Doğuma Hazırlık Amerika da doğum yapacak anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

makeuphh

Makyöz
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
77
0
26
selam kızlar ben eşimin işi gereği yurtdışındayım doğuma az bir süre kaldı varmı benim gibi ülkesinden ayrı doğum yapacak olan

bende cok arastirdim amerikada dogum olayini ama son anda vazgectim, umarim hersey istedigin gibi olur :)

neden vazgeçtiniz ben de düşünüyorum şimdi 17 haftalık gebeyim.araştırma aşamasındayım siz neler öğrenmiştiniz bu konu ile ilgili
normal ücretinin iki katina cikiyor yani amerika da bir tanıdığıniz varsa ve onun yanina gidip hastanede dogumu Aracısız yaparsaniz cok ucuz ama aracı firma yada bireysel araci bulursaniz komik rakamlar. butun sirketlerle gorustum hatta yabanci hastanedeki turk doktorlara ulastim hepsiyle maillestim.
dogum onemli mesele ana diliniz gibi ingilizceniz varsa sorun olmaz belki sahsen ben cesaret edemedim.
dogumdan once ve sonra tam 4 ay sevdiklerimden uzak boyle bir yükü kaldiramazdim. hersey ayarlandi ama ben son anda vazgectim :) birde bazi istisnalar oluyor illede cocuk orda dogdu diye vatandaslik alcak diye kuralda yok hatta geçenlerde bir haber okudum bununla ilgili vatandaslik verilmeyecek diye iyice arastitin isterseniz

Back
X