Tüp Bebek Merkezleri AMERİKAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ

Kasvet doldum orada aklıma gelince bile irrite oluyorum

Reactions: gdu
Asla tavsiye etmiyorum. Paramı alıp yüzüme bakmadan süreci tamamladılar. 4 ayrı doktor ultrason muayeneme girdi. Hasta mahremiyeti ve takip sıfır. İşlem başarısız olunca 1 kişi bile arayıp bilgi vermedi. Ben hasta haklarını arayınca lütfen biri beni aradı o da koordinatör. Maddi manevi zaman kaybı

Kesinlikle katılıyorum d vitamini seviyem yerlerde demir depom boş tüp bebek yaptılar bana

Reactions: gdu
Çok üzüldüm böyle bir tecrübe yaşamanıza. Amerikan hastanesinde mi böyle oldu? Doktorunuz kimdi?

Merhaba, yakin zamanda Dr. Bulent Urman'da tedavi goren var mi? Ben insallah bu ay baslayacagim
Canım 7 sene önce Bülent hocada tedavi gördüm hamile kaldım şuan çocuğum 7 yaşında geçen yıl gittim tekrar 2. Çocuk için eski ilgi alaka yoktu çokta içİme sinmeden başladık tedaviye sıfırdan bu arada onun öncesinde donmuş embriyom vardı olmadı Bülent hocada sonra sıfırdan başladık yeterli ilgi alakayı göremedim 7 sene önceki ilgi alaka asla yoktu he ama Allah razı olsun bir tane evlat verdi bana 7 sene önce ama başka doktora geçtim tekrar tüp bebek yapıldı şuan yeni öğrendim pozitif Selçuk Selçuk hoca

Anladim, ben bu ay karar verdim ve tek amerikan hastanesiyle gorustum. Fiyatlar da asagi yukari ayniydi ben cok kararsiz birisiyim baska yerle gorusursem iyice kafam karisacak diye gorusmedim. Acikcasi bana ilgisiz gelmedi calisanlar da doktor da bilemiyorum belki baska bir yerle karsilastirmadigim icin. Bu ay doktor bey ile baslayacagim bu reglimde insallah. Peki bana doktor bey ile sormam gereken ya da klinikte dikkat etmem gereken bir sey var mi? Benim acemiligim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…