Amh 0.01 FSH 4.13 Lh 2.57 E2 389.52 yaşım 35 Dr bu değerler ile tüp bebek dahi olmaz dedi İstanbul'da iyi bir klinik araştır oraya git dedi

Çok haklısınız verecek olan bence Rabbim belki bir zamanı vardır bize kalsa şimdi doğup 2 yaşında olması gerekiyordu ilk istedigimizde 2022 yılıydı aslinda beslenmeme dikkat ederim ama kahve sade soda sigara (5adet) bunlar %100 etkiler mi bilmiyorum sade soda da bir ara kısırlık yapıyor diye okumuştum

Kesinlikle katılıyorum ama inanın canım çok sıkılıyor yapan yok yaşım geçiyor bı yandan 3 senedir denemediğim şey kalmadı

Merhaba Regl oluyordunuz ama dimi? Benim iki aydır reglim kesildi amh 0,02 doktora gitmem lazım artık bunun için de. Yumurta yoktu zaten. Ama Regl oluyordum. Şimdi o da yok.
Evet ben her ay düzenli bir sekilde oluyorum çok şükür bu bı geçen ay gecikmem oldu ama oda kistlerdenmis tarlusal kullandım hastalandım sonra peşine duphaston kullandım 1 hafta sonra yine hastalandim

Benimde bir kızım var bir düşüğüm var . amh 0.01 di hamileyim şuan 3 aylık hiç birşey imkansız değildir özellikle kadınlarda hamile kalmak bu kistlerin içinde lütfen adetliyken çiğ biber tüket kist atmaya birebir

Benimde amh 0,01 adet görmüyorum.kistlerim var.doktor tup bebek olmaz dedi.kibrista donasyona git demişti.
Yaşınız kaç amh ben yeni öğrendim ne zamandir bu şekilde bilmiyorum ama adet görüyorum ben çokta duzenliydi geçen aya kadar kistler gitmiş şimdi 2 ay sonra kontrolü çağırdı tekrar

Yaaa çok sevindim senin adına Rabbim büyüktür kesinlikle olmaz olmadı demiyorum ama 3 senedir umutlarım hep tükendi verecek olan o tabiki isteyelim yeter ki
Ne kadar bir sürede hamile kaldınız ve ne yaptınız anlatabilir misiniz? Her bünye aynı değil ama denemekte fayda var

Fsh sürekli değişir canim benimde 28 yasimdayim 0.04

Müsait olduğunda inşallah yazarım sizlere de

Merhabalar benim de bir kızım var ve bir kızımdan sonra çocuk planladık tekrardan iki sene geçti bir düşüğü oldu o düşükkten sonra altı ay Yarayla doktora gittim ve tekrardan bir bebek planladığımı söyledi doktorun bana söylediği şey amh değerlerimin düştüğü ve yumurtaların azaldığı bu da menopoz başlangıcının göstergesidir dedi normal yollarla gebe kalman imkansız değil ama çok zor çocuk planlıyorsan hemen yap dedi onun dışında bana doğum kontrol hapları verdi ama ben o doğum kontrol haplarının hiçbirini kullanmadım bu ilaçları veren özel bir hastane neyse dedim bir devlet hastanesine ya da bir şehir hastanesine gideyim şehir hastanesine gittim evet doktor yine bana aynı şeyi söyledi erken menopoza gireceksin dedi çünkü yumurtaların bitmiş tek bir yumurtam var o da olur ya da olmaz sağlıklıysa olur dedi bana bir folik aşıt verdi eşime ben kullandım o folik Asst bir ay kullandım onun dışında düzenli ve ovalasyon testleri kullandım onları yaparak onları takip ederek uyguladım her şeyi çok şükür oldu yani bir dua da var o duanın da hükmüne inanıyorum o duada belki kolaylaştırdı oldu yani ben bu çocuğu düşündükten bir ay sonra bu folik Asst bir ay kullandım ve bu duayı bir ay boyunca yaptım oldu yani çok şükür elhamdülillah inşallah darısı tüm isteyen annelerin başına ben o folik Asstlerin de resmini buraya bırakırım o duanın da resmini buraya bırakırım isterseniz o folik Asstleri de eşinizle beraber kullanırsınız çünkü bu eşle beraber kullanılıyor eşin ayrı sen ayrı kullanıyorsun o duayı da buraya bırakırım dilerseniz yapmak isterseniz yaparsınız yani benim böyle gelişti böyle oldu çok şükür elhamdülillah Allah’ıma 1000 şükür bugün doktora gittim üç aylık çok sağlıklı dedi bebeğin şu an çok mutluyum yani imkansız denilen bir şey bir anda oldu yani bu da Allahın mucizesi Allahın hükmü

Eklentiler

• IMG_3158.webp
    40 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_3160.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 138
Mikrofondan konuşarak yazdım bazı cümleler tam çıkmamış olabilir kelimeler yarım çıkmış olabilir şimdiden kusura bakmayın lütfen

Allah'ım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah Dünya dua üzerine kurulu herşeyin başı dua ve istemek gerçekten zorlu bir süreç oldu ama ben kabullendim artık olamayacağını folik asit kullandım ilk başlarda ovulasyon testleri yaptım bıraktım yani denemediğim şey kalmadı ama tabiki denemekte fayda teşekkür ediyorum bilgilendirme için Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…