• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz tüp bebek denediniz mi acaba ? Benim gittiğim doktorda sizin yaşınızda hamile kalan çok kişi var. Inşallah kalırsınız sizde. Bende yani durumdayım umarım bende kalırım amh 003 cıktı 1 ay sorna 001 geçen sene bi daha da olcturmedim yaşım 33. Ve ben 3 senedir istiyorum olmadı malesef
canım ben koç üniversitesinde denedim yumurta yok dediler gönderdiler her seferinde sonra bahçecide denedim yumurta gelişmedi dediler tedavilerim hep iptal oldu asla opu ya gelemedim ama şuan 3 aydır tedavi görüyorum ilk ay 2 yumurta 1 tanesi döllendi donduruldu 2.ay 2 yumurta döllenme olmadı bu ayda 1 yumurta vardı 10 mm oda geriledi hayırlısı allahtan inşallah rabbim bizede anne olmayı nasip eder.

canım ben koç üniversitesinde denedim yumurta yok dediler gönderdiler her seferinde sonra bahçecide denedim yumurta gelişmedi dediler tedavilerim hep iptal oldu asla opu ya gelemedim ama şuan 3 aydır tedavi görüyorum ilk ay 2 yumurta 1 tanesi döllendi donduruldu 2.ay 2 yumurta döllenme olmadı bu ayda 1 yumurta vardı 10 mm oda geriledi hayırlısı allahtan inşallah rabbim bizede anne olmayı nasip eder.
Cnm inan o kadar benzer şeyleri yaşamışız ki bende aynıyım. Bende geçen sene temmuzda 2 yumurta vardı toplayamadı doktor büyümedi gelişmediler tedavim iptal oldu. Bi daha deneme senin yumurtan asla büyümez dedi yüksek doza rağmen büyümedi dedi 10 gün sonra kendi kendine büyüyüp kist oldular. Başka doktora gittim hem prp hem kist operasyonu yapıp içlerini boşalttı. Başıma gelmeyen kalmadı.gecen sene Kasımda başka doktor ile denedim yine 2 yumurta yine gelişmedi bu seferde sendeki gibi gerilemiş yumurtalar. Tedavim iptal yine doktor ara verelim dedi. Bi daha da gitmedim bu şubatta başka doktora gittim o da bana yumurta filan yok donasyon yaptır dedi gönderdi moralimi bozdu. Ovulaayonla takı petrol yumurtlama oldu ama fah sorunum da var hormonlar yüzünden olmuyor doğal zatne 3 senedir. Şaştım kaldım inan. En azından sen dondurabilmissin cnm çok sevindim umarım gebe kalabiliriz bizde hayırlısı ile

merhaba bence siz amh-fsh-e2 vs. bunlara komple bir tekrar test yaptırın sonrasında sağlıklı akdeniz usulu beslenin sigara-alkol kesinlikle olmasın 45 dakika yürüyüş yapın vitamin destekleri alın günlük mfk olabilir 3 ay deneyin bu süreçte sonrasında hiç beklemeden iyi bir tüp bebek merkezine gidin şanslısınız yaşınız çok genç o yüzden yumurtalarınız daha sağlıklı olma ihtimali daha yüksek benim yaş 44 amh 0.02 uğraşıyorum rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Merhaba benimde amh 0.25 yaş 30 1 yıldır evliyiz 7 8 aydır deniyoruz olmuyor tabi direk zaman kaybetmeden tüp bebeğe yönnlendirdiler izmir şehir hastanesinde başladı sürecim dosyam heyete gitti onaylandı regl olunca gel dediler aralıkta, bakalım gidicem ama aklım hep doktor mehmet takviye lerinde ( MFK da )kalıyor onları kullansam diye ama net sonuçta yok tabi kullanıp memnun kalan çok kişi var tüp bebek sürecim başladı artık bakalım neler olucak dua edicem size isteyen herkese bende dua isterim sizden 🙏🥺

Back
X