Hanımlar size umut olsun diye yazmak istedim 42 yaşında bebeğimi kucağıma aldim.hamile kalmadan 1 sene öncesinden amh değerim 0.03 tü tek yumurtalıgim kist nedeni ile alınmıştı sadede 1 yumurtalıgim ve ondada bazen çıkan bazen çıkmayan 1 yumurtam oluyordu Neler yaşadığınızı neler yaptığınızı neler hissettiginizi çok iyi anlıyorum. Herkes imkansız gözü ile bakarken Rabbim banada nasip etti çok şükür, hiç üzülmeyin imkansızı olduran mevlam sizide görecek sadece zamanı vardir. Bu süre zarfı içerisinde şunu ogrendimki en büyük etken stres lütfen stresten uzak durun biliyorum bunu söylemesi kolay yaş ilerledikçe her geçen ay sanki zamanımın kalmadığını düşünürdüm üzülürdüm daha çok stres yapardim. Takı durumumu kabul edene kadar herkes çocuk doğurmak zorunda değil Allah'ım vermiyorsa vardır bir bildiği dedigim anda kavuştum bebegime ,bunun yaninda günlük yuruyuslerinizi yapın takviyelerinizi alın sağlıklı beslenin şekeri unu çıkartın hayatinizdan. Geleceğin güzel anneleri bebislerinizi bir gun alacaksınız kucağınıza bunu canı gonulden istiyorum dualarim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere