- 19 Ekim 2023
- 58
- 22
- 18
- 35
- Konu Sahibi aysimaada55
-
Çok haklısınız verecek olan bence Rabbim belki bir zamanı vardır bize kalsa şimdi doğup 2 yaşında olması gerekiyordu ilk istedigimizde 2022 yılıydı aslinda beslenmeme dikkat ederim ama kahve sade soda sigara (5adet) bunlar %100 etkiler mi bilmiyorum sade soda da bir ara kısırlık yapıyor diye okumuştumHiç üzülmeyin 009 amh 18 fsh 54 prolaktinle amh ile yeni evliyken dr donasyon düşün bu değerlerle tüp bebekle bile olmaz dedi sağlıklı beslendim 3 ay şekerli paketli gıda yemedim ovülasyon testleri deniyordum bir ay pik yapıyordu diğer ay sıfır cekiyodum yinede dinlemedim pik yaptıgı ay değerlendirdim tüp bebek için sehirdısına cıktık ve 14 gün sonradoğal yoldan gebe kaldığımı öğrendim sağlık bir yumurta yeter sadece kalitesini artırmanız gerek amh kaliteyi belirlemez ne pcos hastaları var 15-20 yumurtası oluyor gebelik oluşmuyor doktorlar boş yapıyor bazen
Kesinlikle katılıyorum ama inanın canım çok sıkılıyor yapan yok yaşım geçiyor bı yandan 3 senedir denemediğim şey kalmadıHiç üzülmeyin 009 amh 18 fsh 54 prolaktinle amh ile yeni evliyken dr donasyon düşün bu değerlerle tüp bebekle bile olmaz dedi sağlıklı beslendim 3 ay şekerli paketli gıda yemedim ovülasyon testleri deniyordum bir ay pik yapıyordu diğer ay sıfır cekiyodum yinede dinlemedim pik yaptıgı ay değerlendirdim tüp bebek için sehirdısına cıktık ve 14 gün sonradoğal yoldan gebe kaldığımı öğrendim sağlık bir yumurta yeter sadece kalitesini artırmanız gerek amh kaliteyi belirlemez ne pcos hastaları var 15-20 yumurtası oluyor gebelik oluşmuyor doktorlar boş yapıyor bazen
Evet ben her ay düzenli bir sekilde oluyorum çok şükür bu bı geçen ay gecikmem oldu ama oda kistlerdenmis tarlusal kullandım hastalandım sonra peşine duphaston kullandım 1 hafta sonra yine hastalandimMerhaba Regl oluyordunuz ama dimi? Benim iki aydır reglim kesildi amh 0,02 doktora gitmem lazım artık bunun için de. Yumurta yoktu zaten. Ama Regl oluyordum. Şimdi o da yok.
Benimde bir kızım var bir düşüğüm var . amh 0.01 di hamileyim şuan 3 aylıkHerkese iyi akşamlar yaşım 35 bir kızım var 5 yaşında kan pıhtılaşması yüzünden 2 kaybım var kızım 3. Hamileliğim ve hamile kalmakta zorlanmadım hemen hemen ilk aylarda hamile kalıyordum takı 32 yasinda 2. Çocuğu isteyene kadar ilk önce FSH 17 küsur amh 0.11 ile erken menepoz teşhisi kondu ve acilen tüp Bebek denendi 1 yumurta gelişti Ankara'da yumurta toplama ve transfer derken olmadı tabiki sonrasında duyduğum herkeyi denedim ilacı olsun doğal kürleri olsun malesef 3 yıldır hamile kalmadım geçen ay 1 aylık adet gecikmesi ile doktora gittiğimde 6cm 4cm ve 2.5cm lik kistlerin olduğu söylendi tarlusal kullandım adet oldum E2 çok yüksek dedi dupaston ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi soracak olduğum soru şu Samsunun çarşamba ilcesinde yaşıyorum gidebileceğim onerebileceginiz bir yer var mı yani yada peşini bıraksam mi çünkü Dr zaten bir çocuğun var çok geç kalmışsin yaşın 35 olmuş niye bukarar bekledin dedi yaptıklarımı anlattım ama çözümün burda değil tüp bebekte olmaz dedi yani Allah değiliz ama tıbben açıklaması bu dedi şimdi amh 0.01 ama FSH nasıl 4.13 olur kafamı çok kurcalıyor çok şaşırtıcı bir şekilde değerlerin güzel dedi yani kafama çok takıldı yapacak birşeyim olmalı
Yaşınız kaç amh ben yeni öğrendim ne zamandir bu şekilde bilmiyorum ama adet görüyorum ben çokta duzenliydi geçen aya kadar kistler gitmiş şimdi 2 ay sonra kontrolü çağırdı tekrarBenimde amh 0,01 adet görmüyorum.kistlerim var.doktor tup bebek olmaz dedi.kibrista donasyona git demişti.
Yaaa çok sevindim senin adına Rabbim büyüktür kesinlikle olmaz olmadı demiyorum ama 3 senedir umutlarım hep tükendi verecek olan o tabiki isteyelim yeter kiBenimde bir kızım var bir düşüğüm var . amh 0.01 di hamileyim şuan 3 aylıkhiç birşey imkansız değildir özellikle kadınlarda hamile kalmak bu kistlerin içinde lütfen adetliyken çiğ biber tüket kist atmaya birebir
Yaş 43 2 yıldır adet görmüyorumYaşınız kaç amh ben yeni öğrendim ne zamandir bu şekilde bilmiyorum ama adet görüyorum ben çokta duzenliydi geçen aya kadar kistler gitmiş şimdi 2 ay sonra kontrolü çağırdı tekrar
Fsh sürekli değişir canim benimde 28 yasimdayim 0.04Herkese iyi akşamlar yaşım 35 bir kızım var 5 yaşında kan pıhtılaşması yüzünden 2 kaybım var kızım 3. Hamileliğim ve hamile kalmakta zorlanmadım hemen hemen ilk aylarda hamile kalıyordum takı 32 yasinda 2. Çocuğu isteyene kadar ilk önce FSH 17 küsur amh 0.11 ile erken menepoz teşhisi kondu ve acilen tüp Bebek denendi 1 yumurta gelişti Ankara'da yumurta toplama ve transfer derken olmadı tabiki sonrasında duyduğum herkeyi denedim ilacı olsun doğal kürleri olsun malesef 3 yıldır hamile kalmadım geçen ay 1 aylık adet gecikmesi ile doktora gittiğimde 6cm 4cm ve 2.5cm lik kistlerin olduğu söylendi tarlusal kullandım adet oldum E2 çok yüksek dedi dupaston ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi soracak olduğum soru şu Samsunun çarşamba ilcesinde yaşıyorum gidebileceğim onerebileceginiz bir yer var mı yani yada peşini bıraksam mi çünkü Dr zaten bir çocuğun var çok geç kalmışsin yaşın 35 olmuş niye bukarar bekledin dedi yaptıklarımı anlattım ama çözümün burda değil tüp bebekte olmaz dedi yani Allah değiliz ama tıbben açıklaması bu dedi şimdi amh 0.01 ama FSH nasıl 4.13 olur kafamı çok kurcalıyor çok şaşırtıcı bir şekilde değerlerin güzel dedi yani kafama çok takıldı yapacak birşeyim olmalı
Yaaa çok sevindim senin adına Rabbim büyüktür kesinlikle olmaz olmadı demiyorum ama 3 senedir umutlarım hep tükendi verecek olan o tabiki isteyelim yeter ki
Ne kadar bir sürede hamile kaldınız ve ne yaptınız anlatabilir misiniz? Her bünye aynı değil ama denemekte fayda var
Adetliyken tekrar hormon testi verdim ben 26.82 çıktıFsh sürekli değişir canim benimde 28 yasimdayim 0.04
Merhabalar benim de bir kızım var ve bir kızımdan sonra çocuk planladık tekrardan iki sene geçti bir düşüğü oldu o düşükkten sonra altı ay Yarayla doktora gittim ve tekrardan bir bebek planladığımı söyledi doktorun bana söylediği şey amh değerlerimin düştüğü ve yumurtaların azaldığı bu da menopoz başlangıcının göstergesidir dedi normal yollarla gebe kalman imkansız değil ama çok zor çocuk planlıyorsan hemen yap dedi onun dışında bana doğum kontrol hapları verdi ama ben o doğum kontrol haplarının hiçbirini kullanmadım bu ilaçları veren özel bir hastane neyse dedim bir devlet hastanesine ya da bir şehir hastanesine gideyim şehir hastanesine gittim evet doktor yine bana aynı şeyi söyledi erken menopoza gireceksin dedi çünkü yumurtaların bitmiş tek bir yumurtam var o da olur ya da olmaz sağlıklıysa olur dedi bana bir folik aşıt verdi eşime ben kullandım o folik Asst bir ay kullandım onun dışında düzenli ve ovalasyon testleri kullandım onları yaparak onları takip ederek uyguladım her şeyi çok şükür oldu yani bir dua da var o duanın da hükmüne inanıyorum o duada belki kolaylaştırdı oldu yani ben bu çocuğu düşündükten bir ay sonra bu folik Asst bir ay kullandım ve bu duayı bir ay boyunca yaptım oldu yani çok şükür elhamdülillah inşallah darısı tüm isteyen annelerin başına ben o folik Asstlerin de resmini buraya bırakırım o duanın da resmini buraya bırakırım isterseniz o folik Asstleri de eşinizle beraber kullanırsınız çünkü bu eşle beraber kullanılıyor eşin ayrı sen ayrı kullanıyorsun o duayı da buraya bırakırım dilerseniz yapmak isterseniz yaparsınız yani benim böyle gelişti böyle oldu çok şükür elhamdülillah Allah’ıma 1000 şükür bugün doktora gittim üç aylık çok sağlıklı dedi bebeğin şu an çok mutluyum yani imkansız denilen bir şey bir anda oldu yani bu da Allahın mucizesi Allahın hükmüYaaa çok sevindim senin adına Rabbim büyüktür kesinlikle olmaz olmadı demiyorum ama 3 senedir umutlarım hep tükendi verecek olan o tabiki isteyelim yeter ki
Ne kadar bir sürede hamile kaldınız ve ne yaptınız anlatabilir misiniz? Her bünye aynı değil ama denemekte fayda var
Mikrofondan konuşarak yazdım bazı cümleler tam çıkmamış olabilir kelimeler yarım çıkmış olabilir şimdiden kusura bakmayın lütfenMerhabalar benim de bir kızım var ve bir kızımdan sonra çocuk planladık tekrardan iki sene geçti bir düşüğü oldu o düşükkten sonra altı ay Yarayla doktora gittim ve tekrardan bir bebek planladığımı söyledi doktorun bana söylediği şey amh değerlerimin düştüğü ve yumurtaların azaldığı bu da menopoz başlangıcının göstergesidir dedi normal yollarla gebe kalman imkansız değil ama çok zor çocuk planlıyorsan hemen yap dedi onun dışında bana doğum kontrol hapları verdi ama ben o doğum kontrol haplarının hiçbirini kullanmadım bu ilaçları veren özel bir hastane neyse dedim bir devlet hastanesine ya da bir şehir hastanesine gideyim şehir hastanesine gittim evet doktor yine bana aynı şeyi söyledi erken menopoza gireceksin dedi çünkü yumurtaların bitmiş tek bir yumurtam var o da olur ya da olmaz sağlıklıysa olur dedi bana bir folik aşıt verdi eşime ben kullandım o folik Asst bir ay kullandım onun dışında düzenli ve ovalasyon testleri kullandım onları yaparak onları takip ederek uyguladım her şeyi çok şükür oldu yani bir dua da var o duanın da hükmüne inanıyorum o duada belki kolaylaştırdı oldu yani ben bu çocuğu düşündükten bir ay sonra bu folik Asst bir ay kullandım ve bu duayı bir ay boyunca yaptım oldu yani çok şükür elhamdülillah inşallah darısı tüm isteyen annelerin başına ben o folik Asstlerin de resmini buraya bırakırım o duanın da resmini buraya bırakırım isterseniz o folik Asstleri de eşinizle beraber kullanırsınız çünkü bu eşle beraber kullanılıyor eşin ayrı sen ayrı kullanıyorsun o duayı da buraya bırakırım dilerseniz yapmak isterseniz yaparsınız yani benim böyle gelişti böyle oldu çok şükür elhamdülillah Allah’ıma 1000 şükür bugün doktora gittim üç aylık çok sağlıklı dedi bebeğin şu an çok mutluyum yani imkansız denilen bir şey bir anda oldu yani bu da Allahın mucizesi Allahın hükmü
Allah'ım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallahMerhabalar benim de bir kızım var ve bir kızımdan sonra çocuk planladık tekrardan iki sene geçti bir düşüğü oldu o düşükkten sonra altı ay Yarayla doktora gittim ve tekrardan bir bebek planladığımı söyledi doktorun bana söylediği şey amh değerlerimin düştüğü ve yumurtaların azaldığı bu da menopoz başlangıcının göstergesidir dedi normal yollarla gebe kalman imkansız değil ama çok zor çocuk planlıyorsan hemen yap dedi onun dışında bana doğum kontrol hapları verdi ama ben o doğum kontrol haplarının hiçbirini kullanmadım bu ilaçları veren özel bir hastane neyse dedim bir devlet hastanesine ya da bir şehir hastanesine gideyim şehir hastanesine gittim evet doktor yine bana aynı şeyi söyledi erken menopoza gireceksin dedi çünkü yumurtaların bitmiş tek bir yumurtam var o da olur ya da olmaz sağlıklıysa olur dedi bana bir folik aşıt verdi eşime ben kullandım o folik Asst bir ay kullandım onun dışında düzenli ve ovalasyon testleri kullandım onları yaparak onları takip ederek uyguladım her şeyi çok şükür oldu yani bir dua da var o duanın da hükmüne inanıyorum o duada belki kolaylaştırdı oldu yani ben bu çocuğu düşündükten bir ay sonra bu folik Asst bir ay kullandım ve bu duayı bir ay boyunca yaptım oldu yani çok şükür elhamdülillah inşallah darısı tüm isteyen annelerin başına ben o folik Asstlerin de resmini buraya bırakırım o duanın da resmini buraya bırakırım isterseniz o folik Asstleri de eşinizle beraber kullanırsınız çünkü bu eşle beraber kullanılıyor eşin ayrı sen ayrı kullanıyorsun o duayı da buraya bırakırım dilerseniz yapmak isterseniz yaparsınız yani benim böyle gelişti böyle oldu çok şükür elhamdülillah Allah’ıma 1000 şükür bugün doktora gittim üç aylık çok sağlıklı dedi bebeğin şu an çok mutluyum yani imkansız denilen bir şey bir anda oldu yani bu da Allahın mucizesi Allahın hükmü
Hiç önemli değil gayet detaylı ve anlaşılırMikrofondan konuşarak yazdım bazı cümleler tam çıkmamış olabilir kelimeler yarım çıkmış olabilir şimdiden kusura bakmayın lütfen
Bu duayı sabah namazlarından ve öğlen namazlarından sonra yaparsan tefsiri daha çok olur inşallahHiç önemli değil gayet detaylı ve anlaşılır
Kac yaşındasın ve toplatmayi düşünüyor musunMerhaba Regl oluyordunuz ama dimi? Benim iki aydır reglim kesildi amh 0,02 doktora gitmem lazım artık bunun için de. Yumurta yoktu zaten. Ama Regl oluyordum. Şimdi o da yok.
Saraçoğlunun soğan suyu kürünü deneyin 15 gün zaten adet ettirirBenimde amh 0,01 adet görmüyorum.kistlerim var.doktor tup bebek olmaz dedi.kibrista donasyona git demişti.
33 yaşındayım. Toplatsam da çıkmıyor olgun bir şeyKac yaşındasın ve toplatmayi düşünüyor musun
Hiç bir işe yaramıyor.benim depo bittiSaraçoğlunun soğan suyu kürünü deneyin 15 gün zaten adet ettirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?