefes alamıyor bu sebeple yazık değil mi onlara? Yarası olan gocunsun.. sizin içiniz rahatsa mesele yok . Yorumu dikkatli okusaydınız şunu anlardınız beni inandırmanız önemli değil siz inanıyorsanız mesele yok.

Aramızda iyi niyetli olmayanlar var olabilir ama beni bu şekilde yargılamanız hoş değil. İmalı imalı bi başlangıçla girdiniz. Kendime ait olmayan bi resmi burada paylaşmam. 1 milyarlık botoks için burda bu şekilde düşmemde asla. Kimse kimsenin durumunu özelini bilmez tabide dediğim gibi annem doktor. Böyle şeylere asla ihtiyacım olmaz. Zaten her şeyimi bedavaya veya normalden çok ucuza olabiliyorum. Hiç kimsenin burda reklamını yapcak kadar düşmedim düşmemde. Benim içim rahat çok rahat hemde. Sayenizde de resmim kaldı burda ama nişanlım da bunu görürse bide ayrılmama sebepsiniz gerçekten sağolun akşam akşam ne iyi geldiniz bana ya :) iyi geceler.

Evet tecrübeliyim annem psikiyatri malesef :KK43: elimi sallasam psikolog ve pskiyatri hhahaha. Tam işine yarayan kişiyim hayatını kurtarabiliriz ister misin ? D dnzz34
Ruh hastalığınız genetik o zaman..
Aramızda iyi niyetli olmayanlar var olabilir ama beni bu şekilde yargılamanız hoş değil. İmalı imalı bi başlangıçla girdiniz. Kendime ait olmayan bi resmi burada paylaşmam. 1 milyarlık botoks için burda bu şekilde düşmemde asla. Kimse kimsenin durumunu özelini bilmez tabide dediğim gibi annem doktor. Böyle şeylere asla ihtiyacım olmaz. Zaten her şeyimi bedavaya veya normalden çok ucuza olabiliyorum. Hiç kimsenin burda reklamını yapcak kadar düşmedim düşmemde. Benim içim rahat çok rahat hemde. Sayenizde de resmim kaldı burda ama nişanlım da bunu görürse bide ayrılmama sebepsiniz gerçekten sağolun akşam akşam ne iyi geldiniz bana ya :) iyi geceler.
benim de içim çok rahat . Size de iyi akşamlar .

D dnzz34 ruh hastalığınız genetik derken annemle de ilgili konusuyorsun suan. Kendine gel. Haddini aşıyosun. Saygısızlık yapma daha fazla boşa mahkemelik olmayalım ne dersin?

Yapmayın Allah aşkına koymuşsunuz bikaç fotoğraf- o da kimin olduğu belli değil
İşte şu dr yaptı ayyy çok güzel olduuu çok memnunum bilmem ne
Bi bitmediniz ya
Kaç para alıyosanız bunun karşılığında söyleyin aramızda para toplayıp verelim size de bi susun bi bitin artık

D dnzz34 ruh hastalığınız genetik derken annemle de ilgili konusuyorsun suan. Kendine gel. Haddini aşıyosun. Saygısızlık yapma daha fazla boşa mahkemelik olmayalım ne dersin?
Siz bana ruh hastası diyemezsiniz özür dileyin siz haddi aştınız. Kimseden korkum yok .

Ben kendimi yeterince açıkladım. Ya illa beni konusturcaksınız gerçekten. Parayla hepinizin doktorunu ben satın alabilirim benim reklamdan alacağım 300-500e ihtiyacım yok bi burda anlaşalım :)

Daha fazla siz gibilerle gerçekten muhattap olmayacağım. Sizinle muhattap dahi olmadan geldiniz atladınız konuya saçma sapan. Konu sahibi arkadaşımın bir rahatsızlığı olsaydı bunu kendi söylerdi. Sizin haddinize değil. Arkadaşına söylemişsin gel gel şu konuya sende yaz bana destek ol diye, 2 ruh sağlığı bozuk gelmiş vıdı vıdı konuşuyor. Hadi selametleeeeee :)))

Back
X