AMH 0.01 OLANLAR NE KADAR SÜREDE MENOPOZA GİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

Size de çok geçmiş olsun.sirf şu yazdıklarınızı yaşamamak için tüp bebek tedavi istemiyorum açıkçası.sukurler olsun benim de bir oğlum var.bizde ikinci için uğraşıyoruz.benim eşimde sizin eşiniz gibi düşünüyor.rabbim bir tane verdi doğal yolla olursa olsun diyor.
Gerci ben surecide bilmiyorum siz daha deneyimlisiniz aşılama dan ümitliyim
Yaşım bu arada 37 sizin yaş kaç

Aşılama çok zor inanın tutması arkadaşımda denedi tutmadı ama onun ilk deneme tüp bebekte tuttu 006 amh ile. Tabi ki yine de denemek isterseniz deneyin aklinizda kalmasin. Arkadasım Hiç uğraşmadı mesela şansı yaver gitti nasibinde varmış diyelim hatta onunda bir evladi vardi ikinxi icin ugrasiyordu simdi dogum bile yaoti 2 aykik oldu bebegi masallah darisi bize olsun ben mesela çok uğraştım çok emek verdim ama hiç işlerim yolunda gitmedi çok yirpandim hem maddi hem manevi. Inanin bende öyle hic gitmek istemeye istemeye gittim doğal olur veya olsun düşüncesiyle ilk çocuğum doğal olduğu için olur diye her ay bekledik malesf iki şekilde de olmadı. Allah bağışlasın çok şükür sizinde varmış benimde var hamdolsun. Bende ikinci için uğraşıyorum o yüzden erkekler çok uğraşmak istemiyor belkide. Bi de gerçekten çok stresli işler yaver gitmezse çok kötü oluyor herşey bende olduğu gibi

Ben 33 e yeni girdim daha bu yaşta bu nasıl oldu bilemiyorum hiç hayal kırıklığı yaşadım gerçekten hiç aklıma gelmeyen başıma geldi diyebilirim.

Evet ya normal de tek çocukla kalmayı planlıyordum, oğlum özellikle kardeş istiyor birde beni etkileyen bazı durumlar yaşadım birden bebek sahibi olmak istedik.ama busefer de olmayınca insan hırs mi yapıyor anlamadım.olsun diye uğraşıyorsun.
Bu ay ovulasyon takip ettim ve güzel değerlendirdik bor de yumurtlamadan sonra 10. Gün biraz lekelemeyin oldu.allahim acaba hamilemeiyim diye uykularım kaçtı.yerimden kıpırdamıyorum, hamileyim bisey olmasın diye iki kere test yaptım. İkisi de negatif ama günüm de geçti. Artık ne kadar stres olduysam reglim bile gelmiyor.son bir haftam zehir oldu resmen.

Ben 33 e yeni girdim daha bu yaşta bu nasıl oldu bilemiyorum hiç hayal kırıklığı yaşadım gerçekten hiç aklıma gelmeyen başıma geldi diyebilirim.
Aynen doktora hamile kalmadan önce bi gideyim de muayene olayım dedim gitmesem daha iyimis .Bir yılda anca kendime geldim.birde erken menopoz olayida benim canımı sıkıyor daha kaç yaşındayım yani.
Amh si düşük olupda hamile kalan da çok ya.bence çoğu kadının haberi bile yok bu olaydan

Aynen katılıyorum farkında olmayanlarda vardır ama bizim kadar duyan değildir sanırım. Yaa bende 33 yaşıma yeni girdim duyan 1.5 senedir hayat zehir zindan oldu bana. Bu yaşta menapoz ailede de yok kimsede annem 46 da girmiş. Bari dedim 37-38 e kadar gitseydi o da olmadı. Dediğin gibi bende 6-7 ay gebe kalamayınca gittim öyle öğrendim malesef keşke öğrenmeseydim belki stres yapmaz gebe kalırdım stresim yüzünden hrsey daha beter oldu üzüntüden. Özelden ovulasyon testinizi atarsanız bakayım 1.5 senedir yapıyorum o yüzden anlarım yumurtlama olmuş mu diye

Evet bizim aile de de erken menopoz yok diye biliyorum. Bu fikir bile beni çok yıprattı.
Fotoğrafı yükleyemedim bazen galeride ki fotolar gözükmüyor niyeyse

Merhaba Kevser kurnazın yumurta kalitesi için önerdiği diyet listesini paylaşır mısıniz lütfen, teşekkür ederim

Merhaba Kevser kurnazın yumurta kalitesi için önerdiği diyet listesini paylaşır mısıniz lütfen, teşekkür ederim

Ben de 43 yaşındayım 2.transferden sonra adetlerim düzensizlesti. 28 günde bir düzenli 5 gün olurdum. 3 aydır duzensiz.bugun 36.gun şiştim patlayacam olmadim. Korkuyorum.menapozmuki

Çok iyi anlıyorum yasadigin stresi o testi 2 senedir kaç defa yaptım Allah bilir. Özellikle 1.5 senedir uyku girmiyor gözüme sürekli aklımda malesef çıkmıyor her belirti de hamileyim sanıp test yapıp hayal kırıklığı yaşadım yasiyirum. Bu saatten sonrası ne olur bilmiyorum hiç çok zor benim

Merhaba yorumunuzu görünce yazmadan geçemedim öncelikle lütfen sakin olun stres yumurtalıkları aşırı etkiliyor asıl konuya gelecek olursak önemli olan amh nın ne kadar düşük olduğu değil yumurtanın ne kadar kaliteli olduğudır belki size saçma gelecek ama ben şuan tıbbı beslenme desteği alıyorum ve inanın diyetisyenimin dediği tek şey 1 yumurta olsun kaliteli olsun çünkü bir yumurta ve bir sperm yetiyor bebek için bana çok uzun listeler verdi size bir günümün özetini anlatayım daha sonrada ismini veriyim bi bakın ınstagramdan banada akrabam tavsiye etti çocuğu olmuyordu ve bu diyetisyenle 2 ayda hamile kalınca hemen danışmanlık aldım inşallah şifa olsun sizede

Öncelikle sabah arı sütü ve ballı polen ile güne başlanıyor ardından sağlıklı kahvaltı haşlanmış yumurta tam buğdağ ekmek çiğ susam bol yeşillik limonlu vs ara öğünlerde kefir mesela akşam et veya balık bol salata çorba yoğurt gün içinde bitki çayı tarçınlı çörek otu ve sağlıklı olarak zeytinyağ avakodu gibi beslinler vs 4 haftalık listem var günde 1 saat yürüyüş olmayan günler leslie akşamları yumurtalıklar kanlansın diye egzersiz
Şimdi diyeceksinizki ben evdede yaparım hayır yapmayın benden 4 sayfa kan istedi herşeyi hormonlarıma kanlarıma göre düzenledi ben tüp bebek öncesi vücudumun temizlenmesi için danışmanlık aldım ve gerçekten başarı oranı çok yüksek sizede şifa olsun inşallah ha bu arada şunuda eklemek istiyorum eski kadınların çok doğurgan olma sebepleri
Paketsiz gıda beslenmesi yani sağlıklı bahçeden toplanmış besinler ve zararlı yiyecekleri bulmamaları ve çok hareketli olmaları örneğin büyüklerimiz hep şu sözleri söylerdi biz hep ayaktaydık sürekli iş yapardık tarladan eve evden dışarıya koşardık diye hareketli yaşam ve sağlıklı beslenmeyle olmayacak şey yoktur en azından tüp bebek öncesi size çok fayda sağlayacağını düşünüyorum diyetisyenimin ismi : Dyt.handankucukcakıroğlu

Merhaba bende kendisinden diyet almak için başvurdum ücreti ödedim kan tahlillerini veremedim verince yazicam kendisine listemi oluşturacak inşallah umarım sonic alırız herşey yolunda gider. Evet bu çok doğru 10 tane kalitesiz yumurta olacağına 1 tane olsun kaliteli olsun gebelik oluşsun bu çok doğru. Ama çıkacak mı bilmiyorum bazen kendimi jaybediyorum stres yapıp bazen çok umutluyum. Inşallah güzel sonuçlar alırız. Sizinle takipte kalmak isterim sizde isterseniz surecimiz hakkında

Selam arkadaşlar
2020'de 37 yaşında evlendim.
2021 de amh 0.01 çıktı.
3 kez tup bebek Denemesi yaptım
erken çatlama ve boş çıkma sonucu
transfer bile olmadı.
2024 Ekim ayında PRP EKSOZOM yaptırdım.
Ondan sonra adetlerim damla şeklinde olmaya ve hiç yumurta görünmemeye başladı.
Öncesinde 1 veya 2 yumurta mutlaka görünüyordu.
2025 Şubat tan beri sürekli doktora gidiyorum
3 kutu cyclo progynova içtim
Cyclo içtiğim dönemde fsh 4-5 civarına kadar indi
Fakat yumurta görünmedi
Yas 42 oldu
Dualarınızı güzel enerjilerinizi bekliyorum

Allah yardımcınız olsun inşallah

Şu an aynı durumdayım adet 2. Günden itibaren 5 gün femara ve Gonal f 300 kullandım rahim duvarı ince ve yumurta görmedi İlaç bıraktırdı Bugün yine aynı yumurta yok rahim duvarım da ince . 19 temmuzda tekrar çağırdı Yaşım 42 adet görüyorum 30 günde 1 fsh 15 3 ay önce amh 0,05 belki de bitti Yumurtam kalmadı Annem 55 yaşında menapoza girdi ama ben daha erken oluyorum. Mayısta evlendik 2Nşsanda yumurta görülmüştü 16mm 5 gün letu kullanmıştım evli olmadığımız için müdahale edilememişti Şu an ilaç ve iğneden sonra rahim duvarım ince ve yumurtam yok …

Bende glütensiz ve laktozsuz diyete başladım. Dediğiniz takviyeleri alıyorum . İnşallah bebeğim olur

Aynı durumdayız inanın. Benimde annem 46-47 de girmiş ben şu an 33 deyim ve 31 sen beri bu durum var 40 yaşına bile razıydım inanın ben keşke 40 da gitseydim üzülmezdim o kadar zor ki bu kadar erken olması hayatımın şoku resmen. Benimde rahîm duvarı inceydi şu anda da oyledir sanırım doktora gitmiyorum kaç aydır. Yumurta yoktu en son zaten. Aslında evli olmasanız bile o yumurtayı alıp doldurabilirlerdi karından toplama yapabilirlerdi. Keşke toplansaydi. Yine takip ettirin ara ara gözüken yumurta olabiliyor denk gelir inşalalh ikimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…