Amerika'da Hamilelik

Ayy canlarim benim stok yapacak kadar olay ciddi demek, ins birsey olmadan atlatirsiniz..benim en buyuk yasadigim 99 ist yani golcuk depremi idi onda da aylarca kendime gelememistim , dogal afetler fena oluyor (allah yardimciniz olsun hepinize ,kasirgayi sadece Tv de gormuslugum var gerci allah kimseyede gostermesin yaa..
Esra cim msallah temkinli olmak her zaman en iyisi, bencede yiyecek hazirlaman hele zeytinyaglilari dusunmen harika fikir olmus, umarim kasirga siyirir gecerde haziarladiklarini keyifle gule oynaya yersin..

Eva miz muzigi seviyor bence, alistida sen artik dogtuktan sonrada onu muzik esligiyle uyutursun iyi olur..birde gaz sancilarina iyi giden melodilerde varmis ben hic denemedim, milletin cocuklari elektirik supurgesi ve sac kurutma makinesi ile rahatlar bizimkide korkar aglar yani bizde sokmedi ne muzik nede baska ses(

Gobekle zor olur tabii, ama kacmak yerine herhalde evinizin altinda siginak vardir dimi siginabilecek..sinemalarda gormustum valla kasirgalarda herkez evin altindaki kilerlere siginiyorlardi ..simdi bu tabii filimlerde oluyor gercegini bilemem o yuzden soruyum dedim sanada..

selam kizlar

marlincim napim yahu takiliyoruz iste.. gunleri geciriyoruz bakalim..

bu cuma dr randevumuz var bakalim guzel gecer insaallah..

bakiyorum sandy telasi almis her yani... haydin bakalim kolaylikla sandy i de atlatin kizlar insaallah

benim de pek bilgim yok ama reviewlerde bozuluyor falan diyenler var, 2 hafta kullanacaksam almaya ne gerek varki. bir tane normal baby wash sunger alip denerim.
banyo sungerleri varmis bebegi yatirmak icin, onlar nasil acaba.

hangisi iyi olacaksa oyle olsun diyorum ben de dogum icin ama normal dogum iyidir mutlaka.

su an arada yagis var, onun disinda pek bisey yok buralarda. insallah boyle devam eder.

guzel gecer ins randevun, sen de 23 olmussun. buyumus bebis masallah. mide bulantin var mi?

Koko bugun kamp tupu yada jenerator icin 2 ayri homedepot 2 wallmart gittik yok.Raflar bombos.Zaten kapidan kalmadi diyorlar.Ben artik evde tartilmayi biraktim doktorda tartiliyorum.Az kaldi zaten.

Kamp tupu outdoors magazasi rei'dan aliriz biz hep. Targetin sports kisminda cadirlarin oralarda da vardi gormustum. Tup olmasa da sen iyi durumdasin canim, birincilik telini bosuna vermedik :)))))

Arada update gecin, merakta kalmayalim. Aletleriniz hep full sarjli olsun.

Ben bir alip denerim, eger hemen yamuluyorsa bir daha almam.

O uzerine yatirmalik sungerleri gordumdu, baby bathtub alirsam gerek kalmaz diye dusunuyorum.

Monitor bakiyor musunuz? Begendiginiz bir model var mi?

Bugun sabahta sorduk heryere yok kalmamis ne jenerator ne tup.12 de kapatiyor heryer zaten.Ciddiye almadik once gec kaldik.Cumartesi gitseydim bulurdum
Simdilik burada biraz ruzgar ve yagmur var asil aksam ve yarin vuracak diyorlar.Basement var bizde.Benim alt katta bos anahtarida bende. Allah korusun agac filan devrilirse basement a gideriz cok yagmurda da orta kata geceriz diye dusunuyorum.
Sarj eden aku var. elektrik kesintisi uzun surerse arabalarda da sarj ederiz.Cok haber seyredince sinirlerim bozuldu kapadim tv yi.
Kizlar bu son haftalar cok nefes darligi cekiyorum ve sicaga hic tahammulum yok.Bana kalsa evin isitmasini kapatip askiliyla oturacam.
Asagiya iniyorum surekli. hava ruzgarli cok hosuma gidiyor rahat nefes aliyorum sanki.
Sirt ustude yatamiyorum artik bayilacak gibi oluyorum.

Ben bir alip denerim, eger hemen yamuluyorsa bir daha almam.

O uzerine yatirmalik sungerleri gordumdu, baby bathtub alirsam gerek kalmaz diye dusunuyorum.

Monitor bakiyor musunuz? Begendiginiz bir model var mi?

bize monitor bir arkadas verdi ama nasil kullanilir bilmiyorum. yanimda olur zaten hep, gerek kalir mi bilmiyorum. bu arada su mattress topper uygunmus, nasil sence koko? bunlar cekyat uzerini yumusatir mi yatak gibi acaba?

Amazon.com: 2" Lucid by LinenSpa Ventilated Memory Foam Viscoelastic Mattress Topper 3-Year Warranty, TWIN: Home & Kitchen

tup mup baya techizatlisiniz :)
gercekten son aylar daha zor oluyormus, senin bir de 1 ay kaldi hemen hemen. sonra rahatliycaksin ins. ben cok usuyorum ama nefes almakta zorlaniyorum uzun suredir. burnum tikaniyo devamli bir de.

Selam Herkese!

Sabahın 5.30 kalkıp işe gitme azmiyle yollara koyulduk:)) çoğu kişi gelmemişti ama yağmur normal yağıyordu rüzgarda öyle olunca gidelim dedik. 12'ye doğru akşama kötü olacakmış isterseniz evlere gidin dediler.Kalıp çalışmak isteyenlere yakın otellerde yer ayarladılar.Ben hamile halimle işe gidip ayın elemanı seçilme ödülüne hak kazandım sanırım:)) ama asıl gece başlayacakmış hatta yarın sabah daha etkili olacakmış.Yöneticelerde yarın kötü olursa gelme dediler, başlarına göbekli bir elemanın derdini almak istemiyorlar tabi:))) döndük geldik.

Ay bilmem ki. Biz kendimize yatak alirken onerdiler bunun gibi memory foam seyler ama biz sepsert yatak sevdigimiz icin ilgilenmedik. memory foam yatakli arkadaslar anlata anlata bitiremiyordu. Cekyatin uzerine yorgan sersen dahi faydasi olur, bu daha da iyi olur gibime geldi. Yorumlar bayagi iyi. Bir de asil fiyatina takildim, o ne bicim indirim ayol, neredeyse 300 dolarlik seyi 70-80e dusurmusler. Dusunuyorsan firsati kacirma, alip denersin annenler gelmeden, baktin aradigin sey degil kutula yolla, amazon'un return policysi o acidan iyi.

aman iyi olmus, otur evinde rahat ve guvenli. patronlarin sana ayin calisani odulu falan vermeli, azmine hayran kaldim!

tup mup baya techizatlisiniz :)
gercekten son aylar daha zor oluyormus, senin bir de 1 ay kaldi hemen hemen. sonra rahatliycaksin ins. ben cok usuyorum ama nefes almakta zorlaniyorum uzun suredir. burnum tikaniyo devamli bir de.

bende nefes darligi cok yok da bu burun tikanikligi cok oluyor. buranin havasi kuru ondan oluyor diyordum ama sende de oluyormus baksana. burnumu temizledigimde hep bir kan pihtisi cikiyor, burundaki kilcal damarlar da rahat degil belli ki. ne yapsam bilemiyorum, sabahtan beri yine bir tikanik, nefes alamiyorum, gicik oluyorum.

Silgi bu memory foam mattress ler cok rahat. Bobs furniter da satiyorlar gecen gun baktik cok rahatti.Yastikalrini almayi dusunuyorum .

evet dusmus gibi ama yalandir o ya. 300'e matress alirsin. bizim su an kullandigimiz mattress memory foam, cok memnunuz ama bu ince sey ayni etkiyi verir mi bilmiyorum. babam yatak konusunda cok pipirikli, son gelismeleri takip eder :) ve degistirir devamli. onu biraz da olsa rahat ettirme adina almak istiyorum, annem tek olsa yorgan sererim, o cok takilmaz.

baktin yarin hava kotu dinlenirsin ne guzel. oteller iyi miymis? tatil yapsaydiniz

ben doktora sordum, geceleri cok rahatsiz ediyor cunku. ocean nasal spray kullanabilirsin dedi, denemedim gerci hala.

memory foam mattress'lar bayagi pahali degil mi? valla yatak piyasasina yabanciyim, oyle indirim gorunce "wow!" dedim :)

bende nasal wash vardi, kocaman siringa gorunumlu bir seye tuzlu suyu cekip burun deliginden sıkıyorsun, babama goturdum onu, kendime yenisini alsam fena olmaz. bizim hastanenin eczanesinden almistim, bu 3 saatlik teste gidince bakayim.

Bu hafta hep yagmur var disarida cikamam eksikleri online alayim diyorum.Crib bedding setlere baktim.E bay de 13 parca satanlar var ama 13 parcanin rahat 9 parcasi gereksiz.

Wallmart ile baby ur s a baktim 3 parca olanlar var.Sanirim onlar ihtiyacimi gorur.Sen kac parca almistin koko?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…