offf bu ne yaa b brezilya fönü bi amerikan fönü en iyisi türk fönü kurutun maknayla ütüleyin sonra misss
offf bu ne yaa b brezilya fönü bi amerikan fönü en iyisi türk fönü kurutun maknayla ütüleyin sonra misss
iyide bu ürünlerde saça tuz deydiği gbi zaten bozuluyo tuz işlemsiz saçta da sacın ham maddesı olan keratını öldürüyo yani sorun urunlerde deıl cnm denız suyunda :) bu uygulamalardan snra normal bı sampuan kullanılırsa da bozulma oluyo cnku hepsınde tz var sampuanlar kopursun dieben prokeratin brazılya fonunu uyguladım ıkı kez bır yıl once ve hala cok memnunum hatta sacarım uzadı baya sımdı tekrar sıparıs verıyorum ıkı gune gelırse tekrarlıtcam ınsallah :) ayrıca fıtayı da cok uygun...
evet kullanıorm hala memnunum :)bende prokeratin kullandım daha yeni aslına bakarsan 2 ay oldu uygulayalı, şimdilik memnunum süper düz yapmadı ama yine bakım yaptığı kesin. Sen devam ediyor musun bu ürüne ? çünkü gerçekten fiyatı çok iyi
Merhaba kızlar internetten sipariş üzerine aldığım Lesamol Amerikan fönü gayet güvenli ve evde kendi başınıza uygulayabileceğiniz bir ürün.Saçlarım ince telli ve dalgalı her sabah şekil vermek için yıkayıp fön çekiyordum.Bu benim için tam bir emek ve zaman kaybıydı.Şİmdi saçlarımı yıkıyorum ve sadece kurutuyorum anında düzleşiyor.Keratin bazlı bir ürün ısı sayesinde saçlara keratin yüklüyor ince telli saçlarım kalınlaştı ve uçlarındaki kırıklar bile gitti.Kısacası ben denedim ve ürünü beğendim benim gibi saçlarını bi türlü şekle sokamayan saatlerce uğraşan düz, parlak ve güçlü saçlara sahip olmayan kızlara şiddetle tavsiye edilir :)
iyide bu ürünlerde saça tuz deydiği gbi zaten bozuluyo tuz işlemsiz saçta da sacın ham maddesı olan keratını öldürüyo yani sorun urunlerde deıl cnm denız suyunda :) bu uygulamalardan snra normal bı sampuan kullanılırsa da bozulma oluyo cnku hepsınde tz var sampuanlar kopursun dieben prokeratin brazılya fonunu uyguladım ıkı kez bır yıl once ve hala cok memnunum hatta sacarım uzadı baya sımdı tekrar sıparıs verıyorum ıkı gune gelırse tekrarlıtcam ınsallah :) ayrıca fıtayı da cok uygun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?