AMH 0.01 OLANLAR NE KADAR SÜREDE MENOPOZA GİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

Sizin yaşınız genç Hiç üzülmeyin Ama benim için yokun sonu göründü

Canım var mı gelişme?

Canım naptın nasılsın

Canım şuan ilerleme var mı?

Burada bir hata yok ki Ne hatası anlayamadım Herkes gibi siz de bazı şeyleri denemişsiniz ancak sizde işe yaramamış diye herkesde aynı olur demek değil . Denemek isteyen yine alıp deneyebilir

Kizlar amh ve fsh hicbiseyi gostermez bosuna dert etmeyin , ben 2 aydir adet goremedim doktora gittim duphaston ile adet oldim adetin 2. Gunu fsh 55 amh 0,02 cikti bana menapoza girmissin tup bebege git dedi , 3 gundur bunalima girdim .bugun bulent haydardedeoglunun tup bebek merkezine gittim ultrasonla bakti 2 tane olgun yumurta bi tane geriden gelen goruyorum dedi , tekrar amh testi istedi , bu labaratuvar sonuclari sadece birer rakam onemli olan folikulleri gozumuzle gormek dedi . Ben sana 4-5 ay tup bebek yapmsm bile dedi.Hic kendinizi strese sokmayin , ben kontrollere gitmeye folikullerimi kontrol etmeye devam edicem , folikul urettiginiz surece kalitesini arttirmak icin ilaclar var igneler var . Sizleri cok iyi anliyorum icinizi rahatlatmak icin yazmak istedim

`