Ameliyattan sonra önden görünüş

Şuanki hali böyle İnşallah iner ya çok korkuyorum böyle kalmasından.. Eski hali de tombuldu zaten o nedenle hiç dokunmamış zannettim.Ameliyattan sonraki 10.günüm cnm

Eklentiler

• IMAG1405.webp
    IMAG1405.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 207
  • IMAG1404.webp
    IMAG1404.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 182
Merhaba ameliyatı ne kadara oldunuz.birde doktorun ismi lütfen sizinki süper olmuş. .

Merhaba ben görüşmeye gitmiştim Nisa hastanesine fiyatı 6bin lira demişlerdi 5.750 ye kadar indiler.Benim hem nefes problemi hem estetik sorunum vardı o nedenle fiyat böyle sizin nasıl sorun var bilmediğim için belki fiyatta değişebilir

S saadet2534 canım yani şiş ödem gibi duruyor sanki bence korkma daha çok erken gerçekten sık dişini. Bi 3ay zaten gözden cıkar. Bak 4.ayım geçti hala baya ödemlerim var

Şuanki hali böyle İnşallah iner ya çok korkuyorum böyle kalmasından.. Eski hali de tombuldu zaten o nedenle hiç dokunmamış zannettim.Ameliyattan sonraki 10.günüm cnm
Öncelikle çok geçmiş olsun canım.. Daha 10.gün olduğu için bence normal bi durum ameliyat olmadım daha ama şişliklerin baya fazla gibi duruyor umarım en kısa zamanda tüm şişliklerin gider :) Burnun derisine görede sonuç değişiyo sanıyorum seninki kalın derili miydi?

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.. Daha 10.gün olduğu için bence normal bi durum ameliyat olmadım daha ama şişliklerin baya fazla gibi duruyor umarım en kısa zamanda tüm şişliklerin gider :) Burnun derisine görede sonuç değişiyo sanıyorum seninki kalın derili miydi?
Evet canım kalın derili bu nedenle geç inecek ve şekli oluşacak sanırım İnşallah dediğin gibi iner ve beni rahatsız etmez..

Sargılarım alındı dediğinden anladığım kadarıyla daha ameliyatın çok yeni. Çok normal canım çok şiş şuan. Benimde çok şişti o kadar top gibiydi ki böyle kalıcak sanıyodum. Gerçi keşke öyle kalsaydı ben öyle daha cok sevmiştim :) ama ödemler geçiyor yani küçülüyor baya fark ediyo. Benim 4.ayım oldu hala ödemlerim var oldukça. Yani senin şuan çok erken

Senin ameliyat sonrası resmin var mı acaba İlk haftalarda merak ettim nasıl olduğunu ödem var demistinya..

Benim de 15 gün oldu ameliyat olalı. 5 gün öncesiyle bu günkü hali arasında bile epey fark var. En az 2 ay beklemek gerekiyor. Sürecin bu kadar uzun olduğunu ameliyattan önce ben de bilmiyordum. Sabredeceğiz mecburen biraz.

sweetnose sweetnose bayıldım burnuna çok güzel olmuş maşallah ne güzel kurtulmuşsun darısı bizlerin başına bu stres yetti Can'ıma kafam çalışmıyor artık:110: kime karar vereceğime hayırlısı

Son gittiğin doktor bence biraz saçmalamış. Önden görünüm en geç oturan profildir. Ödemler 6-9 ayda geçmeye başlıyor. Burun ucu özellikle 1.seneden sonra inmeye basladığı için önden görünüm ilk 1 sene yan profil kadar muntazam olmuyor. Bu da çok doğal birşey bu anormallik değil. Ben sana 1.aydaki önden fotoğraflarımı yüklüyorum, ki oldukça ödemli özellikle sağ tarafım baya ödemli.

Benim de 5 ayı geçti burun ucu yamuk görünüyor burun delikleri de farklı büyüklükte .yani bu ödemden kaynaklanıyor olabilir mi.bu kadar asimetrik olması

Merhaba forumda çok öncesi sonrası resmi buldum ama hepsi yandan.. Burnun yandan sonuçları kadar önden nasıl görünüldüğünüde merak ediyorum.. Ameliyat olan arkadaşlar resimlerni paylaşıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. :KK15:Son gittğim doktor 'doktorlar hep hastalarının yandan fotoğraflarını koyuyorlar çünkü çoğu önden güzel yapamıyor' dedi Açıkcası bu beni korkuttu yardımcı olur musunuz :110::110:
Canım aslında bir bakımına doktorun dogru soylemıs :)
Bende doktor arayısındayım instagramdan incelerken bazı estetik olanları takibe aldıgımda önden görüntüleri gercekten cokta iyi durmuyor.

Son gittiğin doktor bence biraz saçmalamış. Önden görünüm en geç oturan profildir. Ödemler 6-9 ayda geçmeye başlıyor. Burun ucu özellikle 1.seneden sonra inmeye basladığı için önden görünüm ilk 1 sene yan profil kadar muntazam olmuyor. Bu da çok doğal birşey bu anormallik değil. Ben sana 1.aydaki önden fotoğraflarımı yüklüyorum, ki oldukça ödemli özellikle sağ tarafım baya ödemli.
Bu fotoğrafların size ait olduğuna eminmisiniz? Beni inandırmak zorunda değilsiniz de siz inanıyormusunuz?

Hahahahaha çok komiksiniz siz. tabiki bana ait. Siz size ait olmayan resimlerle prim yapıyosunux anladığım kadarıyla. Yüzümü paylaşmak istemiyodum ama buyrun paylaşıyorum resmin tam hallerini utanmanız adına. Görünce haber verin ki silicem saygısız hanımefendi.

Tek olduğum resimden de görürsünüz KENDİ EVİM. Ve kendim. Terbiyesiz ya nasıl sinirlendim

Eklentiler

• IMG_2470.webp
    IMG_2470.webp
    19 KB · Görüntüleme: 90
Tek olduğum resimden de görürsünüz KENDİ EVİM. Ve kendim. Terbiyesiz ya nasıl sinirlendim
Sinirlenecek bişey yok, Kendinizi inandırmanız yeterli benim için.. terbiyesiz ve saygısız olan sizsiniz.. sebebi şu birilerinin reklamını yapmak adına buradasınız. İnsanları yanıltıyorsunuz .. tek bir isim bile paylaşmanız benim için karakterinizi ortaya koymuştur. İşini hakkıyla yapmayan haksız rekabet uğruna tüm gerçek yorumları sildirip yerine canım doktorum cicim doktorum yazdıranlar yok mu benim sözüm onlara.. beni bunlara alet edemezsiniz..

Kİmsenin reklamını yapmıyorum. Eğer araştırırsan doktorumun ne bir instagramı ne facebooku var medyatik biri değil kimse tanımaz. Kendisi kendi reklamıyla uğraşan bir insan değil, ben mi uğraşıcam. Ben kendim bas bas burda bağırmıyorum selam kızlar benim doktoruma ameliyat olun diye. Burnumu beğenen olduğunda ismini veriyorum. Sen bence burda estetik sayfalarında gezeceğine psikiyatri sayfalarında gez. Ruh sağlığın bozulmuş senin. D dnzz34

Back
X