Saç Şekillendiriciler Amerikan Fönü deneyin sonuçları harika:)

boldtough

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
99
6
298
Artvin
Merhaba kızlar internetten sipariş üzerine aldığım Lesamol Amerikan fönü gayet güvenli ve evde kendi başınıza uygulayabileceğiniz bir ürün.Saçlarım ince telli ve dalgalı her sabah şekil vermek için yıkayıp fön çekiyordum.Bu benim için tam bir emek ve zaman kaybıydı.Şİmdi saçlarımı yıkıyorum ve sadece kurutuyorum anında düzleşiyor.Keratin bazlı bir ürün ısı sayesinde saçlara keratin yüklüyor ince telli saçlarım kalınlaştı ve uçlarındaki kırıklar bile gitti.Kısacası ben denedim ve ürünü beğendim benim gibi saçlarını bi türlü şekle sokamayan saatlerce uğraşan düz, parlak ve güçlü saçlara sahip olmayan kızlara şiddetle tavsiye edilir :)

Saçlarıma zarar vermediği gibi keratinle güçlendirdi ve kırıklarını onardı.Brezilya fönü gibi maske kullanmaya gerek yok zararlı bir ürün değil.Evde kendim yaptım çok kolay.Setin içinde şampuanı keratin losyonu saç kremi ve maskesi var.Önce şampuanla yıkayıp kuruttum.Sonra saçı 4 e ayırıp keratin losyonu sürdüm 30dk bekleyip düzleştirme yaptım.Benim saçım dalgalı olduğu için 12 saat bekledim saçların kıvırcık yapısına göre 12-24-48 saat kadar bekletiliyor.Ben 12 saatin sonunda tekrar şampuanıyla yıkayıp saç kremini saç maskesini uyguladım.Tekrar kurutup düzleştirme uyguladım 4 gün şeklini alana kadar düzleştirmeye devam ettim.Artık sadece kurutuyorum ve dümdüz saçlarım var.Şimdiye kadar nasıl bu kadar saçlarımla uğraştım kendime şaşıyorum büyük kolaylık.Umarım yardımcı olmuşumdur.

selam canım saçlarının durumu nasıl hala düz mü gerçekten 24 haftaya kadar düz mü kalır..hala tavsiye ediyor musun

Saçlarım artık düz değil istediğim gibi tatile gidip geldim deniz havuz suyu falan sanırım onlar iyi gelmedi saçıma.Yalnız saçlarıma çok güzel bakım yaptığını söyleyebilirim sırf bunun için 190 lira verilmez tabi ki.Üzgünüm kızlar yanılmışım amerikan fönü bana iyi gelmedi...

iyide bu ürünlerde saça tuz deydiği gbi zaten bozuluyo tuz işlemsiz saçta da sacın ham maddesı olan keratını öldürüyo yani sorun urunlerde deıl cnm denız suyunda :) bu uygulamalardan snra normal bı sampuan kullanılırsa da bozulma oluyo cnku hepsınde tz var sampuanlar kopursun die ben prokeratin brazılya fonunu uyguladım ıkı kez bır yıl once ve hala cok memnunum hatta sacarım uzadı baya sımdı tekrar sıparıs verıyorum ıkı gune gelırse tekrarlıtcam ınsallah :) ayrıca fıtayı da cok uygun...

offf bu ne yaa b brezilya fönü bi amerikan fönü en iyisi türk fönü kurutun maknayla ütüleyin sonra misss

aynen, yok brezilya fönü, yok amerikan fönü.... sonra her ikisi de saça keratin yükleyen bakım diye açıklanıyor, eeee ne fark var ikisi arasında isim değiştirilip farklı bişey gibi sunuluyor.

bende prokeratin kullandım daha yeni aslına bakarsan 2 ay oldu uygulayalı, şimdilik memnunum süper düz yapmadı ama yine bakım yaptığı kesin. Sen devam ediyor musun bu ürüne ? çünkü gerçekten fiyatı çok iyi

evet kullanıorm hala memnunum :)

amerikan fön ürünlerialdım ama şampuan köpürmüyor hatta saç kremi gibi sizin de öyle mi y:44ksa ürünün sahte olduğunu düşünmeye başlayacağımm

Son düzenleme:

Ne kadar acaba
Bide nasıl yaptın sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BURDAKİ YORUMLARI DİKKATE ALARAK BU ÜRÜNÜ SİPARİŞ ETTİM 1HAFTA ÖNCE ELİME GEÇTİ AMA 2GÜN ÖNCE KULLANDIM İŞLERİMDEN DOLAYI KARDEŞİME VE KENDİME SAÇLARIMIZ RESMEN PÜSKÜLLÜ OLDU LESAMOL AMERİKAN KERATİNİYLE. DAHA ÖNCE KUAFÖRDE YAPTIRMIŞTIM FARKLI BİR ÜRÜN KOKULUYDU AMA 4-5 AY DÜMDÜZDÜ SAÇLARIM HARİKAYDI. EVDE AYNI ÜRÜNÜ KULLANMIŞTIM ONDADA SIKINTI OLMADI AMA BU SON ÜRÜN MAHVETTİ SAÇIMI SAKIN KULLANMAYIN ARKADAŞLAR.

bende uzun zamandır amerikan fönünü araştırıyorum ve yaptıranların düşüncelerini aldım gayet memnunlar tekrar yaptırmayı düşünüyorum diolar. bizim burda bunu yapan profesyonel bi kuförle de konuştum bakım içerikli olduğunu saçı beslediğini 6 ay kalıcı olduğunu falan saydı. velhasıl faydalı bişi yani ikna etti beni. gelgelelim fiyatına 500 tl fiyatı. değer mi derseniz vallaha değer. gördüğüm saçlar süperdi. yaptırdın mı sen die sorarsnız henüz hayır ama en yakın zamanda yaptırcam. sizlere yazarım .bir de internette satılan amerikan fönü seti var bunların onlardan almayın bence sonuç çok ta iyi olmuyo paranız yazık olmasın toplayın paranızı gidin profesyonel işini hakkıyla yapan bi yerde yaptırın derimm nacizane ...

kreatin yüklemesi yaptırdım bnede ama 1-1.5 ay kullanabildim kullanılan malzeme ile alakalı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…