Amh 0.01 FSH 4.13 Lh 2.57 E2 389.52 yaşım 35 Dr bu değerler ile tüp bebek dahi olmaz dedi İstanbul'da iyi bir klinik araştır oraya git dedi

Çok haklısınız verecek olan bence Rabbim belki bir zamanı vardır bize kalsa şimdi doğup 2 yaşında olması gerekiyordu ilk istedigimizde 2022 yılıydı aslinda beslenmeme dikkat ederim ama kahve sade soda sigara (5adet) bunlar %100 etkiler mi bilmiyorum sade soda da bir ara kısırlık yapıyor diye okumuştum

Kesinlikle katılıyorum ama inanın canım çok sıkılıyor yapan yok yaşım geçiyor bı yandan 3 senedir denemediğim şey kalmadı

Merhaba Regl oluyordunuz ama dimi? Benim iki aydır reglim kesildi amh 0,02 doktora gitmem lazım artık bunun için de. Yumurta yoktu zaten. Ama Regl oluyordum. Şimdi o da yok.
Evet ben her ay düzenli bir sekilde oluyorum çok şükür bu bı geçen ay gecikmem oldu ama oda kistlerdenmis tarlusal kullandım hastalandım sonra peşine duphaston kullandım 1 hafta sonra yine hastalandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…