Amh 0.01 olan arkadaşlar vajinada yanma oluyor mu sizin?

Angel-08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
75
27
38
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, ben 32 yaşındayım amh 0.01 maalesef ,fsh ise en son 30'lardaydı ve bir dahada baktırmadım zaten sormak istediğim vajınada yanma oluyor mu sizin??? benim çok fazla gün içinde mutlaka 2-3 kes oluyor ve bazen saatlerce sürebiliyor acayip motivasyonumu dusuruyor tüp bebeğe başlayalı 4 ay oldu canım çok yanıyor yani merak ediyorum bir tek bende mi var bu problem

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, ben 32 yaşındayım amh 0.01 maalesef ,fsh ise en son 30'lardaydı ve bir dahada baktırmadım zaten sormak istediğim vajınada yanma oluyor mu sizin??? benim çok fazla gün içinde mutlaka 2-3 kes oluyor ve bazen saatlerce sürebiliyor acayip motivasyonumu dusuruyor tüp bebeğe başlayalı 4 ay oldu canım çok yanıyor merak ediyorum bir tek bende mi var bu problem

Sizin gene tek yer benim bütün vücüdüm ateş içimde yanıyor çok kötü ellerim ayaklarım özellikle fena ateş basıyor :KK12:

31 Yaşım amh 0.8 sizin adetinizde azalma oldumu benm çok oldu Yakında tamamen menapoza girmekten korkuyorum daha çok hararet basıyor

Tüp bebek transfer oldumu hangi aşamadasınız?

31 Yaşım amh 0.8 sizin adetinizde azalma oldumu benm çok oldu Yakında tamamen menapoza girmekten korkuyorum daha çok hararet basıyor

Ben tamamen birden kesildim adetten 1 küsür sene oldu artık ilaçla oluyorum

Ben tamamen birden kesildim adetten 1 küsür sene oldu artık ilaçla oluyorum
Allah yardımcımız olsun peki tüp bebek aşılama yaptırdınız mı ?
İlaç la adetleriniz nasıl peki azımı kanamanız yoğun mu
Çok sordum ama kusura bakmayın daha bu genç yaşta menapoz çok kötü
Çocuğumun olmama ihtimaline mi üzüleyim yoksa menapoza gireceğime mi :KK43:

Yaptircam 1 2 ay sonra. Asilama bırak canım tüp bebek olmaz diyenler var onu bile yapmayan yani. Direk donasyon diyorlar. ilaçla normal adet oluyorsun. Eğer fsh çok yüksekse kanama yoğun olmuyor en azından bende öyle. Zor olmaz mı hemde ne zor
Kimse anlamaz insanı. Ateş basar sinirli olursun ayyy ne soğuk suratı asık derler.Dr.lar desen bi garip. Bakalım Allah hayir etsin sonumuzuu

0.8 mis senin ki ben 0.1 ile doğal olanı çok okudum neden olmasinki senin

Ben. Seni çok. İyi anlıyorum canm senin Yaşin kaç benm 31 o ateş basmaları beni mahvedıyor elim ayaklarım alev alev özellikle
İnşallah olur ya ben biraz kendı kendıme moral bozuyorum
Doktorlar bizim gibilerle uğraşmak istemıyorlar canm

Ben. Seni çok. İyi anlıyorum canm senin Yaşin kaç benm 31 o ateş basmaları beni mahvedıyor elim ayaklarım alev alev özellikle
İnşallah olur ya ben biraz kendı kendıme moral bozuyorum
Doktorlar bizim gibilerle uğraşmak istemıyorlar canm
32 ye gireceğim

32 ye gireceğim
Burada da buldum seni :)) .Yaşın genç ve inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...Yaşın genç olduğu kaliteli yumurta şansın daha fazla...Ah şu uygun değerleri yakalayabilsek..ben de adet olmuyorum..civanperçemi çayı içsem acaba olumlu etkisi olur mu? deneyeceğim

Burada da buldum seni :)) .Yaşın genç ve inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...Yaşın genç olduğu kaliteli yumurta şansın daha fazla...Ah şu uygun değerleri yakalayabilsek..ben de adet olmuyorum..civanperçemi çayı içsem acaba olumlu etkisi olur mu? deneyeceğim
Sanki senin yaşın çok Allahım Yarabbim :) Bi umut bütün sayfaları geziyorum. Adetten kesilmişim yaw 2 sene olacak nerdeyse. Sogandan başla benim 90 fsh diyordum ya 65 e düşürmüş. İyi değilim iyice sinirli biri olup çıktım. Kuzum sen kaç tüp bebek denedin. Bide sen denediğinde adet bile oluyordun galiba. İbrahim esinler tüp bebek olmaz dedi sana

Bana
Sanki senin yaşın çok Allahım Yarabbim :) Bi umut bütün sayfaları geziyorum. Adetten kesilmişim yaw 2 sene olacak nerdeyse. Sogandan başla benim 90 fsh diyordum ya 65 e düşürmüş. İyi değilim iyice sinirli biri olup çıktım. Kuzum sen kaç tüp bebek denedin. Bide sen denediğinde adet bile oluyordun galiba. İbrahim esinler tüp bebek olmaz dedi sana
Bana

Hayır transver aşamasına gelemedim henüz
Opuya gittik ama maalesef boş çıktı reglide azalma bende de var gerçi benim hep öyleydi

Menepoz bir hastalık değil erken olmasının tehlikeli yanları var fazlaca fakat yaşam kalitemizi yüksettiğimizde çokça bizi etkileyeceğini sanmıyorum iyi beslenme spor düzenli uyku ve bolca sebze tüketmeli Napalım başa geldi bi kere sen 31 ben 32 peki 20'li yaşlar napsınlar? pozitif olalım iyi beslenelim sporumuzu yapalım bi nebzede olsa iyi hissedelim ayrıca okudugum bi makaleye göre amh 0.06 olan bi kadın enaz 6 yıl sonra menepoza tamamen giriyormuş rahat ol , stres yaptıkça bunu dahada aşağı çekmiş olacaksın

Denemelerimin sayısını bilmiyorum canım. Çok denedim. Çoğunda yumurta gelişmedi...2 kez transfere gittim. İkisi de negatifle sonuçlandı..Buna da şükür diyorum şu açıdan. Elde var sıfır belki de hiç olmayacak ama transfere gidebildim...O aşamaya gelmek bile çok uzun sürüyor. Adet konusuna gelecek olursak. 2015 eylül de evlendim...2015 ekim ayında kendiliğimden adet oldum. O zamanki değerlerle tüp bebek tedavisine başladım. Ondan sonraki süreç de hep ilaç kullanımı veya cyclo kullanımı olduğu için gerçekte adet olabildim kendiliğimden bilmiyorum...Çünkü ara ara uzun süreli adet olmayıp tarlusal ile adet olduğum çok oldu canım...Sanırım menapoza girmekten korktuğumdan kendimi adet oluyorum fikrine inandırdım. Aslında olmuyordum, ilaçların etkisi ile bazen kendiliğimden olduğunu sandım. Çoğu zaman da 2 ay bekledim adet olmadım tarlusal ile oldum...Uzun oldu kusura bakma...Bana da Dr. Berfu Demir olmaz dedi.

Back
X