MerhabaLar..!
Bende America'da dogum yaptim zaten uzun zamandirda burda yasiyorum 4,5 yasinda oglum var insh'Allah ikincisine hazirlaniyorum rabbim nezaman nasip ederse artik:):1rolleyes:
canim benimki 15 aylik yurudugu icin buraya vakit ayiramiyorum...demek siz gideceksiniz amaaaan sen de hiiiic dert etme evhamlanma...saglicakla dogur annen de gelicekmis oh ne rahat...o tam buyuttum geri dondum derken siz de gidersiniz...anlamazsin bile ne ara hamleydin ne ara dogdu buyudu:) ben bile cok cauk gecti vakit diyorum...bu arada sakin sezeryan da isteme (hos demistim buradakilerin durumunu) normal dogum giisi yok...ben coook istedim..cok hevesliydim epidural ile almadim herseyi hissedeyim diye 32 saat sanci da cektim...ama girdim sezeryana..keske normal dogum yapabilseydim...cok sukur dikislerle alakali sorunum olmadi ertesi gun ayaga kalktim her isimi de kendim yaptim ama iste...biz burda kalici gibiyiz esim bi sirkette calisiyor...tr.de ekonomi duzelsin orda is bakacak...
diger hamilelere de saglicakla alin kucaginiza diyorum...valla burda hiiic dert etmeyin...ultrason yok falan ama doktorlar en ufak biseyde sizden fazla panik yaparlar...iciniz rahat olsun...
Sonse senin hamilelik oncesi yasadigin duygulari bende yasiyorum, dogru zaman mi,erken mi gibi.
sanirim hamile kaldigini ogrendiginde bu duygulardan siyrilmis oluyorsun?
Arkadaslarr yardim lutfen ,doktor randevu yu 1 hazirana verdi ,elim ayagim titriyo ,cok gec degilmi arkadaslar ,1 haziranda 7+ 2 gunluk oluyor,ya cok gec degilimi arkadaslar
Canim burasi icin cok normal 8-10 haftalikken ilk gorusmeye cagiriyorlar gec degil yani, ondan once yapacak bir sey yok demislerdi bana..kan tahlili bile yapmiyorlar evde yaptigin idrar testi yeter demislerdi..gittiginde kalp atisi gebelik kesesine falan bakarlar.. bu arada normal dogumla ilgili olarak burda epidural yaptirip cokkkk memnun olan arkadaslarim var onun icin ben korkmuyorum..aliriz epidurali hayirlisiyla dogururuz bebislerimizi Allahin izniyle
canim siz uzun zamandirmi buradasiniz , Benimde burada bir arkadasim epidual normal dogum oldu ,o da cok memnun ,allah bize kalaylik versin ,senin bebis kac aylik canim .
Canim bizim 2,5 yil oluyor burdayiz, ama benim de ilk bebek oldugu icin tecrubesizim..annenin geliyor olmasi cok iyi, son aylar zor olur herhalde hamilelik..benim hamilelik de 5 ay oluyor neredeyse..
kayinvalidem visa alabilirse gelecek insallah , yoksa Allah buyuktur elbet altindan kalkacak gucu verir bir sekilde..ben evet canim part time calisiyorum iltica edenler icin bir program var orda ingilizce ogretiyorum, okulum da bitmek uzere.. artik bebisin zamani gelmisti...bu bekleme doneminde beslenmenle ilgili bilgi verdiler mi, bolca su ic, 4 porsiyon sut ve sut urunleri tuketmeye calis her gun, tabi vitaminini almayi unutma..hafta da 1-2 defa balik ye, daha fazlasi iyi degil civa oldugu icin...ceviz badem findik ye, bolca taze meyve ve sebze..zaten senin bilgin vardir ama yine de soyliyeyim dedim:)
arkadaslar karmasik duygular icerisindindeyim ,mutlumuyum mutsuzmu bilemiyorum ,sabahlari kendimi iyi hissetmiyorum ,bu durum normalmi sizce
Bu haberi ilk aldiginda ne cok sevinmiztin hatirlasanabayanssulusmile
Sanirim hamilelikten dolayi duygularin biraz karmasik olmasi gayet normal..
Haziranin 5'inde gidiyorsun demek Turkiye ye:gitme:benim daha tarih belli olmadi
canim sabahlari kendimi pek iyi hissetmiyorum ,bide sigara kullaniyordum ,ogrendigim anda biraktim ,heralde onun sikintisini yasiyorum .Canim ben haziranin 5 turkiye ye gidiyorum ,21 agustos ta donuyoruz,benim icin cok iyi olucak ,hemde hamileligimi allahin izniyle yarilamis olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?