Amerika'da Hamilelik

annemle babam almis vizeyi cok sukur :)) belgelere hic bakmamislar neden gittiklerini ve ne kadar kalcaklarini sormuslar bide ne is yapiyosunuz baska cocugunuz var mi falan o kadar

cnm hosgeldim aramiza, allah tamamini erdirsin , umarim kolay olur dogumun , bir avazda kurtarirsin.
Su bebislerin hepsi gelsinde bayram olsun burda sonra ben size on ayak oluyum, her konuda tuyolarimiz hazirdir..yalniz gece aglamalari konusunda malasef care bulmus degilim tam olarak...
Silgi kujum nerdesin sesin cikmiyor, umarim iyisindir
Canan cnm bizim Mayis anneleri topiginde bir annemiz var kizina kalca cikigi tesisi koymus ve oda suan Berfin gibi yalniz bir ay kadar galiba normala doncekmis yani iyilesme sureci ve tedaviye karsilik vermesi takilan aletin surekliligine cok bagliymis, sana soylemeden edemedim umarim hersey guzel olur, bizim fistikta hemen iyilesir..

Kokopelli, Derya nasil dondumu kafasi , varmi bir gelisme ;)

Ztar; seninde cok azaldi zamanin , ayy hemen dogsunlar istiyorum, teyzeleri cok merakli gormek isterim her birini burda..yeni dogmus bebekler cok guzel oluyor, o ilk anlari hic unutulmuyor umarim hepiniz doya doya yasarsiniz bu tecrubeleri

Kizlar Merhaba,
Cok zamandir bakamiyordum topige, ama sizleri merak ettim.
Dogumu cok yaklasan arkadaslar vardi, ins hepiniz iyisinizdir ve sag salimbebeklerinize kavusursunuz.
Ve sonrasinda guzel dogum hikayelerinizi dinleriz, hepinize sevgiler, selamlar :)

cnm hosgeldim aramiza, allah tamamini erdirsin , umarim kolay olur dogumun , bir avazda kurtarirsin.
Su bebislerin hepsi gelsinde bayram olsun burda sonra ben size on ayak oluyum, her konuda tuyolarimiz hazirdir..yalniz gece aglamalari konusunda malasef care bulmus degilim tam olarak...
Canan cnm bizim Mayis anneleri topiginde bir annemiz var kizina kalca cikigi tesisi koymus ve oda suan Berfin gibi yalniz bir ay kadar galiba normala doncekmis yani iyilesme sureci ve tedaviye karsilik vermesi takilan aletin surekliligine cok bagliymis, sana soylemeden edemedim umarim hersey guzel olur, bizim fistikta hemen iyilesir..

Ztar; seninde cok azaldi zamanin , ayy hemen dogsunlar istiyorum, teyzeleri cok merakli gormek isterim her birini burda..yeni dogmus bebekler cok guzel oluyor, o ilk anlari hic unutulmuyor umarim hepiniz doya doya yasarsiniz bu tecrubeleri

Melegim bizim kiz biraz cilgin cikti, gecen gun ters dondu diye endiselenmistim ama aksama yine basasagi dondu, su anda -yanlis hissetmiyorsam- basasagi duruyor. Artik kafasini iyice dogum kanalina soksa ben de rahatlayacagim. Diger kizlarin soyledigi kasilmalar, sertlesmeler, regl agrisi gibi agrilar bende hic mi hic olmuyor. Gec olsun da guc olmasin, umarim vakti gelince yolunu bulur derya kuzusu. Kizim sezaryen senin icin iyi degil, travmatize olacaksin bak, gel pasa pasa oturt kafani asagi diyorum kendisiyle konusurken :)

Jon Mahir geceleri uyutmuyor demek. Sen hic white noise machine kullanmayi denedin mi? Anne karnindaki gurultuleri hatirlatiyormus, bebek daha rahat uyuyormus.

cok tesekkurler amin.Yarin doktor randevumuz var .35 yas ustu gebeliklerde yapilacak test ve ultrason yapilacak.Parmagimdan kan alinacakmic biraz korkuyorum aslinda yas 36 ve ilk bebek ve birkac gundur uyuyamiyorum yarin hersey guzel olacak diyorum .allah tum bebek bekleyenlere bebislereri korusun.

annemle babam almis vizeyi cok sukur :)) belgelere hic bakmamislar neden gittiklerini ve ne kadar kalcaklarini sormuslar bide ne is yapiyosunuz baska cocugunuz var mi falan o kadar

Gözün aydın:) Allah kavuşturmayı da nasip etsin.Genelde kolay geçiyor vize görüşmeleri, herkesin sorunsuzca olsun inşallah

Kizlar Merhaba,
Cok zamandir bakamiyordum topige, ama sizleri merak ettim.
Dogumu cok yaklasan arkadaslar vardi, ins hepiniz iyisinizdir ve sag salimbebeklerinize kavusursunuz.
Ve sonrasinda guzel dogum hikayelerinizi dinleriz, hepinize sevgiler, selamlar :)

Bizler iyiyiz;) Esra'nın doğumu çok yakın artık onu bekliyoruz sonra sırayla silgi, ben ve koko inşallah sonra da sizler:) Senin hamilelik nasıl geçiyor? mide bulantıların vardı değil mi, umarım daha iyisindir.

cok tesekkurler amin.Yarin doktor randevumuz var .35 yas ustu gebeliklerde yapilacak test ve ultrason yapilacak.Parmagimdan kan alinacakmic biraz korkuyorum aslinda yas 36 ve ilk bebek ve birkac gundur uyuyamiyorum yarin hersey guzel olacak diyorum .allah tum bebek bekleyenlere bebislereri korusun.

İnşallah randevun ve testler çok güzel çıkar.Bizleri haberdar et

Koko, derya dönmüş yine inşallah bu pozisyonda kalır:)) doktor kontrolün ne zaman, zaten anlamışsın başaşağı olduğunu, ayaklarını yukarından batırmıyor mu, benimki fena acıyor bazen:)
ben de çok hareketlisin dur yerinde biraz yay poponu uyu da kilo al diyorum:)) bebe minik ufak tefek, ee benim aldığım o kadar kilo nereye gidiyor:) suyu osu busu anladık da bebeye yarasaydı yahu:)

Meleğim bebeler doğsun senden tavsiyeler alacağız kesin:) gece uykuları nasıl olacak bende çok merak ediyorum, bizim gibi koysalar kafayı sabah etseler ya;))

melegim :16::16:

saol canim ya hakikaten az kalmis teyzesi ya. Rabbim saglikla kavustursun da insaallah..

bende artik bir an evvel zaman gecse de yavrumu opsem koklasam diyorum yani. hayirlisi bu kadar zaman bekledik bundan sonra da bekleriz insaallah:emir_bebek::emir_bebek:

senin kucuk adam ne yapio nasil gecio gunleriniz ??

Bugun doktor randevumuz vardi nst baglandik cati muayenesi yapildi hic bir acilma yok.Benim minnos Canan in dedigi gibi 40.haftayida dolduracak galiba :)

Serra ayni yastayiz icini ferah tut hic korkma testler temiz cikar insallah.Ben o testlere girmeden direk amniyosentez yaptirdim.

Bu benim tercihimdi yuzdelerle ugrasmayim dedim :) Cok sukur atlattik hepsini ins.hpimiz saglikla aliriz bebisleri kucaklara.

Kizlar bebis oyle bas asagi durmuyormus hemen :) Mesela Lara nin gecen hafta basi sol alt yanda totosu tam tepede ayaklar sag yandaydi.Doktor bugun daha asagi indigini soyledi.

Esra sanirim senin ailen vize almisti gozun aydin.

Silgiiiiiiiiiiiiiiiiii neredesin :)

Bugun doktor randevumuz vardi nst baglandik cati muayenesi yapildi hic bir acilma yok.Benim minnos Canan in dedigi gibi 40.haftayida dolduracak galiba :)

Serra ayni yastayiz icini ferah tut hic korkma testler temiz cikar insallah.Ben o testlere girmeden direk amniyosentez yaptirdim.

Bu benim tercihimdi yuzdelerle ugrasmayim dedim :) Cok sukur atlattik hepsini ins.hpimiz saglikla aliriz bebisleri kucaklara.

Kizlar bebis oyle bas asagi durmuyormus hemen :) Mesela Lara nin gecen hafta basi sol alt yanda totosu tam tepede ayaklar sag yandaydi.Doktor bugun daha asagi indigini soyledi.

Lara'nın yeri rahat keyfi yerinde o zaman:) çatı muayenesi nasıldı? bana da 2 hafta sonra sanırım yapılacak, yapılacağını biliyorum ama haftasını bilmiyorum:)) silgi yırttı o işten;) sağlıkla gelsinde gününü doldursun da gelsin, bu ilk bebekler için geç geliyor genellemesi doğru galiba. Bana da sürekli erken doğuracaksın diyorlar ama bak sende sürekli hareketli ve aktiftin kuzu yine de gününü bekliyor.Ya popo,sırt falan anlayamıyorum ben nerede ama ayaklar nerede geziniyor çok iyi biliyorum:) bazen sağdan bazen soldan böğrümü deliyor;)

Lara için son 4 gün diyor;) şaka gibi, ay nasıl geçti bu zaman, aslında çok uzun geliyor insana ama bak vakit geliyor işte:)) heyecan dorukta! sağlıkla gel kuzucuk

Kızlar; sizlerde oluyor mu bilmiyorum ama birkaç zamandır arada çok değil ama göbeğimden çıt diye ses duyuyorum.Sadece bir çıt sesi, sanki elektrik çarpar ya! çok tuhaf geliyor ilk sefer göbekten değildir diye düşündüm ama birkaç kez daha oldu.Ne olaki bu:)

Gözün aydın:) Allah kavuşturmayı da nasip etsin.Genelde kolay geçiyor vize görüşmeleri, herkesin sorunsuzca olsun inşallah

Bizler iyiyiz;) Esra'nın doğumu çok yakın artık onu bekliyoruz sonra sırayla silgi, ben ve koko inşallah sonra da sizler:) Senin hamilelik nasıl geçiyor? mide bulantıların vardı değil mi, umarım daha iyisindir.

İnşallah randevun ve testler çok güzel çıkar.Bizleri haberdar et

Iyi olmaniza cok sevindim.Hadi hayirlisi bakalim, ins kolaylikla olur dogumlariniz.
Benim hamilelik guzel geciyor.Buradan bir arkadas soylemisti cok cabuk geciyor zaman tadini cikar diye, cok hakliymis.
Simdiden 15. Haftaya geldik:) BIrde cok sukur bulantim hic olmadi Marlincim.
Aslinda hamile oldugumun hala farkina varamadim.
Simdiden hepinize tekrar kolay dogumlar diliyorum, ins saglikla, mutlulukla kavusursunuz bebislerinize.
Heyecanla dogum hikayelerinizi bekliyorum, takipteyim:)

Kızlar; sizlerde oluyor mu bilmiyorum ama birkaç zamandır arada çok değil ama göbeğimden çıt diye ses duyuyorum.Sadece bir çıt sesi, sanki elektrik çarpar ya! çok tuhaf geliyor ilk sefer göbekten değildir diye düşündüm ama birkaç kez daha oldu.Ne olaki bu:)

Bende de egilip dogrulurken sanki ezilen ufalanan birseyler var gibi sesler geliyor:Shatta bi ara kemiklerimi eziliyo acaba diye bile dusundum:( galiba normal,sende de oyle sesler oluyorsa:S dikkat etcem artik midem cok doluyken mi oluyor yoksa herzamanmi:S

ayyy cok heyecanli yaaa..

esra soylesene bu zamanlar daha mi cabuk geciyor yoksa daha mi zor..

cok heyecanli. kizlar nazli yahu bu zilliler:emir_bebek:

aman gununu doldursun nur topu gibi acsin gozlerini dunyaya ins:nazar:

Bende olmadi hic. Acaba pubic kemigin doguma hazirlik icin ayriliyor da onun sesi mi? Artik legen kemigi omurganin alt kismi falan iyice ayrilacak ki bebelerin kafasi girebilsin. Engage etmek diyorlar, doktorun kullaniyiodur belki bu terimi. O degilse ne cit cit eder ki? Gobegin catliyor diyecegim ama onun sessiz gerceklesen bir sey olduguna eminim!!!

Bu kemik degisimlerinden midir, butun gun toplantida sandalye tepesinde oturmaktan midir bilmem dun belim oyle feci agridi ki, kopuyor sandim. Resmen topallayarak yurudum. Esrada da olan kalca agrima alistim artik ama bu yeni ve feciydi. Bizim zilli de arada tekmelerini bogrume sokuyor, bazen ayaklari kaburgama ittirince aciyor ama o cok kotu degil. Aman basasagi dursun da...

Esra, birkac gune kalca agrilarin gececeeeekk! Hem de saniriim catlaksiz kapatiyorsun defteri!

Silgiiiiiiiiiiiiiiiiii neredesin :)[/QUOTE

ve sukur hastahaneden geldik.once bizmle genetic ci gorustu didimin didisina kadar kim var kim yok herkesin bir ozgecmisini aldi.sonra ultrason bebisi gorduk buyumus doktor suan icin iyi oldugunu soyledi.Bakalim kan testini haftaya bildirecekler .esra allah tez zamanda bebisini almak nasip etsin .

ve sukur hastahaneden geldik.once bizmle genetic ci gorustu didimin didisina kadar kim var kim yok herkesin bir ozgecmisini aldi.sonra ultrason bebisi gorduk buyumus doktor suan icin iyi oldugunu soyledi.Bakalim kan testini haftaya bildirecekler .esra allah tez zamanda bebisini almak nasip etsin .

sevindim her seyin yolunda olmasina, insallah bu testte cok guzel bir yuzde cikar da bir daha ugrasmazsin testlerle falan. silgi ve marlin testleri dusuk risk ciktigi icin bir daha test yaptirmadilar.

Back
X